Şimdi Ara

Jackson Gitarın modelini bilen beri gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elime ikinci el 2006 model modifiyeli bi jackson gitar geldi ancak aradık taradık gitarın modelini bir türlü bulamadık gitar kore yapımı modifiye olarak manyetikler emg yapılmış tahmini bundan önceki manyetikler açıktı manyetiklerinde modelini tam bilmiyoruz bilen yada kullanan varsa bi söyleyiversin aşşagıda resimleri atmaya calıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan07 -- 8 Mart 2015; 18:50:40 >

• Gitarın kore olduğunu nereden anladınız? benim bildiğim 90larda japon 2000lerde hindistan ,endonezya ve son olarakta çinde üretiliyor ucuz modelleri. Sizin gitarınız jackson js30fr gibi..
  • sapı görür görmez aklıma performer ps4 geldi ama o gitarlar 90lardan sonra üretilmedi ve humbucker ların arasında bi de single ları vardı..
  • Js-30 dinky

japon yapımı olması lazım kore değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Mart 2015; 22:08:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri numarasını internette arattım kore yazıyodu emin değildim zaten biraz araştırdıktan sonra bende js30dk modeline benzettim teşekkürler konu kapanabilir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.