Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

en fazla 2 saatini oda en en fazla :))

Derhal başlıyorum o zaman kasmaya.

2 saat sonra haber veririm.
  • 14 level oldum yavaş yavaş çözüyorum oyunu.Şu anlık bir problemim yok.Bakalım ilerde neler olacak
  • beyler ilk 15 lvl adamı çok sıkıyo ama güzel oyun genel olarak bide tr güuldi varsa bi yardım isim Allugard
    (evet anime helsingten çarpma:D )
  • msn grubunu ekledigin sürece yardımcı olabiliriz şuan 2. clan ı kurma cabaları içindeyiz:..
  • Arkadaşım msn grubu nedir yani ismi nedir ve nasıl ekleyebilirim?....Bende oyunda sizlerle birlikte oynamak isterim....
  • 1. mesajda en alt cümlede yer alıor normal msn ne birini ekler miş gibi ekliorsun işte sonrada zaten ismi cıkıor konusma penceresini acıorsun titretiorsun bu kadar
  • Yaf kopup kopup duruyorum oyundan sürekli.Sizde de böyle mi ?
  • bir süre suan bizdede oluor açıkcası düzelir sonucunda...
  • Ya bugün oyun konusunda cok kötüydüm öldüm para vs baya kötüydü. Modo canıma tak ediyor ama dayancam sonuna kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghos[TR]dr

Ya bugün oyun konusunda cok kötüydüm öldüm para vs baya kötüydü. Modo canıma tak ediyor ama dayancam sonuna kadar

Ben de modo kasıyorum daha 22 level ama dediklerini hafiten yaşamaya başladım.Fakat Acı Yoksa,Zafer YOk
  • 40 Lwl Modo kasdım sonunda vim oLdum onu bırakıp 44 lwl vim var şuanda
  • Peki söyleyebilir misin ? Ne gibi artıları ne gibi eksileri var modonun
  • sanırsam modo warlock tipi daha çok pek göstermesede öle bişi
    büyüye yakın skiller kullanıor bir büyücü gibi defans var büyücüden daha düşük atack var ve melee salırıor bu yüzden aslında oynanışı cok zor bir karakter
  • walla türk arkadaşlar yeni oyunculara karşı çok ilggisiz bu yüzden bende romanyalı bir guilde giricem adamlar her soruma sıkılmadan cevap veriyor hatta talisman basılmış bir 30 lvl silahı hediye ettiler bana 30 oluncada klana giricem ve sanırım ilk ve tek türk ben olucam ama canımın sıkılıcağını sanmıyorum en azından iyi bir takım dayanışması var adamlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

walla türk arkadaşlar yeni oyunculara karşı çok ilggisiz bu yüzden bende romanyalı bir guilde giricem adamlar her soruma sıkılmadan cevap veriyor hatta talisman basılmış bir 30 lvl silahı hediye ettiler bana 30 oluncada klana giricem ve sanırım ilk ve tek türk ben olucam ama canımın sıkılıcağını sanmıyorum en azından iyi bir takım dayanışması var adamlarda

Türk arkadaşlar pek ilgisiz değil.Msn grubundan ne sorduysam cevapladılar.Sen istiyorsun ki yedirsinler içirsinler giydirsinler.Biraz kendi kendine uğraşmak lazım
  • quote:

walla türk arkadaşlar yeni oyunculara karşı çok ilggisiz bu yüzden bende romanyalı bir guilde giricem adamlar her soruma sıkılmadan cevap veriyor hatta talisman basılmış bir 30 lvl silahı hediye ettiler bana 30 oluncada klana giricem ve sanırım ilk ve tek türk ben olucam ama canımın sıkılıcağını sanmıyorum en azından iyi bir takım dayanışması var adamlarda

açıkcası arkadaşım senin nick in neydi ne gibi saçma sorular sordun yada hiç birşeye bakmadan hangi şeyi hazır bekledin biz buna karşı yız ve açıkcası direk forum u önerioruz anladınmı eger ilgisiz olsaydık emin ol msn grubunu falanda vermezdik ayrıca emin ol bizdede takım dayanışması var ayrıca anladıgım kadarıyla sana item hediye edelimki ilgili olalım öylemi anlıorum anlıorum...

quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

quote:

Türk arkadaşlar pek ilgisiz değil.Msn grubundan ne sorduysam cevapladılar.Sen istiyorsun ki yedirsinler içirsinler giydirsinler.Biraz kendi kendine uğraşmak lazım

bizi destekledigin için çok teşekkür ediorum...

• msn grubuna yazdıklarıma hiç cevap gelmedi soruları sürekli yanıtsız bıraktılar bu yüzden türk guildlerinde bulunmadım hiç bir oyunda türkler oyun esnasında önce ben hep ben takılıyor bu yüzden sevmiyorum ve bu oyundada aynı şey olmuş en basitinden konuya soru yazan Nofear isimli arkadaş 3 sorudan sonra terslenmiş bulunmakta ben sıkılmadan ona cevap yazdım sizdende aynı metaneti beklerdim ama terslemişsiniz arkadaşı yada cevap verme zahmetine girmemişsiniz bu yüzden türkler bir oyunda artınca ya oyunu bırakıyorum yada yabcı guildlerde takılıyorum
  • quote:

msn grubuna yazdıklarıma hiç cevap gelmedi soruları sürekli yanıtsız bıraktılar bu yüzden türk guildlerinde bulunmadım hiç bir oyunda türkler oyun esnasında önce ben hep ben takılıyor bu yüzden sevmiyorum ve bu oyundada aynı şey olmuş en basitinden konuya soru yazan Nofear isimli arkadaş 3 sorudan sonra terslenmiş bulunmakta ben sıkılmadan ona cevap yazdım sizdende aynı metaneti beklerdim ama terslemişsiniz arkadaşı yada cevap verme zahmetine girmemişsiniz bu yüzden türkler bir oyunda artınca ya oyunu bırakıyorum yada yabcı guildlerde takılıyorum

bak arkadaşım şuan senin ne yazdıgını hiç bilmiorum açıkcası herkese her zaman her sorusunu yanıtlamaya calıştım bu bir
    2.si nofear arkadaştan söz etmişsin bu kadar saçma sorular soran biri d yi nasıl ayarlıcam falan filan biri ile mmo bilen biri bile bu oyunda kafası karışırken onun ne hale gelebilecegini düşündümde açıkcası hiç oynamasa onun için daha ii ayrıca orada söyledim anlamam dedim bu işlerden hepimiz burdan indirdik ve burada hallettik işimizi anladınmı ayrıca sonralarda terbiyesini bozmaya yönelik cümleler kullanan biri ile de oynamak pek istemem anladınmı_??... ve 2.clan ımız kurulmadı daha kurulana kadar kimseyi clan a alamıoruz bu kadar ..... soruma cevap verirmisin msn grubundaki nick in neydide sana cevap vermemişsiz falan filan ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 14 Temmuz 2009; 12:50:46 >

• bakın arkadaşlar benim sorularım nereden talisman basıyoruz yada ölünce exp gitmiyo yazmışsınız ama gidiyo
    olmuştu ve ayrıca ben item hediye etmenizi beklemiyorum kendi itemlerimi alır basarım kendime hep yetmişimdir olmazs basar parayı alırım ama adamlar ben istemeden yada guilde girmeden al yeni başladın ama bu itemde sende kalsın bizde fazla var dediler isterlerse item vermeselerde olurdu bana nasıl talisman basacağımı nasıl craft yapacağımı anlattılar ayrıca nasıl daha ii kasılır neresi daha seri gösterdiler lvl 25 ama üzerimdeki her item 5 talisman basılmış durumda çok rahat lvl kasıyorum ve bütün talismanlarımı o adamlar sayesinde bastım küçük bir yanıltma gösterdiler talisman basımıyla ilgili ve çok işime yaradı sizler daha bir soruya cevap vermek yerine yada sorunun ne olduğunu sormak yerine aşşalama ve uzaklaştırma yoluna gidiyorsunuz

nick q_manyak oyunda allugard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsman -- 14 Temmuz 2009; 12:52:47 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.