Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni arkadaşlar ve bilmeyenler için autorouting sistemi ve görevler için kolaylık

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ)

daha sonrada görevlerde sizi npcye yönlerdirmenin kolaylığı ve sonraki görevi ögrenme

meditasyon özelliği siz oyunda değilken town içinde exp kasabilirsiniz resimdekileri yapın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsman -- 15 Temmuz 2009; 10:24:31 >

• Demekki her arkadaşın yardımcı olabileceği konular varmış..!!! onun için bilmişlik şeklinde konuşmamak gerek..bibbirimize herzaman yardımcı olabileceğimiz birşeyler vardır...dtsman arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler ben örneğin bunları bilmiyordum böylece öğrenmiş oldum...
    Bilgiler paylaşıldıkça önem kazanır.....
    Tekrar yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.....
  • saol arkadaşım bu bilgiler özellikle sonuncu çok işe yarıyo onuda yabancı bir forumda görmüştüm
    gece yatarken bırakırız kasar artık :D
  • teşekkürler arkadaşım açıkcası bunları gösterme geregi duymadım her araştırmacı ruhuna sahip ve birazıck ingilizceye sahip insan bunları çözebilirdi

yinede eger iznin olursa rehberin ana sayfasına ekleyeyim ^^
  • tabiki böylece daha çok oyuncu çekebilir çünkü bunlar çok iyi özellikler
    bir kaç özellik daha buldum galiba ama araştırıyorum sen bunları koy ben diğerlerine bir bakayım bakalım neler çıkıcak daha
  • silahı parlattım eğer refine talisman basarsanız hem atack katlanıyor hemde silah parlıyor
  • ciddenmi parLattın vay be :D refinery talisman silaha vbeya giysiye bizim bildimiz + basar ve 1 lwlden baslayarak parLatır ayrıca birde bu oyunda imbue + olayı var imbue talismanlardaki özeLLikle basarsanız meseLa +10spirit talismanı basarsanız giysiniz veya silahınız +10 spirit gücü verir vs. die devam eder
  • onu bizde biliyoruz ama refine talismanı ilkkez buldum burdada yazmamış rehberde bende yaim dedim zaten defans ve hp basılı giysilerde silahtada atacak ve acularyti var

• katkılar için teşekkürler^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 15 Temmuz 2009; 16:41:18 >
  • Buffcunuz,clericiniz geldi.24 saat açık olurum işim gücüm yok nede olsa.
    IGN ve classları bi yazabilirmisiniz.Önceki sayfalara yazmış olanları bulurum ben...
  • server bakıma giriyor sanırım bir yarım saat 1 saat sürer
  • Realm 15 te takılıyorum ben.Nick Ozlem(zolem olcaktı ama yanlış yazmışım)
    bi PM atın , ayrıca grup bende offline gözüküyo
  • Grup sen yanLış ekLemiş oLabiLrsn biz hep Ordayz geneL oLarak reaLm 6 ya geLin diyoruz Gördüğümüzde veya yardımLaşmada KolayLık oLsn die Nickim Artistus
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

Grup sen yanLış ekLemiş oLabiLrsn biz hep Ordayz geneL oLarak reaLm 6 ya geLin diyoruz Gördüğümüzde veya yardımLaşmada KolayLık oLsn die Nickim Artistus

yanlış ekli değil osmanla msnden kontrolunude yaptık hatta bende ekli olanla ondan ekli olan aynı ama bende hep kapalı oluyo nedense...
    Bende giriyorum şimdi oyuna...
  • quote:

Grup sen yanLış ekLemiş oLabiLrsn biz hep Ordayz geneL oLarak reaLm 6 ya geLin diyoruz Gördüğümüzde veya yardımLaşmada KolayLık oLsn die Nickim Artistus

neden L'ler büyük.
    Nickle bir bağlantısı mı var.
    Bence L'leri büyültme hos olmuyor. Ama bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghos[TR]dr

quote:

neden L'ler büyük.

kusra bakma ama bunun bu konu ile ne alakası var
  • Hoş oLup oLmaması Benim biLiceğim iş Kimseyide aLakadar ediceni sanmam =)
  • baba_trol ün katkısıyla pvp konusu eklendi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orjinalden alıntı: Ghos[TR]dr

quote:

neden L'ler büyük.

kusra bakma ama bunun bu konu ile ne alakası var

Yok kusura bakmam sonuçta bu konuyu sen başlattın ama gerçekten pek iyi görünmüyor. Ama bence ben fikrimi söyledim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.