oyunda baya bişi değişmiş ya ben böle hatırlamıyordum xD saol foto lar için
Bizim zamanımızda yoktu bunlar :D Başlasak mı tekrar? :D başlarsan beni bul
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
Hızlı başladık hızlı sonu geldi benim için :)
Lvl kasmak çok kolay. Ben böyle oyun görmedim sanıyorum :P
Oyunun kendi botu var zaten. Gece açık bırakın 2-3 lvl atlarsınız. 55 lvlde bıraktım artık saçma geliyordu.
Niye bota para vermemekmi saçma geliyordu :) Yoksa oyunun başka birşeyiylemi ilgili :?
Yok hocam yani oyunun kendi botu olması saçma. 55 lvle kadar el emeği yok oyunda. Silahı npcden al exp boost var her gün 2 saatlk. Onu al kasmaya git. 2-3 lvl al bota bırak.
Yeni versiyon gelmiş tabiiki incelemek gerekli. İndirip deneyebilirim. İsteyen beni bulabilir yine clan kurarız :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
quote:
Hızlı başladık hızlı sonu geldi benim için :)
Lvl kasmak çok kolay. Ben böyle oyun görmedim sanıyorum :P
Oyunun kendi botu var zaten. Gece açık bırakın 2-3 lvl atlarsınız. 55 lvlde bıraktım artık saçma geliyordu.
Niye bota para vermemekmi saçma geliyordu :) Yoksa oyunun başka birşeyiylemi ilgili :?
Yok hocam yani oyunun kendi botu olması saçma. 55 lvle kadar el emeği yok oyunda. Silahı npcden al exp boost var her gün 2 saatlk. Onu al kasmaya git. 2-3 lvl al bota bırak.
Yeni versiyon gelmiş tabiiki incelemek gerekli. İndirip deneyebilirim. İsteyen beni bulabilir yine clan kurarız :)
bence yeterince iyi bot olmasa başkaları bulup bot sokacak sonrada hileli oyun dierekten atacaklar oyunu bir köşeye
Vallahi hocam benim fikrim bu. Kullanıyoruz tabiiki de ne bileyim kendi botunun olması saçma geliyor :)
Yine indiriyorum oyunu ama :P
Arkadaşlar şans eseri bunlari buldum.
İlerliyen levellerde açilan yeni foxlar.
Bu resimde Epic Fox 150 levelde açiliyormuş.
çok güzeller pf anca bugün indirebileceğim yarına biter okuldan sonra anca denerim
ben okcu klasanı bulamadım modo kasmayı dusunuyorum onerirmısınız?
bende dün başladım. Wim kasıyorum lvl28.
Yeni classlar gelmiş ne güzel bende indireyim bari :P
Usa-East Usa-west falan var siz hangisindesiniz.
ben sitesinin uzantısı perfectworld olandan indiriyorum :D
Pvp de en iyi Vim diyorlar. Aman dikkatli olun skill verirken. 55 çarı harcadım bu yüzden. Şuan patch yapıyorum yeni classlardan birini açıcam sanırım varsa. Başlayınca nickimi yazarım buraya.
bende gelicem ama özellikler olarak ne istiyor
256 ekran kartı var ama eski sürümlerin en iyisi wow aion fln oynadım
1gb ram 80 hdd 3.2 cpu
?
ben okçu classını çok beğendim mükemmel ötesi süper birşey oyun çok çok fazla kolaylaştırılmış yani acayip bişi olmuş xD
yaw 1.si hangi serverdasınız 2.si yeni gelen classlardan biraz bahsedermisiniz. 3.sü yukarda yazdıgım özelliklerle oynuyabilirmiyim?
Bornavilivarol oynarsın sanırsam emin değilim ama :)
Ben de açtım daha class seçemedim ilk serverdayım adını unuttum PvP değil Samura mıydı neydi :P
Nickim Equetor.
europa patchli olan serverdeyim pvp olmayan serverdeyim classlar olarak şunlar var ki zaten ilk 4 ü orada tanıttım ben onun dışında açılan 2 yeni class var 1 i archer summoner gibi düşün diğeri ise tank olarak düşün bukadar xD
şu pacth bi bitsinde bakalım europa serverinin patchi yapıyom bitince giricem ama pvp serveri daha iyi ya normal serverda kasak zor değilmi arasında fark varmı yani