Şimdi Ara

Jack Wolfskin Mont Aliexpress (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
15
Favori
31.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinal resimlerini paylaştı benimle marka olarak the north face

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    O halde alınabilir. Satıcının WhatsApp ı var mı sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    http://qzone2802402370.v.yupoo.com/

Whatsap ı yok istemedim ama bu linkte orjinal resimleri mevcut ürünlerinin.
  • Arkadaşlar konuyu görünce bende araştırdım bu mağazayı buldum.

konuşmalarımızda geçen istediğim ürün fotolarıda şu şekilde
     Jack Wolfskin Mont Aliexpress

satıcının 2 ürünü var 2side aynı mont benim istediğimi daha yeni koydu ilanı sanırım 1 türk arkadaş dışında sipariş veren yok ama diğerinde 64 sipariş var 20 tane türk arkadaşımızın yorumu var ve 2 arkadaşımız fotoğraf atmış ilgilenenler değerlendirebilir açıkçası benim kafamda almak var

• bullgur B kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız için teşekkürler. Jack Wolfskin montlardan Aliexpress sitesinde çok fazla satıcı var. İnsan hangisinden alacağını şaşırmıyor değil. Sizinde baktığınız gibi satıcının feedback i alışveriş yapmak için ilk öncelik olarak gözönünde bulundurulacak faktör. Türkiye'den satın alan olmuş mu, olmuş ise yaptığı yorum olumlu mu yoksa olumsuz mu bunlar çok önemli. Sizin paylaştığınız montta güzel görünüyor fakat benim almak istediğim içinde ayrı poları olan modeli. Tabiki fiyatıda ona göre. Almak istediğim JackWolfskin montun linki alt tarafta paylaştım. Türkiye'den çok fazla alım yapan olmuş ve genel olarak yarumlar olumlu. Bu montuda değerlendirebilirsiniz.

• Arkadaşlar yurtdışından aldıgım jack wolfskin mont geldi . Beden büyük oldugu için aldıgım fiyattan vericem . İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler

http://dosya.web.tr/Kp0ak9

http://dosya.web.tr/KGZYB2

Bu mesaja 2 cevap geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beden
    fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koruc1903

beden
    fiyat?

Ürün satıldı hocam sagolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullgur

Arkadaşlar konuyu görünce bende araştırdım bu mağazayı buldum.
    http://tr.aliexpress.com/store/product/2016-new-Jacking-brand-men-waterproof-Spring-and-Autumn-Camping-Hiking-outdoor-Jacket-Wolfskins-free-shipping/1760870_32612116340.html
    konuşmalarımızda geçen istediğim ürün fotolarıda şu şekilde

satıcının 2 ürünü var 2side aynı mont benim istediğimi daha yeni koydu ilanı sanırım 1 türk arkadaş dışında sipariş veren yok ama diğerinde 64 sipariş var 20 tane türk arkadaşımızın yorumu var ve 2 arkadaşımız fotoğraf atmış ilgilenenler değerlendirebilir açıkçası benim kafamda almak var

sayfa bulunamadi yaziyor...25 dolar olan montmu acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

arkadaşlar bu 2013 yılının sonunda 57 dolara içi kürklü olan siyah columbialardan almıştım bende satıcıya 180 95 kiloyum deyince adamda 2xl al dedi. aldım tam üstüme oturdu.

kusurlarını sayacak olursam : fermuarları dandik çok çabuk bozuluyor. hele kilolu ve dar kesim alırsanız ayakkabı bağlarken ani bir eğilmeyle montun kol altını yırtabilirsiniz. ilk aldığınızda mümkünse montu çamaşır makinesinde yıkayınız. kürklü kalın modellerden alırsanız. ben direk üstüme geçirmiştim. inanın 2 hafta kaşınmaktan duramadım. kimyasal ne kadar maddeyi cilde geçirdik allah bilir. :)

montun 2 süper özelliği var onlar bence tam can alıcı nokta zaten.
    kesinlikle su geçirmiyor ve altına kısa kollu tişört giyip buz gibi soğukta üşümeden rahatça gezebilirsiniz.

ben 57 doları sırf feedbacki yüksek bir satıcıdan almıştım . ama super tekliflere girince aynı montu 35 dolara satan birini görünce dumura uğradım. siz siz olun birşey almadan önce süper tekliflerede bakın. ürünün tedarik süresi 20 gündü ona bile bakmamışım alırken. mont toplamda tam 45 günde elime ulaşmıştı.hepsi acemilikten ve aceleyle alındığı için tabi.

aldığım ürün de bu arkadaşlar:

ben colombia marka aradim fakat bulamadim...elinizde link varsa atabilirmisiniz acaba

• evet 25 dolar model
    aliexpress.com
    US $25.0 |2015 J W marka Erkekler su geçirmez Bahar ve Sonbahar Kamp Yürüyüş açık Ceket kaban ücretsiz nakliye|jacket m65|jacket buyerjacket armor - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/store/product/2015-Jacking-brand-Men-waterproof-Spring-and-Autumn-Camping-Hiking-outdoor-Jacket-Wolfskins-free-shipping/1760870_32552818193.html

linkteki fotoğraflar sahte sen mesaj at o zaman jack wolfskinleri gösteryor

Gerçek fotoğraflar bunlar sanırım?

Ürün kaliteli mi peki? Hangi boya hangi beden aldın? Altta kısa kolluyla terletiyor mu ceket?
  • evereve kullanıcısına yanıt
    ürün kargolanalı 2 gün oldu siyah ve xxl aldım. gelince kendi fotoğraflarımı atarım. daha önce paylaştığım fotolar satıcının bana gönderdikleri ancak o fotoların bir Türke ait olduğunu düşünüyorum masanın üzerinde lise yoklama defteri var. ayrıca yağmurluk modeli bu altına tshirtle giydiğinizde sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullgur -- 2 Mart 2016; 16:20:47 >
    Peki alımı senin verdiğin linkten mi tamamladın benim attığımdan mı? Neden 2 ayrı şey açıp birine markalı, diğerine markasız koymuş anlamadım. Hangisinden sipariş vermek daha doğru?
    Beden olayı sıkıntı, adam yazmış boy bu kadar vs ama nereden nasıl ölçülüyor o boy acaba. Çin tipi beden yazmışsa 1.85 için XXXL felan ideal sanırım.
  • quote:

evet 25 dolar modelhttp://tr.aliexpress.com/store/product/2015-Jacking-brand-Men-waterproof-Spring-and-Autumn-Camping-Hiking-outdoor-Jacket-Wolfskins-free-shipping/1760870_32552818193.html

linkteki fotoğraflar sahte sen mesaj at o zaman jack wolfskinleri gösteryor

son sorum boy kilo kaç ve hangi bedeni aldınız acaba

• evereve kullanıcısına yanıt
    benim satın aldığım link bu
    aliexpress.com
    US $25.0 |2015 J W marka Erkekler su geçirmez Bahar ve Sonbahar Kamp Yürüyüş açık Ceket kaban ücretsiz nakliye|jacket m65|jacket buyerjacket armor - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/item/2015-Jacking-brand-Men-waterproof-Spring-and-Autumn-Camping-Hiking-outdoor-Jacket-Wolfskins-free-shipping/32552818193.html
    ancak ben alırken fotoğraflar farklıydı daha sipariş verdikten sonra tekrar fotoğraf istedim sipariş üzerinde jack wolfskin fotoğrafları attı bir sıkıntı olursa o konuşmalarla halledebilirim sanıyorum. beden konusunda da ben boyumu kilomu söyledim xxxl önerdi ancak kendi kilo verme hedefimden dolayı ben 1 boy küçüğünü aldım olmazsa kuzenlere hediye ederim :D

• boyum 182 kilom 85 xxxl önerdi bana ancak ben xxl aldım
  • quote:

boyum 182 kilom 85 xxxl önerdi bana ancak ben xxl aldım

hocam benım boy 180 kılo 95 xxl aldım tam ustume zımba gıbı oldu. sana bayagı bol gelebılır. haberın olsun sımdıden. benım montu su an gıyemıyorum. asırı derecede terletıyor. mecburen pumadan polar aldım. ınanın o montların altına gomlek bıle terletıyor o derece sıcak. kazak gıymeyı uzun suredır bıraktım zaten. :)
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    yağmurluk o kadar fazla terletiyosa sıkıntı aslında ben onu giyip şantiyeye çıkacaktım sen hangi şehirdesin belki oralar çok sıcak oluyordur
  • quote:

yağmurluk o kadar fazla terletiyosa sıkıntı aslında ben onu giyip şantiyeye çıkacaktım sen hangi şehirdesin belki oralar çok sıcak oluyordur

kırklareli/lüleburgazdayım. alacağınız montun içi zaten kürklü değil. sıkıntı olmaz sizin için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.