Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynadığınız server'ı söyleyinde bizde oraya başlayalım :S
  • patch sırasında europe yi secersen zaten tek bir server var channel olarak birsürü var fakat sorun degil o
  • Ya şu pot sorunu delirtcek beni Nasıl para yapılır haala anlamıs deilim.Questler para vermior mob lardan 10 copper para dusuo en fazla 13-14 fln bi yöntem fln bilen warsa söyleyebilirmi?
  • birşey daha sorcam bana aktivasyon linki geldi giriyorum ama aktive olmuyor.aktivasyon hatası diyor.siteye felan giriyor yani.ama aktive edemiyor ticket atınız diyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Ya şu pot sorunu delirtcek beni Nasıl para yapılır haala anlamıs deilim.Questler para vermior mob lardan 10 copper para dusuo en fazla 13-14 fln bi yöntem fln bilen warsa söyleyebilirmi?

osmanlubu bu arkadaşımız rehberte anlatmış 30 lvl deki kutu görevi ile güzel paralar yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Ya şu pot sorunu delirtcek beni Nasıl para yapılır haala anlamıs deilim.Questler para vermior mob lardan 10 copper para dusuo en fazla 13-14 fln bi yöntem fln bilen warsa söyleyebilirmi?

ilerde bu sorun tamamen kalkıcak biraz zorlanıcaksın acıkcası okadar sorun etme....
  • slm beyler bn bu oyunu biraz oynadim ve cok begendim modo charim var fakat forumda yazilanlari gorunce bnde bırakmaya karar verdim.simdi baktim kimse skysong açmamıs izin verirseniz bn clanımıza bir sky song açacam fakat sky song guzel mi tek basına kasılabilir mi bi yardımcı olursanız sevinirim...forumda skysongla ilgili rehber aradım ama bulamadım(ilk sayfa hariç)...şimdiden teşekkur ederim hangi serverde clan var soelrseniz cok ii olur....şimdiden teşekkur ederim iyi oyunlar...

msn : ducktrasie@hotmail.com

oyundaki adım : xydonis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1622 -- 31 Temmuz 2009; 0:22:42 >
  • ^^ 3 gündür oynuyorum oyunu örenmek için 2 char eskittim üçüncüde örenmiştim ama şansıma dc olunca atack we def bufları gitti bende baştan açtım :) dün gece atack buflarını ii kullanarak 18 lwlde 8 saat kalmasını sağladım :D (bitimine 1 dk kala fln tekrar bastım fln ^^ ) şuan 29 um bufflar bitti :D zor ama 30 olucağım ilerisi ile ilgili hiçbir bilgim yok wim im resimdeki builde göre ilerliyorum msn grubundan bahsetmşsiniz ama nasıl üye olucağımı blmiyorum özel msjdanda açıklayabilirsiniz brdanda farketmez :) 24 saat pc açk ama bn genelde 10 saatten fazla kalmam başnda sro da oynuyorum oda aynı şeklde bot ^^ ylmz_91@hotmail.com msn adresim şmdiden yardımlar içn teşekkrler
  • skysong elemanLar vardı en son ama şuanda biLmiyorm türkçe herhangi biyerde Rehber buLamassın ing. oLarak oyunun Kendi forumunda buLabiLrsn bufLar 24 saatte bir veriLio o yüzden 24 saatte bir gidip tanis kadan aLabiLrsn oyun 50 den 60 dan sonra zor gibi gözükebiLio fakat oyun cok rahat kasıLıo botuyLa bufuyla bosslarıyla falan ayrıca msn grub içn herhangi biyere üye oLman gerekmio sadece o grup msn adresini normal msnden kişi listene ekLiceksn okadar baska bişi yok
  • hmm skysong varsa baska bise acim o zmn...bise daha srocam bu petlere item giydirioz ya nasil oluo is bi anlatir misiniz?
  • tmm buldum petlere giysi giydirmeyi...bilmeyen arkadaslar icin soluorum;petinize yemek,içecek vs.aldığınız yerde üstte recipe yazısı var ona tıkladığımızda bir takım kağıtlar var...o kağıtlar hariç geriye kalanların hepsi pet itemi...onlari alıp bagde mousenin sağ tarafına tıkladığımızda otomatik olarak pet giyer...dikkat!!!sakın petin lvlinden yuksek item giydirmeyin hiç bir işe yaramaz...yani bonus falan vermez...petinizin lvline gore item giydirin...orneğin:pet 20 lvl,50 lvllik silah giydirdiniz.silahta:'attack power+34'yazıyor...fakat petin lvli 50 olmadığı için o +34 atack bi işe yaramaz yani silah bonus veremez...inş anlatabilmişimdir...herkese iyi oyunlar...
  • 20 Levelim clan arıyorum. NİCK: ThinkAgain
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

hmm skysong varsa baska bise acim o zmn...bise daha srocam bu petlere item giydirioz ya nasil oluo is bi anlatir misiniz?

görevlerin ilerleyen zamanında zaten sana hediye olarak vericek çift tıklayıp giydirebilirsin
  • Aha buradan soruyorum mutlu oldunuz mu ?

Ben 23 level oldum ama hala 1 leveldaki kıyafetle dolaşşıorm böyle kitaba benzer bişeyler war npcde satılıor bot felan yazıor onları alıorm tıklıorm using items diyor ama bi değişme olmuyor ne zaman item giyicem ?
  • şu anda oyunu indiriyorum ve jade dynastye ayrı bir bölüm açılsın diyiyorum

yazım yanlışlıkları için özürdilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

hmm skysong varsa baska bise acim o zmn...bise daha srocam bu petlere item giydirioz ya nasil oluo is bi anlatir misiniz?

görevlerin ilerleyen zamanında zaten sana hediye olarak vericek çift tıklayıp giydirebilirsin

teşekkür ederim am buldumu solemiştim zaten:Dyinede ilgin icin tesekkur ederim...
  • Her 15 Lwlde bir siLah ve Giysi veriLiyor Eğer GörevLerini Yapıyorsan cLass görevini yapmış oLman ve onlarda sana cLasının giysi ve silahını vermiş oLması gerekiodu gerisinide sen düşün
  • ya ben sılahı aldım fakat gıysı yok var oda 45 lvl gıysısı
  • beyler ben oyunu 4 5 gündür oynuyom genle anlmada bı cok seyını ogrendım ama oyun craft uzerıne zannedersem craft konusu pek anlayamadım arstırmama ragmen yabancı forumlardada fazla bılgı verılmemiş yada ben anlayamadım 15 30 45 lwl ne item istegı nasıl yapıldıgı ama ne işe yarıyo ne gibi özellikleri var konuyu ıyı anlamda anlayan varsa ss li acıklayacak arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim
  • arkadaslar ben bu msn gurbu nu bi türlü göremiyorum oyuna yeni baslayacagım lütfen bu guild kuran arkadaslar falan benim msn yi bi eklerseniz bu msn grubuna cok sevinirim fatalmythmynx@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.