Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam anladım.Ama bot a bırakamıorm işte pot fln yok spirit bittiğinde meditasyon yaparak dolduruyorum.Botla anca 10dk dayanır char.30 olmak üzereyim %90 8-9dk si kaldı exp in
  • ya bot skilini kullanmasın sadece o blow bilmemne skilini kullansın ayrıca bufflarla dayanır sp ye ihtiyac yok .......
  • slm kardes bise solicem zaten buff varsa moblar sana 1 vuruo onun icin pota fln ihtiyacin yok al petinide yanina kur botunu...onlar snn canini indirene kdr snn can lvl atladigi icin dolmus oluo yani rahat ol sen 30 a kdr cok rahat gidersin bufflarla...mesela bn botu kuruom sonra tv izliom :d...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

slm kardes bise solicem zaten buff varsa moblar sana 1 vuruo onun icin pota fln ihtiyacin yok al petinide yanina kur botunu...onlar snn canini indirene kdr snn can lvl atladigi icin dolmus oluo yani rahat ol sen 30 a kdr cok rahat gidersin bufflarla...mesela bn botu kuruom sonra tv izliom :d...

aynen öyle
  • Teşekkürler yardımlar için.30 oldm ve benim anlamadıım bişi war :D bu buff dediiniz exp i alırken verilen 2 tane crystal diilmi? eğer onlarsa exp le birlikte onlarda gitti :( kusuruma bakmayın oyunun acemisiyim.Yani oyunu bilene karşı salak gibi gelebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Teşekkürler yardımlar için.30 oldm ve benim anlamadıım bişi war :D bu buff dediiniz exp i alırken verilen 2 tane crystal diilmi? eğer onlarsa exp le birlikte onlarda gitti :( kusuruma bakmayın oyunun acemisiyim.Yani oyunu bilene karşı salak gibi gelebilirim :D

şimdi o 2 kristal i kullandıgında inventory de 2 saat durur fakat oyundan cıkmadan yada oyunda ölmeden etkisi 8 saat sürer double exp nin ki ise 2 saattir..
  • Hmm çok saol yardımların(ız) için Oyun 30 lvl dan sonra çok zevkli olmaya basladı
  • Jadeon 31 oldu modo 28 ama 29 olmak üzere 33-34-35 lvl vim ile takas etmek istiyorum yokmu takas etmek isteyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Teşekkürler yardımlar için.30 oldm ve benim anlamadıım bişi war :D bu buff dediiniz exp i alırken verilen 2 tane crystal diilmi? eğer onlarsa exp le birlikte onlarda gitti :( kusuruma bakmayın oyunun acemisiyim.Yani oyunu bilene karşı salak gibi gelebilirim :D

Evet. Exp 2 saat olarak sol üstte karakterinin yanında görünür. Kaç dakika kaldığı. Scrollar ise çantana düşer. Basarsın ve sağ üstte görünür onlar da.

Gri renkli canavarlarda exp ve verdiği kristallerle rahat kasabilirsiniz. Dmg veremiyorlar zaten bota bırakın 8 saat 2-3 lvl alırsınız. 38 Lvl'im ben de. İsteyeni clanıma alabilirim. Yeni kurdum ama oyuncular lazım :)

Ve pembemsi isimleri olanlar var. 30-40 arasında dmg verip iyi exp verirler lvlinize göre. Tabiiki scroll basılı olduğunda. Biraz pot alıp onlarda kasabilirsiniz. Botunuzun toplama kısmına A Cup of Coffee yazın. Hp pottur bu toplasın çıktıkca. Geçimimi böyle yapıyorum ben ^^

MrEvo Vim LvL 38

Realm 6 dayım çoğunlukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 2 Ağustos 2009; 9:19:40 >

• forumdada herkezin derdi pot para olmuş oyunu daha ögrenmeden forumda bakıyom herkez aynı konulardan bahsedıyo mesala en ufak bı örnek verıyım oyunda baktım completed astral tales yazıyo herkezin ismı gecıyo ne oldugunu arstırdım 30+ ex ewentmıs benımde lwl ım 50 idi yabancı forumda kesılecek canavarların kodunu fotolu vermısler 7 tane boss kesıyon her harıtanın exı farklı ben bıllowsda kestık party ıle 7 tanesını 1080000 ex verdı 2 kere sure dolmadan kestık 2160000 ex aldım 3 kişi dıger arklar yabancı ıdı dek geldı k tusuna basın event saatlarını gosterıyo carsamba persembe cumartesı oyun saatıne gore 20:30 22:30 arası

http://jd-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=30081

bunları yapmadan kasamassınız oyunda genel anlmada 75 + da baslıyo zevk alınmaya
    snow herald var kardan adam 280 bın ex verıyo bunları goren vardır kesin ıyı ex verıyo boss galıba bana bı kere dek geldı nasıl ne zaman nerde cıkıyo bılmıyom

forumda pottan paradan baska konu acılmıyo adam 20 lwl car yapmıs pot para derdıne dusmus
    (CRAFT HAKKINDA BILGISI OLAN YOK MU ? ) oyun craft üzerıne kurulu bı kişide bahsetmıyo
    hangı lwl de ne ıtem ıstıyo bılıyoz ama ne faydası var ne işe yarıyoı bıılen bılgısı olan ark paylasırsa sevınırım

• Craftın yararı oLabİlir o ya basınca zaten yapabiLcekLerini görüosun ama nası ne şekiLde hiç uraşmadk acıkcası türk miLLeti oLarak yapıcı deiLiz :) geneLde Direk kuLlanıcısıyız :)
  • dun gece vim 30 du su an 36 oldu:D...guild bekliorum itemler sağlam...kiyaqfetler +3...sword+4,bide bise solicem...bufflar inventory e geldigi zmn 2 saat suresi var...ona tikladigimiz zmnda 8 saat verio...2 saat sonra,bufflar cantadan gitmeden,6 saat buff devam ediyoor..eğer bu sırada tam buff taslarının bitimine yakin bi sağ tus daha yaptıgımız zmn bufflar tekrar 8 saate cıkıyor...yani buffum omru 10 saate uzuyor...herkese ii eğlenceler...

oyun adım : bestvim guilde almanizi bekliyorum...
  • bir de crafting hakkında bilgi verir misiniz..
  • Arkadaslar oyunda guildi olan warsa beni alabilirmi guildine? Suanda realm 6 dayım nick InnocenT
  • Dun buldum bu olayı herkez yaralansın istedim bilende yok galiba paylaşım olmamış
    bu lwl e kadar amele gibi kastık 53 lwl dun deneme sonucu ogrendım bu olayı
    olay cok basit kısaca anlatacam zor bı sey deıl sadece bu kadar anlatcam anlayan anlar
    Oyundayken released deathmark gilhook by openıng magıc chest in yazar yanında skysong bıllows yada doombag mesala released deathmark gilhook by openıng magıc skysong ve yanında da serverın ısmı yazıyo oda mesala released deathmark gilhook by openıng magıc skysong realm pve 5 bu deahtmarkın skysong 5 servere dustugunu soluyo 3 yerde cıkıyo benım lwl 53 olunca ben bılwos ve dombagde kestım tam yerlerını bende bılmıyom ama gezerek ogrendım ve sabıt aynı yerlere dusuyo 50 k ex bılwsda verıyo dombagde ıse 100 k verıyo ve o serverın en ıyı para eden ıtemı dusuyo dun ben 53 lwl dım bugun 58 lwlım buna ılave 22 g para yaptım sımdı ben mesala 30v lwlık bı karakterı 10 saaate kalmaz 45 yaparım yazı sureklı gecıyo dıkkat edersenız ılk etapda yerlerını ögrenın sadece ben ex 2x ıle kestım 2 saatte % 65 yaptı normal canavar kessem 25 30 kasıyo bı kac da ss atam buradanda anlarsınız cok ufak tefek anlayamadıgınız olursa yardımcı olurum ama gayet net anlattım

http://img149.imageshack.us/img149/4783/deathmark.png

http://img40.imageshack.us/img40/4484/deathmark6.png

http://img219.imageshack.us/img219/596/detahmark1.png

http://img193.imageshack.us/img193/9946/deathmark2.png

http://img245.imageshack.us/img245/8903/deathmark3.png

http://img6.imageshack.us/img6/3937/deathmark4.png

http://img193.imageshack.us/img193/1868/deathmark5.png

sıtenın ılk sayfasında osmanlıbu nun attıgı hazıne sandıkları harıtasından bosların yerlerını gorebılırsınız tam olarak aynı yerlere dusmuyo ama cok yakın bolgesıne dusuyo dıger yerlerı gezmeyın yakın yerlerıne dusuyo kırmızı bı sandık var magıc chest acıldı dıyo zaten o sandıgı gorursenız ve acık olursa buyuk bı ıhtımal dusmus demektır gezen var kemısde olabılırler

good luck, abundant earnings

• online oyun.gen.tr den alıntı yapmışın alıntı yaz bare utan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDzz

online oyun.gen.tr den alıntı yapmışın alıntı yaz bare utan

KİM ALINTI YAPMIŞ BENMİ
    EGER BANA SÖYLEDİYSEN
    ZEKAN İYİMİ BURADAKİ HERŞEYİ BEN HAZIRLADIM ONLAR BENDEN ALINTI YAPMIŞLAR
    malsın arkadaşım tek kelime ile adam akıllı konuyu okumadan direk alıntı yazmışsın buradaki herşey benim emegimdir orası benim emegimi artık calıntı diorum cünkü alıntı die yazılmamış aynen bunu yapmışlar konu tarihlerine bakta adam akıllı mesaj yaz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 3 Ağustos 2009; 16:53:08 >
  • Arkadaş Beyinsel Problem geçiriyor herhalde.Konunun altına bakmamış Kaynak DonanımHaber yazıyor.
    Hadi Onu geçtim Bu Konu 1 Temmuzda açılmış O konu 31 temmuz.Arada tam 30 gün var.
    Neyse Arkadaşta ciddi bir beyinsel Özür var herhalde.
  • Evet o yaratığı adam önümde kesmişti. Birçok item düşüyor ben de anlamamıştım. Şimdi anladım teşekkürler :)

Clana alım devam ediyor.

MrEvo Lvl 41 Vim

Ve Allymiz tamamen türk oyunculardır. :)
  • sleepydragon
    ben clan nımı devretmek istiorum onunla birlikte sanırsam alliance nize alsanız sorun olmaz clanımı öyle degilmi :)
    ama ilk önce clan ı devredecek birini bulmam lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.