Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası Jade Dynasty rehber Konusu Bu Konuyla iLgiLi bi Sorun cevabın Yardımın Varsa Konuş Yoksa Benim L Lerim seni iLgiLendirmes değerLendirmenide Kendine sakLa bi zahmet..!
  • Tamam zaten çok önemli değil huzursuzluk çıkarmanın manasıda yok.Banane istersen L yazma seni tercihin fikrimi ortaya koydum ben bu kadar büyültmeyelim.Hatam varsa üzgünüm
  • yaw bişi sorucam benim botun o kırmızı şey hiç azalmıyo 6 saatir botta kasıyo karatket 25 ten 32 ye kastı hala kasıyo bendemi bi sorun var yok yarın bigün ban yemeyelimde bug kullanıyo diye sizin botlar nasıl çalışıyor acaba bi cevap alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw bişi sorucam benim botun o kırmızı şey hiç azalmıyo 6 saatir botta kasıyo karatket 25 ten 32 ye kastı hala kasıyo bendemi bi sorun var yok yarın bigün ban yemeyelimde bug kullanıyo diye sizin botlar nasıl çalışıyor acaba bi cevap alabilirmiyim

benimde öyle saatlerdir kasıyo hiç azalmadı
  • eğer Bot yerine en yazan yerine o ay itemini Koyduysanız azaLdıkca kendisi basar zaten azaLmasın sorun oLmaski Herhangi bi sorunu oLmaz yani o azLaması zaten eğer cıkartırsan sıfırLanıo o kırmızı bar zten
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

eğer Bot yerine en yazan yerine o ay itemini Koyduysanız azaLdıkca kendisi basar zaten azaLmasın sorun oLmaski Herhangi bi sorunu oLmaz yani o azLaması zaten eğer cıkartırsan sıfırLanıo o kırmızı bar zten

bende yok o itemi koymadım.
    Ama oyun çok hoşuma gitti , clan bufflarını basıyorum bota bırakıyorum sonra alt tab yapıp nette geziyorum
  • my ve filipin serverinde oynadıgımda azalıordu fakat eu serverinde böyle birşey yok sanırım degiştirildi sınırsız ^^..
  • 2.clan kuruldu mu ?*
  • beyler email lerinizi kontrol edin bana free zen kopunu atmışlar ama bu kupon sadece alım yaparsanız size %20 + beleş veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsman -- 18 Temmuz 2009; 11:39:27 >
  • Banada dün geldi :)
  • bişi sorucam trden jd nin marketpalace satışı yapan varmı bi 10 dolarlık alım zen 1200 zen yapıyo bu codla
    en azında duble exp çekerim lvl 35 oluruz 2 günde 50
  • banada geldide kullanım hakkı kaç gün siz onaylattınız mı ?*
  • up
    up
  • şu bufflar kaç saatte bir geliyor ?
  • 24 saatte bir geliyor
  • beyler oyundan ii anlayan biri icin msn adresimi birakiyorum acil yardimina ihtycm var

ilker-SIMSEK-76@hot.....
  • arkadaşlar marketplace den cash ile item alanınız varmı? paypal vs ile birde mesela 1000 zen nekadar golda denk geliyor oyun içerisinde?

realm 7 PvE deyim 30 level nickim TyGn oynayan varsa ekliyebilir :) modo clanina alim vardir
  • Merhaba arkadaşlar, 45 level giysi veya silah satan bir npc yok herhalde, aradım fakat bulamadım. nerden bulabileceğim konusunda yüksek levelli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese iyi oyunlar.
  • ya key mey istiyomuş indirdim girmiyo oyuna keyde alamıyorum :S
  • key faLan gerekmiyor sende bi sorun oLabiLr 45 lwl giysiLer sunstreamda bi yer var şehir içinde 5 6 adam bi yere toplanmış şekiLde ordan aLıosn silahını giysini falan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.