Şimdi Ara

Jagler parfüm hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde Jagler parfüm var ve ben uzun zamandır bu parfümü kullanıyorum. Parfümün/kokunun nekadar önemli olduğunu ve gündelik hayatta kişileri etkilediğini biliyorum. Sizce Jagler kullanmakla hata mı etmekteyim? Kimisi kıro parfümü diyor, kimisi kızlar çok etkilenir diyor(kızları etkilemek için sormuyorum, sevgilim var ancak onada en iyisini sunmalıyım :). Jaglerin olayı nedir?

Jagler parfüm hakkında sorum var

bundan kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Sunburst -- 14 Şubat 2012; 21:36:40 >

• up
  • dostum jagler balon :D gerçekten çok itici bir kokusu var sadece erkekler beğenir bunu çok sert bişey :) onun yerine daha hafif daha çekici şeyler denemelisin bütçen varsa orjinal okadar yoksada açık düşünebilirsin :)
  • Herkes jagler kullanıyor, d&p den açık al rochas, burberry, hugo falan. açık deyip geçme fena değildir
  • Yıl 2012, hala Jagler kullanan varmış yahu!

Kıro parfümü diyenler maalesef haklı, daha değişik kokular deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

Herkes jagler kullanıyor, d&p den açık al rochas, burberry, hugo falan. açık deyip geçme fena değildir

Aynen oyle bütcen sınırlıysa dp den tercih edebilirsin :) rochas, boss, fahrenheit, c212, armani, lacoste... saysay bitmez dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yıl 2012, hala Jagler kullanan varmış yahu!

Kıro parfümü diyenler maalesef haklı, daha değişik kokular deneyebilirsin.

Hocam parfüm hakkında bilgim yok hangisi iyidir falan çok komplike işler binbir çeşit ayrıntısı var parfümün Ama öyle diyorsanız yeni parfüm arayışına geçsem iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAVISCON ŞURUP KULLANAN VAR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Jagler parfüm hakkında sorum var

konuyu hort ettim :)
    beyler ön yargıları kaldırın .bu fiyatlara 10 numara parfüm :) en iyisi hangisi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.