Şimdi Ara

Jack Nicholson sevmeyen bir tek ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevmiyorum demeyelim de, adamın oyunculuğunu beğenmiyorum. IMDb top 250 bitirme hedefimde önüme hep engel çıkıyor bu adam yüzünden.
    Çünkü bir dikkat ettim, yarıda bıraktığım filmler hep bu adamın filmleri, Chinatown, The Shining vs.

Ki The Shining filmi Kubrick yapımı ve ben Kubrick hayranıyım.

Siz seviyor musunuz bu adamı?

• Nicholson' ın oyunculuğunu beğenmemek çok iddialı ve fazlasıyla lüks bir görüş bana göre. Gelmiş geçmiş en iyi aktörler listesinde bile rahatlıkla ilk 5 veya 10 içine girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Nicholson' ın oyunculuğunu beğenmemek çok iddialı ve fazlasıyla lüks bir görüş bana göre. Gelmiş geçmiş en iyi aktörler listesinde bile rahatlıkla ilk 5 veya 10 içine girebilir.

Ben şahsen genelde Robert de Niro ve Clint Eastwood filmlerine hastayım. Bunlar oynuyorsa filmin sonu direk geliyor.
  • Jack Nicholson her türlü rolü oynayabilen nadir oyunculardandır dünyanın en iyi oyuncularında biri bence.
  • Bana göre en iyi oyunculardan birisidir.Sadece Shining ve One Flew Over the Cuckoo's Nest bile başlı başına efsanedir.Sizin beğenmemeniz ise kişisel zevk meselesi diyorum.
  • nicholson kıyak artisttir şimdi bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

nicholson kıyak artisttir şimdi bırak

Adamın tek izleyebildiğim filmi The Departed. Onda da Dicaprio, Matt Damon ve Mark Wahlberg 3'ünün de hayranıyım, o yüzden olsa gerek. Nicholson pek sırıtmamış arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack Nicholson mimiklerini en iyi kullanan oyuncudur her ne kadar bazen abarttığını düşünsemde ve kesinlikle kötü bir oyuncu değil. Sana itici geliyor belliki, olabilir ama oynadığı karakterleri ondan iyi oynayan olabilirmi pek sanmıyorum.

Ama çoğu kişinin yanlış bildiği bir şey var bence, Jack Nicholson sırf uçuk karakterleri oynadığı için her tarzı oynayan bir oyuncu sanılıyor ama aksine Nicholson'ın çoğu filmini izlerseniz onun da genelde aynı tip karakterleri oynadığını görebilirsiniz daha doğrusu karakterlerini aynı tarzda oynadığını. Sadece alışılmış karakterler olmadıkları için bize çok uçuk geliyor.

Sana onerim

The Shining
    Guguk Kusu
    Easy Rider

Hic sevmesen bile sadece bu filmleri izle, hem oyuncuyu sevmesende iyi filmler, izlenmeli. Bunlardan sonra hala sevemiyorum diyorsan zaten bir daha izlemezsin ama sevmedigin kisi hakkinda da bi fikrin olmus olur, fikrin olmadan yorum yapamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 10 Temmuz 2014; 13:01:01 >

• Belki tek olmayabilirsin ama nadir örneklerden olduğun kesin
  • Joker performansını seyret, hayran olursun.

• Ben de övüldüğü kadar sevmiyorum ama yine de iyi bir oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bir doz 'The Bucket List' öneriyorum.
  • senin zevkin ben sahsen seviyorum sanada saygi gösteriyorum.bende will smithden nefret ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Joker performansını seyret, hayran olursun.

/>

aynen adam kinq
  • Sayılı aktörlerden sevmemek imkansız.
  • Bende sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Means

Bende sevmiyorum.

Yanıma birisini buldum sonunda, hadi şimdi gelin üstüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burlero

quote:

Orijinalden alıntı: Means

Bende sevmiyorum.

Yanıma birisini buldum sonunda, hadi şimdi gelin üstüme.

Gelemezler kardesim rahaat ol sen hadi gelin uleen

• Nötrüm.The Departed'da iyiydi ama
  • Bence nadir iyilikte olan oyunculardan biri.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.