19 lvl oldum hiç skill im yok 15 lvl de sadece class seçerken geldi 1 tane onun dışında hiç gelmedi.
Sorunu çözdüm...
sen hangı ırkdasın ve hangı class ı secdın
Beni soracak olursanız şu kaplanlı adam ırkındayım ve bowcuyum 30 lvl miyim neyim kasamadım hiç neyse giracem inş birazdan xD
Oyunun yapımcıları bütün gün amele gibi kasmanın ne kadar saçma olduğunu anlamış ve oyuna bot koymuş, çok iyi olmuş.
Aç botu, git işini gücünü yap yada nette gez, tv izle. Zamanı geldiğinde pvplere girersin.
bot olayı ıyıde patch yaparken sadece eurupa patch ını yapıcaz dımı o serverdeyım de
Bende yeni başladım denemek için. Questler biraz karışık geldi mesela item istiyor sadece bul getir yazıyor, nerde bulunacağıyla ilgili hiçbir bilgi yok.
ben orada hangi görevi yapıp yapmaman gerektiğini yazdım culvition görevi dışında istersen hiç birini yapma zararı olurmu evet olur fakat eğer yapamıorsan hiç uğraşma yani...
2 saatlik exp boost ve scrolları alın. Önünde Doğduğunuz npc veriyor.
Gidin 4-5 lvl üstünüzde kasın bota bırakıp. Questler her zaman boştur :D Eğer kastığınız mobların görevi varsa alın ekstra görev yapmış olursunuz.
43 lvl oldum Yanlışlıklada olsa vim class ını seçtim ama memnunum. Bot işi güzelde canavar keserek fazla exp kasılmıyo, görevler baya iyi exp veriyo.
Bazı görevler güzel exp veriyor ancak gece yatarken 2 saatlik exp boostu alırdım ben. Çantamda para edicek itemlerden 1 er tane her slota koyardım. sadece onları toplaması için. bunun sayesinde 2 kere çantamı genişlettim. çanta genişletmek için magewool alınıyor. oda cashle alınıyor. oyun içi parasıyla satılıyordu 2 kere aldım bu sayede.
Ve yeni açtığım Equetor'un class ını yanlış seçmişim. Çarı sildim :)
O cash goldunu nasıl alıyoruz bi açıklasan çok iyi olur benimde 30-40 gold um varda
Bende lvl40 Vim kasmaktayım. Gece bırakıyorum bota sabah bir kalkmışım lvl atlamış hehe.
Bende indirdim oyunu eu patchleri kuruyorum. Oyunda guilde alırsınız benide:)
cash bildiğimiz knighttaki cash gibi. lira yatırıyosun hesabına oyun içi mall var oradan alıyosun. Benim eskiden oynadığım zamanalrda 55 golda bulabilirsen şanslı sayılıyordun clanca :) 80 e de satan var ucuza da. Yakalarsan şanslısın vallahi. Ama bulduğunda al. Kaçırma sakın.
Oyunda türk guildi varmı? Ben çok az türke rastladım. Oyun bence çok güzel.Bot sistemi zaten harika.Auto routing var(Kaybolma sorunu yok.İstediğin npc yi şak diye buluyon) Görevleri açıklıyor. Canavarları auto routingle buluyon zaten. 48 lvl oldum şimdilik.Hadi hayırlısı
Türk guildi vardı Avatar dı galiba. Taa ilk zamanlarımda girmiştim.
Dipnot: 55gold'a magewool aldığımızı söylemiştim. Güncel fiyatı 300-350g arası sanırım. ( ne biçim zam gelmiş yuh :D )
Evet Shura da 300-350 gold arası.Ama yeni pacth geldi çantaya kendiliğinden slotlar eklendi
Bende yeni başladım 1 2 gün oldu başlayalı.Bi tane Arden açtım.35 lvl oldum baya sardı oyun.Genellikle Realm 5 teyim adım Quentale.
Genelde Millet 55-60 Levelde Bırakmış ve Olumsuz Cevaplar Vermişler..55 Level Char Kasmak Saatler Sürüyor..90 Levele Kadar Bot İle Kasabilirsiniz.. 90 Levelden Sonra Bonus Exp ve Bufflarınız Gidiyor..Ama Önemli Değil Oyunculardan Buff Kiralayabilirsiniz.. Questler Sıkmıyor ve 60 Levelden Sonra Asıl Questler Başlıyor..Ayrıntılı Craft Sistemi Var..Getiriside Gerçekten Güzel.Pet Mount Sistemide Çok Güzel.. Oyunda Biriktirdiğiniz Parayla Market Parası Alabilir ve Bunlarıda Market Alışverişlerinizde Kullanabilirsiniz..
Oyun Genel Olarak Çok Kapsamlı Yeni Patch İle 2 Yeni Irk Geldi..110 Level Vim Charım Var..Alliancemiz Avatar İçinde 6 Tane Türk Guildi Bulunmaktadır.. Nick: Cif Her Türlü Yardımı Yapmaya Hazırız. P.m. Atmanız Yeterli..