arkadaslar bu oyunu kurdum patchi herşeyi tmm character de actım ama oyuna login diyorum load doluyor ama bi hata veriyor ne yapacagım oyuna girmek icin
TaiLor denn npcye git satın aL
Arkadaşlar elder of arcaneness denen npc nerede acaba? Hazine açtım ve onu bulmamı söylüyor ve bulamıyorum :))
o npc daha oyuna eklenmedi oyunda eklenmeyen acıkcası birçok npc var bu yüzden onu satmanı öneririm server 1 e girip satış fiyatlarını ögrenebilirsin
Oyuna geri donüyorum
Beni bilen bilir oyun ilk açıldığından beri oynuyodum.
Yeni char accam.
arkadaslar artık lvl 20 im guild arkadasım benim le baglantı kurarsa sevinirm FaTaLMytH oyun ismim
ayrıca bişi daha ben jadeon actım veb u tome point leri sizce nereye vermiliym blade mystic hangisi yani
şu videoyu görünce moralim bozuldu biz itemimizi ancak + 4 e kadar o da belki upgrade edebilirken item mall kullanan oyuncu + 10 kadar upgrade ediyor buda oyunda büyük dengesizliğie yol açıyor
Free to play oyunlarında bu gayet normal birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: ®eis
şu videoyu görünce moralim bozuldu biz itemimizi ancak + 4 e kadar o da belki upgrade edebilirken item mall kullanan oyuncu + 10 kadar upgrade ediyor buda oyunda büyük dengesizliğie yol açıyor
şahsen + basma teknikleri var kanımca biraz para harcattırıor fakat okadar büyütülecek birşey degil şahsen biraz ugraşsam +10 basacagıma eminim...
quote:
Orijinalden alıntı: simurg
Free to play oyunlarında bu gayet normal birşey.
haklı...
osmanlubu oyunda benimle temasa gecermisn oyundaki adım FaTaLMytH
arkadaslar su 24 saatde bi 2x exp veren classic questi ben iptal ettim yanlıslıkla onu nerden alacagım tekrar
Milletin +10 itemi war bizim pot paramız yok xD 2 tane 28 lvl charım oldu.Modo ve jadeon :D Eğer isteyen olrsa 2 sini 30+ Vim ile takas ederm :D
slm bn oyunda yeni char actim vim...lvl 30 oldu yarina kdr 35 yaparımbir turlu turk guildi bulamiyorum...bi yardimci olursaniz sevinirim...
oyundaki adim: bestvim
simdiden tesekkur ederim..
28 Lwl veya 40 Lwle kadar oyun zaten Kolay 52 lwl mi ne vim var Oyunda benmde bayadır giremiyorm işLerim baya yoğun vs. 40 lwlden sonra zaten oyunda istemeden para yapıosun okadar zorLancak bişi yok
İşte sorun zaten 40 olmakta...suanda pot yok canavar kesemiorm,görev yapamıorm,mandatory quest lere dvm etmem için 30 lvl olmam gerekio olamıorm.Yani çıkmaz sokakta gibiyim kaldım bole.Ayrıca jadeon ve modo açtııma pişman oldm çnkü defleri çok az canları çok gidio çok pot harcamam gerekio.Vim kasmak istiorm simdi bastan kasmaya üseniorm.o yüzden 28-29-30-31-32 lvl fln bi vim le takas etmeyi dusunuorm.
sen bufflarını falan almıormusun 01,00 da tanis ka dan bufflarını alıp cok cok cok rahat kasabilirsin.....
Alıyorum ama pot olmadıı için kasamıorm.Ayrıca kaç gündür oyuna girmiyorum sinirlerim bozuldu.28 de kaldı 2 charda.Ama simdi yine ilham geldi yine kasmayı deniicem potsuz.Ama 30+ Vim vercek cıkarsa hemen takas ederm.
quote:
Orijinalden alıntı: Sociopath
Alıyorum ama pot olmadıı için kasamıorm.Ayrıca kaç gündür oyuna girmiyorum sinirlerim bozuldu.28 de kaldı 2 charda.Ama simdi yine ilham geldi yine kasmayı deniicem potsuz.Ama 30+ Vim vercek cıkarsa hemen takas ederm.
o bufflarla potsuz cok rahat kasarsın...8 saat kesin kasarsın bu lvlde böyle yani beceremiorsan bilemiorum
8 saat kasarsın derken tam anlamadım ne demek istediini :D buff bitmek üzere suanda yarım saati fln kaldı 30 olmak üzereyim jadeonla.
bufflar 8 saat sürer double exp 2 saat sürer bot a bırakırsan ztn hiç sorun yok 30 a kadar zaten cok cok cok rahat kasılıor bu kadar...