Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk önce para eden craft itemlerini satıcaksın zaten 4 cesit var bu bir
    ikincisi evet belli bir lvl e kadar sıkıntı cekiceksin bu iki
    ilerki lvllerde para hiç sorun olmayacak şuan 63 lvl im ve bir günde rahatca 20 gold yapabiliorum...
  • bu safty lock un bir yolu varmı erkenden acmak ıcın . yenı char acıyım dedım oyuna gırer gırmez 5 saatten basladı . uyuz edıo adamı yaa hıc bısı yapamıosun .. bu arada para eden craft ıtemlerı nerde satabılırız sehır olarak cok realm oldugundan ortalıkda fazla adam olmuo. trade realmındede hangı sehırdeler bılmıyorum . tenha ortalık genelde
  • beyler lupin char actim build PVE GÖRE DAĞİTİCAM YOKSA PVP GÖREMİ 1 SAYFADAKİ BUİLD KAFAM KARİSTİ HANGİNE GÖRE DAĞİTMALİYİM LVL KASMAM İCİN
  • pve
  • 1 sayfadaki build göre versem sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laboum

1 sayfadaki build göre versem sorun olurmu

sorun olmaz
  • bilgileri cin tesskürler bu arada TURK CLANİNA ALİM VARMİ ARKADASLAR YABANCİ CLANLAR DURAMİYORUM
  • bende yeni başladım, karakter adım " dadas" oyunda olan varsa bana ulaşabilrmi...
  • türk clan ı var fakat dolduk diye biliriz çözüm arayışı icindeyiz...
  • türk clanina cok ihtiyacim var herkes yabanci iken sarmiyo insannin sohbet edesi geliyor
  • ozaman msn grubunu ekle clan olayını halledince alırız....
  • satış olayı sadece Vendor açarakmı yoksa ortak satış NPC sı varmı ? birde pazar alanı neresı oluyor genelde ?
  • sizin okdr beynınızı yedım 4-5-6 sayfalarında kusra bakmayın benım pcmde sıstem dosyamda vırus varmıs o yuzden suan clıetn cok guzel calısıyo uyelık alıcam bana server vesaile soylermısınız bırlıkte olalım =) bide ozel mesajdan msnlerını yollarsın cok memnun olurum burdan yazmask serbesse yazın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /NoFeaR\ -- 26 Temmuz 2009; 20:03:06 >
  • Arkadaşlar bende en kısa sürede başlamayı düşünüyorum, oyunda hangi serverdasınız?.Birde clan işini hallederseniz benide alırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar bende en kısa sürede başlamayı düşünüyorum, oyunda hangi serverdasınız?.Birde clan işini hallederseniz benide alırmısınız?

patch sırasında europe yi secersen ztn tek server var yani sorun olmaz clan işini halledincede alırız

quote:

Orijinalden alıntı: /NoFeaR\

sizin okdr beynınızı yedım 4-5-6 sayfalarında kusra bakmayın benım pcmde sıstem dosyamda vırus varmıs o yuzden suan clıetn cok guzel calısıyo uyelık alıcam bana server vesaile soylermısınız bırlıkte olalım =)

sevindim...
    yukarda söz ettim
    patch sırasında europe yi secersen ztn tek server var yani sorun olmaz
  • bende suan pachtler yuklenıyo The Jadeon olcam yane mage yardımcı olursanız cok sevınırım baslayamadım dıye aglıyodum ama duzeldı pc =)
  • Fume Of Sin leri arattırdım ama bilgi yok sanrm . bunlar ne işe yarar ?
  • ya arklar üyelik acamıyorum gıcık oldum :( yardım edın lutfen
  • @asitutkum
    Fume Of Sin leri arattırdım ama bilgi yok sanrm . bunlar ne işe yarar ?
    ----
    bunlar mr.murdor mudur nedir veridig görevle toplayabildigin kutular dielim yaptım ve sacma bir görev oldugu kanısındayım

@nofear...
    daha acıklayıcı bir yardım istersen yardımcı olmaya calısıcam
  • üyeligi arkım actı suan oyunu sıldım tekrar yukluyorum bu gece 3 de oyun ındmıs olucak 3:30dada pachtler ıner herhalde ya turkler varmı bu saatte oynda?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.