Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: majeste0990

quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Sonunda indirmek nasip oldu bugün başladım oyuna rehber için emeğine ve yüreğine sağlık osman.

nick ne kardeş ?

Nick:TheLuBu
    Server :EU-9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Ağustos 2009; 2:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

guzel rehber olmus ama pot elbıseyı nerden alcaz onu yazmamıssın

kusura bakmada e yuh yani pot ve elbise npc den alınır elbise alinan npc nin üstünde TAİLOR yazıor zaten
    pot alınan npc de P ile başlayan bir npc ^^

Alıntıları Göster
    oyunu yeni indirdim .ve usa patcmi yoksa eu patchmi atam. ve turkler genellikle hangi serverdalar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

sleepydragon
    ben clan nımı devretmek istiorum onunla birlikte sanırsam alliance nize alsanız sorun olmaz clanımı öyle degilmi :)
    ama ilk önce clan ı devredecek birini bulmam lazım :)

Alıntıları Göster
    ya birde bu jd de silkroad gibi zor girme olayımı mevcut.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

ya birde bu jd de silkroad gibi zor girme olayımı mevcut.?

Alıntıları Göster
    kardes ue patch indircen...oyunda bi tane server var ama 15 tane ch var istediğine girebilirsin...hiç bir girme sorunu yok direk giriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

kardes ue patch indircen...oyunda bi tane server var ama 15 tane ch var istediğine girebilirsin...hiç bir girme sorunu yok direk giriyor...

Alıntıları Göster
    slm beyler bise srocaktım.bnm pet 61 oldu ve isminin solunda(*) işareti çikti ne anlama geliyor bide pete nasıl grade atlatcaz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

slm beyler bise srocaktım.bnm pet 61 oldu ve isminin solunda(*) işareti çikti ne anlama geliyor bide pete nasıl grade atlatcaz ???

Alıntıları Göster
    Craft olayında bilmeyenler vardır belki, mob kesince recipe faln dşüyo. Onu kullanıyorsunuz, böylece o neyin tarifi ise onu yapmayı öğrenmiş oluyorsunuz. Craft a girince O tuşuna basarak, yapmasını öğrendiğiniz şeylerin listesini görüceksiniz. Alcmyh material gibi bişey SRO oynayan varsa, mob kesince düşen craft için kullanılan zımbırtılar lazım. Her tarifde farklı materyalden farklı miktarlarda gerekiyor, onları topluyosunuz craft penceresinde gerekli yerlere koyuyorsunuz, sonra o tarifdeki şey ne ise onu üretmiş oluyorsunuz sanırım. Tarifden ve materyalden item üretiliyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Craft olayında bilmeyenler vardır belki, mob kesince recipe faln dşüyo. Onu kullanıyorsunuz, böylece o neyin tarifi ise onu yapmayı öğrenmiş oluyorsunuz. Craft a girince O tuşuna basarak, yapmasını öğrendiğiniz şeylerin listesini görüceksiniz. Alcmyh material gibi bişey SRO oynayan varsa, mob kesince düşen craft için kullanılan zımbırtılar lazım. Her tarifde farklı materyalden farklı miktarlarda gerekiyor, onları topluyosunuz craft penceresinde gerekli yerlere koyuyorsunuz, sonra o tarifdeki şey ne ise onu üretmiş oluyorsunuz sanırım. Tarifden ve materyalden item üretiliyor yani.

Alıntıları Göster
    Bi de ilk sayfada JAdeon için Tome pointler nasıl dağıtılmamı yok sanırım nasıl yaparsak daha mantıklı olr?

• quote:

Bi de ilk sayfada JAdeon için Tome pointler nasıl dağıtılmamı yok sanırım nasıl yaparsak daha mantıklı olr?

Alıntıları Göster
    Parça parça yazıyorum ya, sağa sola bi ton skili heba ettiniz mesela, hem tek bir tierdaki bütün skilleri geri almak için, hemde baştan aşağı bütün skilleri geri almak için marketplaceden alınabilen şeyler var sanırım.
  • quote:

Parça parça yazıyorum ya, sağa sola bi ton skili heba ettiniz mesela, hem tek bir tierdaki bütün skilleri geri almak için, hemde baştan aşağı bütün skilleri geri almak için marketplaceden alınabilen şeyler var sanırım.

Alıntıları Göster
    OYUN güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezbebek

OYUN güzelmiş

Alıntıları Göster
    arkadaslar Eu da oynuyorum oyudnaki nickim Bloodfish
    lütfen bi türk guildine alın

çok iyi bi adam lvl 1 ken w attı gitti beni a saate 38 yaptı

bende görevleir yapmaya calsııyorum

yardıma igtiyacım var hem sormak istedigim sorularda var

lütfen guilde alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodfish

arkadaslar Eu da oynuyorum oyudnaki nickim Bloodfish
    lütfen bi türk guildine alın

çok iyi bi adam lvl 1 ken w attı gitti beni a saate 38 yaptı

bende görevleir yapmaya calsııyorum

yardıma igtiyacım var hem sormak istedigim sorularda var

lütfen guilde alın

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben bu oyuna 3 gün önce başladım pek oynadığım tür oyun olmadığı için alışık değilim şimdilik lvl 17 olabildim bana questlerde yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese şimdiden teşekkür ediyorum.. bu arada oyundaki ismim SENCERİOUS

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerdy

slm arkadaşlar ben bu oyuna 3 gün önce başladım pek oynadığım tür oyun olmadığı için alışık değilim şimdilik lvl 17 olabildim bana questlerde yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese şimdiden teşekkür ediyorum.. bu arada oyundaki ismim SENCERİOUS

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu bıraktım. Clan vb. isteyen arkadaşlara duyurulur :) Clanı da patlattım. Sorunlarınıza yardımcı olabilirim. 58 e kadar kastım biliyorum birtakım şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

Arkadaşlar oyunu bıraktım. Clan vb. isteyen arkadaşlara duyurulur :) Clanı da patlattım. Sorunlarınıza yardımcı olabilirim. 58 e kadar kastım biliyorum birtakım şeyleri.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu oyunda nasıl para kasılıyor yahu delirecem görevler zaten para vermiyor yaratıklardanda çok çok çok az para çıkıyor bandaj parası bile çıkaramıyorum lütfen yardım edin. Sormak istediğim bir iki soru daha var lütfen bu oyun hakkında bilgili birileri msn listesine eklesin ononon_601@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion85 -- 31 Ağustos 2009; 16:49:38 >

• quote:

Niye bıraktın aion geliyo faln diye mi?
  • quote:

quote:

Niye bıraktın aion geliyo faln diye mi?

Alıntıları Göster
    @fusion85

Buradan cevaplayabilirim. İlerledikçe canavarlardan daha çok para çıkmaya başlıyor. Özellikle ilk şehirde bulunan tanis ka'dan 2x exp atak ve defans arttırıcı scrolları alıp 8 saat bota bırakırsan güzel paralar çıkartabiliyor. Ve kastığın yaratığın düşürdüğü en değerli itemleri toplamalısın. Bunu ayrıntılı anlatıcam bi ara.

@Rubisco

çalışıyorum ve pek vakit olmuyor oyun oynamaya. Başka oyunlara atılıcam :)

• quote:

@fusion85

Buradan cevaplayabilirim. İlerledikçe canavarlardan daha çok para çıkmaya başlıyor. Özellikle ilk şehirde bulunan tanis ka'dan 2x exp atak ve defans arttırıcı scrolları alıp 8 saat bota bırakırsan güzel paralar çıkartabiliyor. Ve kastığın yaratığın düşürdüğü en değerli itemleri toplamalısın. Bunu ayrıntılı anlatıcam bi ara.

@Rubisco

çalışıyorum ve pek vakit olmuyor oyun oynamaya. Başka oyunlara atılıcam :)

Alıntıları Göster
    Provisionlardan iyi para düşer. İster satın ister honor agentlere verin. Tavsiyem her gün token görevini , crisis'i ve dispell the curse görevini yapın levelinize göre iyi exp verir. Çarşamba .perşembe ve cumartesi Astral Tales var iyi bir gurup bulursanız 2 kere , Zorlarsanız ve realm tenha ise 3 kere yaparsanız baya exp verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Provisionlardan iyi para düşer. İster satın ister honor agentlere verin. Tavsiyem her gün token görevini , crisis'i ve dispell the curse görevini yapın levelinize göre iyi exp verir. Çarşamba .perşembe ve cumartesi Astral Tales var iyi bir gurup bulursanız 2 kere , Zorlarsanız ve realm tenha ise 3 kere yaparsanız baya exp verir.

Alıntıları Göster
    Unuttum. Lv 60tan sonra açılan Sleepless görevini mutlaka yapın bugün nerdeyse 2m exp biriktirdim.

İtem basmak isterseniz tanisin verdiklerini kullanın. Biraz sanşlıysanız. İtem yaka yaka +5 ref basabilirsiniz. Yalnız çok masraflı bir iş. Geçen lv60 ve lv75 silahını +5 yaptım. Bana 40G ye maal oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Unuttum. Lv 60tan sonra açılan Sleepless görevini mutlaka yapın bugün nerdeyse 2m exp biriktirdim.

İtem basmak isterseniz tanisin verdiklerini kullanın. Biraz sanşlıysanız. İtem yaka yaka +5 ref basabilirsiniz. Yalnız çok masraflı bir iş. Geçen lv60 ve lv75 silahını +5 yaptım. Bana 40G ye maal oldu...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun nasıl güzel mi?Sanırım 2.si çıkacakmış 2. çıkınca bu kapanacak mı?Ona göre başlamayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Arkadaşlar oyun nasıl güzel mi?Sanırım 2.si çıkacakmış 2. çıkınca bu kapanacak mı?Ona göre başlamayı düşünüyorum da.

Alıntıları Göster
    2. si yakın zamanlarda çıkmiicak bildiime gore...Yane sen jade dynastyi yi oynayıp 100-120 lvl 2-3 char kasıp sıkılana kadar çıkmaz Jade Dynasty2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazim

2. si yakın zamanlarda çıkmiicak bildiime gore...Yane sen jade dynastyi yi oynayıp 100-120 lvl 2-3 char kasıp sıkılana kadar çıkmaz Jade Dynasty2

Alıntıları Göster
    Hmm sağol yardımın için.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.