Şimdi Ara

Jade Dynasty Online|Rehber|NPC'ler|Buildler|Questler(GÜNCELLENDİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
0
Favori
81.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyunda npc dısında esya satısı yapamıyor muyum? yanı pazar kurmak gıbı eger warsa nasıl yapabılırım ve dıger oyuncuların sattıklarını nasıl gorebılırım ????
  • Koskoca oyuna girerken Trader serveri görmediysen bişi demiyorum daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLeight

Koskoca oyuna girerken Trader serveri görmediysen bişi demiyorum daha :)

oyun hakkında pek bısey bılmedıgım ıcın sorun oluyo napalım bı dahakıne bakarız^^
  • oyun Hakkında bişi biLip biLmedini biLmiyorum Ben normaLde ilk defa oyuna girio oLsan biLe reaLm seçiminde en başda trading reaLm1 yazıo zaten onu geç normaLdede ilk şehirde coğu reaLmde pazar Kuran kişiLer var
  • sorun o degıl mesela silkroad da stall network war playerların kurdu pazarları tek tek bakmadan ıtemları bulabılırsın wow da a.house war orda da ıstedıgın ıtemı bulabılıyorsun burda da ole bı sıstem yokmu yanı ılla adamları tek tek gezmemızmı lazım?
  • Yeah aynen öyLe sen ilk soruda Pazardan Bahsettin ben sana onun cevabını verdim npc üzerinden satış oLayı burda yok
  • Beyler bi türk clanı felan varsa söyleyinde bizde gelelim.Oyunu daha yeni öğrenmeye çalışıyoruz yabancılara bu ney diye sormaktan gına geldi.

Level 38 bugün 39 olurum bi clan varsa lütfen yazın....
  • sleepydragon un (MrEvo) guildi war ama suanda oyunda diil sanırsam.Bende onun oyuna girmesini bekliorm guildine girmek için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 4 Ağustos 2009; 22:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

sleepydragon un (MrEvo) guildi war ama suanda oyunda diil sanırsam.Bende onun oyuna girmesini bekliorm guildine girmek için :)

Hımmm ok gelince burada yaz bi zahmet . Senin nick ney oyunda ? Pm atıym

EDİT: Birde realm kaçta takılıorsun ben 5teyim genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 4 Ağustos 2009; 22:21:21 >
  • Nickim EreSBoS...Çoğunlukla Realm 6 da takılıorm.Ayrıca MrEvo suanda oyunda ama galiba AFK...Realm 6 ;)
  • arkadaslar dc yıyınce kac dk char oyunda duruyo daha? bılenınız warmı hıc
  • force yi secip girersen direk oyuna girebilirsin yani asılıdan cıkarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Nickim EreSBoS...Çoğunlukla Realm 6 da takılıorm.Ayrıca MrEvo suanda oyunda ama galiba AFK...Realm 6 ;)

Sanada ben pm attım galiba sende afk sin
  • Ne yazıkki afk oluyorum sürekli kusuruma bakma.Evde tadilat warda iş çok
  • slm herkes tekrardan...vim 41 oldu yarin 45 olur guild ariom nolur arkadaslar bi yardim edin yha biktik artik gavurlara onu bunu sormaktan...
  • MrEvo yu afk olmadıı bi zamanda yakalayabilsek hepimiz toplanicazda bi guildde ne yazıkki ya oyunda olmuyo yada afk oluyo :D
  • Sabah 8 de ise gidiyorum arkadaşlar. Akşam 8 de geliyorum ve bota koyup gittiğim için afk oluyorum :) Girmek isteyenler nicklerini bırakırlarsa akşam geldiğimde direk hepinize clan atabilirim.

@osmanlubu

tabii ki de neden olmasın :)
  • türkler bu oyunda cok kıt yardım ıstedım etmedıler oyunda yenıyım burda yardım edebılecek varmıı?
  • slm yardım siteyen kardes.adım mert sana oyunda elimden geliğince yardım edebilirim... turklerin kıt olmasına gelince;su forumda veya oyunda kime ne sorduysam cvp verdiler.bence senin sorus seklin yanlıs!!!oyundaki adim: bestvim genelde server 15teyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1622 -- 5 Ağustos 2009; 23:57:28 >
  • arkadaslar slm adım oyundaki ismim Achilious clan yada friends e eklerseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.