Şimdi Ara

Jagdpanzer IV Modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda bu tank avcısını açtım arkadaşlar, modül için bilgi isteyecektim kendim baktım ama yanlş seçim yapmak istemiyorum sizce hangi modülleri takmalıyım, birde mürettabatım %100 Fakat ek seçenekleri %60 da Ampul falan bunlar %100 olmadan işlev göstermiyormu ?

• SyntaxTrc kullanıcısına yanıt
    kom aği hızlı yükleme hızlı odaklanma

ampul full olmadan calısmaz

diğer crewlere de full kom ver

birde tankını da boya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemShan

kom aği hızlı yükleme hızlı odaklanma

ampul full olmadan calısmaz

diğer crewlere de full kom ver

birde tankını da boya

şimdi dediklerini yaptım dostum aynı zamanda KV-1s iminde mürettebatı %100 oldu onlara yetenek vermek istiyorum komutana ampul verdim %10 ile açıldı bunu nasıl hızlı arttırabilirim birde diğer adamlara ne vermeliyim?
    Bence Oyundaki tüm agır tanklar için ilk iki beceri tamir ve kom üzerine olmalı ( komutanda ampul tabi ki birinci sıra :) )
    3. 4. hatta 5. beceriler de açıldığında değişik kombinasyonlar denenebilir.

Crewlerini eğitimini hızlandırmak istiyorsan aracını bir an önce elit yapmalı ki gelen beceri puanları crewlerine aktarılsın
  • CemShan kullanıcısına yanıt
    Hocam seninde kafanı şişirdim ama kusura bakmıyorsundur umarım. oyunda yeniyim öğrenmeye calısıyorum
    ŞŞimdide Tiger I açtım onada modül takmak istiyorum takmalımıyım ilk sorum bu? Takarsamda neleri takmalıyım, neler önemlidir bunlar ucuz birşeyde değil baya pahalılar:)
    Tiger I en büyük özelliği etkili ve isabetli uzak atışlarıdır Bu tarz oyun stiline göre crew ve modül ihtiyacın olacak

Öncelikle crewlerini

1. skil

komutan ampul ; nişancı tam isabet kalan diğer crewler full kom.

2. skill kom ve nişancı kom. diğerlerine tamir.

3. skili açınca kardeşler takımını düşüne bilirsin.

Modül. Havalandırma ; düşey dengeleyici ; hızlı yükleme
  • jgpz4 hurdasina modul takma bence. illa takacaksan hizli yukleme hizli netleme ve durbun yada teleskop.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Tiger I oynadıgım en kötü tanktı şimdi tiger II ye geçtim, bu kadar güzel bir tank oynamamıştım muhtemeln bunun üstüde güzel olacaktır,her mesafeye nokta atışı atıyor,zırhı cok saglam olmasada saglam zırhı var, hızlı çevik,cok hoşuma gitti, Ben bilmeyerek %100 olan mürettebatıma ampul falan Yani %100 olmadan calısmayan yetenekler ekledim ama onlarıda şu an %98 yaptım bunlar %100 olduktan sonra neleri seçmemi önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.