Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fx5200 ekran kartı 512 ram sizce oyunu rahat oynamaya yetermi olmazsa ether saga baslıcak fakat animedende nefret ederim
  • Oyuna yni basladm modo'yum 17 lvl oldm bot için en uygun yer neresidir lvlime gore? Ve para nasıl kasabilirim pot parası bulamıyorum çünkü? Ayrıca guildiniz warsa alabilirmisiniz bnide nickim IIHeLioSII
  • Nerde KasabiLeceğin Konusuna geLirsek görev yap 1 günde 30 lwl oLrsn nerde kasıLabiLeceğinide Cok Kolay buLabiLrsn beyazLar ve acık PembeLer güzeL exp vericekdir sana en başda 40 lwlden önce düzgün Para yapamassın zaten yapdıkLarın anca Pot parasına yeticektir
  • ayrıca arkadaşımız söylemeyi unutmuş msn grubunu ekle!! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 22 Temmuz 2009; 14:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLeight

Nerde KasabiLeceğin Konusuna geLirsek görev yap 1 günde 30 lwl oLrsn nerde kasıLabiLeceğinide Cok Kolay buLabiLrsn beyazLar ve acık PembeLer güzeL exp vericekdir sana en başda 40 lwlden önce düzgün Para yapamassın zaten yapdıkLarın anca Pot parasına yeticektir

Teşekkürler yardımın için.

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

ayrıca arkadaşımız söylemeyi unutmuş msn grubunu ekle!! :)

teşekkürler ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

fx5200 ekran kartı 512 ram sizce oyunu rahat oynamaya yetermi olmazsa ether saga baslıcak fakat animedende nefret ederim

Yardımcı olabilcek ?
  • quote:

quote:

fx5200 ekran kartı 512 ram sizce oyunu rahat oynamaya yetermi olmazsa ether saga baslıcak fakat animedende nefret ederim

Yardımcı olabilcek ?

açar sanırım, ama ne akdar rahat oynarsın orasını bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

quote:

Yardımcı olabilcek ?

açar sanırım, ama ne akdar rahat oynarsın orasını bilemem...

peki sağol Rappelzi sormadan indirmistim fakat rahat bir sekilde oynayamadım o sekildede zevki çıkmıyor öğrenmek istedim

• süper bi rehber olmuş yeni başladım questler konusunda cok yardımcı oldu simdi townda meditasyon yapıyorum ;) realm 13deyim ismim RainHearth modo olmayı düşünüyorum oynayan warmı modoyla nasıl biraz fikir verin xD
  • ya arkadaslar.Skillerim dogru duzgun yok 17 lwlim nasıl acıcam ???
  • Selam arkadaşlar oyun güzel ama oyunda kameramı desem kontrolmu desem bi sorun yaşıyorum mesela karakteri normal arkadan görünümle koşarken tam ters yöne dönüp koşmak istedeğimde karakter yüzünü bana dönük olarak koşuyor ve bu mouse ile değişmiyor ben her yöne arkası bana dönük şekilde koşmak istiyorum nasıl ayarlarım ?
  • o banada oluodu duzelttım.Mausenın üstündeki tırıklı yeri ileri veya geri dogru ilerlet kardes...

Ve beyler bi sorum daha.Giysi aldım giydim ama gozukmuor..Ve 18 lwl nerede kasıLmaLıı ??
  • quote:

quote:

Yardımcı olabilcek ?

biraz geç oldu ama;

aynı ekran kartına sahibiz ve ben rahatça oynayabiliyorum sadece water sonuna kadar kısık.Biraz Takılma Olabiliyor Oda Lag Yüzünden.

Ben Ownd = Most
  • güzel rehber teşekkürler bende bugun başladım 7 lwl oldum ama daha kasılacaz
  • arkadaşLar 40 Lwle kadar nerde kasıLcaz demeyin bunun cvbı verildi okusanız görürsünüz 40 lwle kadar cok güzel şekiLde görevler var bikaç lwl haricinde canavarLarda beyaz veya acık pembeLere gitmenizi öneririz ama 60 Lwlden önce öLe gündüz vakti oynamak yerine bota bırakmayı düşünmeyin görevLerLe daha kolay kasıosunz emin oLun
  • Ya beyler bi kaç sorum olucak ama önceden yazıldıysa kusura bakmayın görmedim

1. Stat verme yok mu u oyunda? Mesala str-int vs. vermiyor muyuz?

2.Karakter açarken sadece 1 tür silah var .Ben başka tür bi silah almak istiyorum.

3.Birde bu skill işini anlamadım.Ben ne olduğumu bilmeden skill verdiler :S . Bende onları güçlendiriorm

Levelimde yüksek felan deil yeni başladım bi yardımcı olursanz
  • Şimdi hangi class olucagına karar ver sonra seçiceğin classın buildine gore ver skill pointlerini.15 lvl olduktan sonrada seçtiin classın skillerini kullanırsın.Ayrica oyuna ilk basladıın silahtan farklı silahları classını seçtikten sonra kullanabilirsin.Mesela Vim olrsan çift taraflı kılıc kullanırsın,Modo olrsan pençe kullanırsın,Jadeon olrsan normal kılıç kullanırsın,Skysong olrsan staff kullanırsın,Lupin olrsan çember şeklinde yada Shuriken e benzeyen değişik silahlar kullanırsn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 24 Temmuz 2009; 4:44:12 >
  • beyler benim bir sorunum var ben kıyafetlerimi giydiğim halde char hala çıplak gözüküyor neyapmam lazım ?
  • Inventory i aç orda gear ve wear olarak 2 buton war ordan snaırım wear a basınca kıyafetli halin gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.