Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin için girerim istersen.ben her zaman PC başında oluyorum.
  • Beyler Safety Lock A bi cözüm söleyin oyuna her girdiğimde kitli oluyo char alttakini 1 dk yapıom 5 dk yapıom hiç bisi olmuyo bazen 10 15 dk zaman geri de sarmıyo bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Senin için girerim istersen.ben her zaman PC başında oluyorum.

cok saol fakat gece uyumusum ben baktım uzun suruyo yata uzanmıstım ıcım gecmıs kalktıgımda saat 10 du sımdıde kuzenımdeydım kahvaltıda ordan geldım oyun yuklenıyo suan oyuna gırebılırsen yada bana msn ını vere bılırsen orda konusmak ısterım senınle =))
  • ya ben oyundayım suanda gorevlerı fln hiç anlamadım baan bırı anlatırsa cok sevınırım rehber cok guzel ama ben anlayamadım :( suan pvp14 deyım 3 lwl bı charım vardı kız sıldım sımdı erkek actım onu kasıcam ama gorevlerı fln bılmıyorum nerden alıcam ne yapıcam falan lutfen yardımcı olun
  • güzel oyuna benziyor.
  • Hangi realmda takılıyorsunuz genelde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Hangi realmda takılıyorsunuz genelde ?

6
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Senin için girerim istersen.ben her zaman PC başında oluyorum.

Şu an da oyundamısın
  • Yalnız oyunda beğenmediğim bir nokta var oyunda solo boss kesmek nerdeyse imkansız en az vuran boss 5 k vuruyor ayrıca extra pek bir dropta vermiyormuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: /NoFeaR\

ya ben oyundayım suanda gorevlerı fln hiç anlamadım baan bırı anlatırsa cok sevınırım rehber cok guzel ama ben anlayamadım :( suan pvp14 deyım 3 lwl bı charım vardı kız sıldım sımdı erkek actım onu kasıcam ama gorevlerı fln bılmıyorum nerden alıcam ne yapıcam falan lutfen yardımcı olun

yardımcı olamıcam kusura bakma görevlerin hepsini acıkladım...

quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Yalnız oyunda beğenmediğim bir nokta var oyunda solo boss kesmek nerdeyse imkansız en az vuran boss 5 k vuruyor ayrıca extra pek bir dropta vermiyormuş galiba

kesmeye calıstıgın boss acaba hangi boss ilerde tek başına rahat kesebiliorsun

• Ya arkadaşlar bana phoenix feather recipe die bişi düştü. Ne işe yarar bu şey. Veya satsam kaça satabilirim yani değerli bi itemmidir?
  • acıkcası pazar a koysan bence en fazla 2 gold eder...
  • Hmm teşekkürler...Pot paramı karşılar bi süre :D
  • arkadaslar potlar nıyo cok pagalı?
  • Potlar pahalı diil para yapmak zor
  • Bazı sorunlar yüzünden oyuna başlıyamıyacağım.İyi oyunlar.
  • Güzel gibi duruyor denemek lazım.
  • Bugün indirdim basladım oyuna , 15 lv da Warrior olcam , Su an 8 lv ım oyun oldukca guzel , questlerı de sırayla yaptım bı pet gorevı kaldı , Guru nun yanına gıdıom atıo mobları moba bıtane tam vuruom , mob tek atıo bana bndede oldugum an town a ısınlandıgı ıcın ne oldugunu bıle anlamadan town a ucuom . 15 lv olana kadar denemıcem bu gorevı sınırımı bozdu :D
  • Güzel çalışma. Eline sağlık. Az daha zorlasalar oyun SRO'nun nerdeyse aynısı olacakmış. (Grafik olarak.)
  • hangi serverdasınız?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.