Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler bi queste takıldım...bi gorev aldım sunstreamda flying die bise lvl 45 te...gorev sonunda ucan kılıc verio.ama gorevde git ortadaki eldest matchmakerin arkasindaki cadırdan atla dio atliom ama bise olmuo bi yardımcı olur musunuz ltfn...bide verdigi kılıc 60 lvllik simdi kullanamiicaksam ndn alimki???
  • slm arkadaslar bu esyalara + ve ozellik basmak ısını ayrıntılı anlatıcak bırısı warmı ? neyın ne ısı yaradıgını felan yanı bugun sılaha ozellık basayım dedım kayboldu da^^
  • Oyunun RapidLinki var mı
    Download yapmak icin patchleride rapidlerseniz sevinirim
  • secret letter görevini anlatabilirmisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

secret letter görevini anlatabilirmisiniz???

o gorevde anladıgım kadarıyla sunstream city nın kuzey batısında bı kopru war o koprunun altında bı adam war onu oldureceksın ama petı saldırtarak oldurecen adama yoksa dırek olduruyo senı
  • arkadaslar siz hangi patch i upgradelediniz ben avrupada oynuyorum bunun diğerlerinden farkı warmı yada sizin tavsiyeniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1907

quote:

o gorevde anladıgım kadarıyla sunstream city nın kuzey batısında bı kopru war o koprunun altında bı adam war onu oldureceksın ama petı saldırtarak oldurecen adama yoksa dırek olduruyo senı

onuda denedim olmadı peti hemen yatırıyo o lavuk....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fener1907

quote:

onuda denedim olmadı peti hemen yatırıyo o lavuk....

bende de ole oluyodu yapmamıstım o yuzden

• rehberde anlatıldıgı gibi town içinde meditasyona tıkladıgımda exp almıyor ben mi yanlış yapıyorum acaba???
  • arkadaslar bu oyun basında 200k lık bı hp ıtemı wermıstı ya oyun ondan bı daha alamıyozmu :D
  • Download için r*a*p*i*d*s*h*a*r*e linki verebilcek var mi

bide oyunda pm atabiliyosanız Gilgamesh diye biri var mi o isimde birine pm atsanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choosertr -- 7 Ağustos 2009; 14:34:48 >
  • kanseii!kardes sen town icinde recovere tikliosundur yani skill tablosundaki 7. skill ondan exp gelmez onu karsitirmayin.recover sp ve hp yi doldurur her yerde yapilabilir...meditation ise sadece townda yapilabilir ve her 1 dakikada lvle gore exp gelir...meditation haritanin sag ust kosesinde sari renkte basdas kurmus adam resmi var...townda ona tiklamaniz ytrli olacaktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

kanseii!kardes sen town icinde recovere tikliosundur yani skill tablosundaki 7. skill ondan exp gelmez onu karsitirmayin.recover sp ve hp yi doldurur her yerde yapilabilir...meditation ise sadece townda yapilabilir ve her 1 dakikada lvle gore exp gelir...meditation haritanin sag ust kosesinde sari renkte basdas kurmus adam resmi var...townda ona tiklamaniz ytrli olacaktir...

teşekkürler çözdüm işi....
  • Bende Oynuyorum Bu Oyunu Realm 6 da takılıyorum Adım:Ordeall The Vim Aqar :)
  • çoğunluga baktım da silkroad oynayan kişiler..ben de denemek istiyorum ama nasıl bi soriyim size dedim silkroad dan güzel mi oynanış ve grafik bakımından?

• Bence de çok güzel bir oyun. En azından denenmeye değer :)
  • arkadaslar biri bana red hero scroll görevini nasıl yapacagımı anlatırmı lütfen
  • Oyuna Yeni Başladım 15 levelm ama 1 görev bile yapmadım chara devam edip görevleri yapıyım mı yoksa yeni charmı acayım ??
  • Sonunda indirmek nasip oldu bugün başladım oyuna rehber için emeğine ve yüreğine sağlık osman.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Sonunda indirmek nasip oldu bugün başladım oyuna rehber için emeğine ve yüreğine sağlık osman.

nick ne kardeş ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.