Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm akasdaslar jade dynasty yeni basladim 22 lvl pet ile sorunum var peti cikartiyorum durup dururken kayboluyo ölmedigi halde bot birakip pet ile kasicam kasamiyorum sorunum sizce ne ola bilir bu arada sedakral20@hotmail.com eklerseniz sevinirim oyunda beraber takiliriz
  • açtır arkadaşım pet için hp potları falan satılan yerde lima bean die birşey satılıor onu verirsin yeter..
  • peki bu pet kac saatte bir acikiyor
  • belli olmaz valla lvl atladıgında daha cabuk acıkır...
  • ya pet lvl 30 oldu ondan sonra exp %0.00 hic kasilmiyor sizce neden ola bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: laboum

ya pet lvl 30 oldu ondan sonra exp %0.00 hic kasilmiyor sizce neden ola bilir

senin lv herhalde 25 aranızda en fazla 5 lv olabiliyor. 26-31 27-32 gibi
  • USTALAR BİRŞEY SORACAĞIM HANİ BU SÜREKLİ HP BASAN Bİ KRİSTAL VAR .... DEW DİYE O BİTTİ ONUN YENİSİNİ ALABİLİYORMUYUZ BOTTAYKEN ÇOK İŞE YARIYOR?
  • sen ondan istiyosun 2 kağit var %10 atack ve defans veriyo o kağittan 1 kere verdi daha vermedi o kağit olsa,

süper olcak
  • bu scroll kac saatte bir veriyor tanis ka npc arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laboum -- 25 Temmuz 2009; 18:51:08 >
  • @LABOUM O SCROOLLAR HER 5 SAATTE BİR VERİLİYOR ....AMA BENİM DEDİĞİM BU FUL HEAL YAPAN KRİSTALİ BİR DAHA VERMİYOR GALİBA /:
  • o dedigin kristal ben hic kullanmadim nerden veriyor

rsmini koyabilirmsiimniz kristalin rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laboum -- 25 Temmuz 2009; 19:19:53 >
  • laboum kristal e falan benzemior basit bir kırmızı toplu item 1 kere verior sonrasında tekrar item malldan alabilirsin
    ayrıca o gösterdigin scroollar her 24 saatte verilior rehbere bakarsan yazdım orda...
    Haşin_Erkek
    acıkcası büyük yazmayı kesersen sevinirim okunabilirligi tamamiyle mahvedior
  • konu tamamiyle güncellendi....
  • Bi sorum olucak.Aynı account daki bi chardan dier chara item ve para aktarımı nasıl yapılır? stashkeeper e itemleri koyduumda dier chardan gozukmuo naapmalıyım?
  • arkadaşım ancak itemlerini bir arkadaşına bırakarak diger chara a girip itemleri alabilirsin başka yolu yok...
  • öncelikle Sa. Beyler eben yeni basladım ve biras karıstırırken charı kitledim safaty lock tan 1hourse30minutes yaptım ama aradan 1 gün gectiği halde düzelmedi neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Bi sorum olucak.Aynı account daki bi chardan dier chara item ve para aktarımı nasıl yapılır? stashkeeper e itemleri koyduumda dier chardan gozukmuo naapmalıyım?

Bende altrernatif bir yol gösteriyim bunu ingilizce forumda okumuştum öncelikle item olan çarını haritada tenha kimsenin olmadığı bir yere götürüyorsun daha sonra oyundan çıkıp item aktarmak istedeğin çara girip onuda diğer çarın bulunduğu yere götürüyorsun ve oyundan çıkıyorsun .şimdi item olan chara girip aktarmak istedeğin itemlerini yere atıyorsun... daha sonra diğer chara girip o attığın itemleri alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jadge34

öncelikle Sa. Beyler eben yeni basladım ve biras karıstırırken charı kitledim safaty lock tan 1hourse30minutes yaptım ama aradan 1 gün gectiği halde düzelmedi neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum

bir fikrim yok geçmesi gerekiordur belki geçtide sen farketmedin
    cıktıgında yine o öyle olur yani tekrar sıfırlanır 1 h 30m ye döner
    sen onu 1 dakika ya ayarlarsan en ii si olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 26 Temmuz 2009; 11:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Bi sorum olucak.Aynı account daki bi chardan dier chara item ve para aktarımı nasıl yapılır? stashkeeper e itemleri koyduumda dier chardan gozukmuo naapmalıyım?

Bende altrernatif bir yol gösteriyim bunu ingilizce forumda okumuştum öncelikle item olan çarını haritada tenha kimsenin olmadığı bir yere götürüyorsun daha sonra oyundan çıkıp item aktarmak istedeğin çara girip onuda diğer çarın bulunduğu yere götürüyorsun ve oyundan çıkıyorsun .şimdi item olan chara girip aktarmak istedeğin itemlerini yere atıyorsun... daha sonra diğer chara girip o attığın itemleri alıyorsun.

,
    bana göre bu yöntem fazlasıyla tehlikeli...

• ya bu oyunda para sıkıntısı varmı bendemı var sadece 32 lvl oldum % 50 ama para kalmadı diye pot alamıyorum . kasılmıyor bu şekildede 2 mob kesip dinlenmem gerekiyor.

varmı bir yolu para için ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.