Şimdi Ara

Kerastase Densifique KULLANAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kerastase Densifique Erkek ŞAMPUAN VE SERUM kullanan var mı saç dökülmesine baya etkili diyorlar şampuan 110 tl ve serumu dahada pahalı bu fiyata değer mi
    www.hepsiburada.com
    Kerastase Densifique Erkek Saç Yoğunlaştırıcı Set (30 x 6 ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kerastase-densifique-erkek-sac-yogunlastirici-set-30-x-6-ml-serum-250-ml-sampuan-p-HBV000002R6JS

• moruk kullandım 4-5 şişe dökülme kesildi diyemem yine dökülüyordu ama kaliteli şampuan saça iyi geliyordu şimdi ise ekonomik krizdeyim bıraktım sebamed kullanıyorum param olunca yine geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

moruk kullandım 4-5 şişe dökülme kesildi diyemem yine dökülüyordu ama kaliteli şampuan saça iyi geliyordu şimdi ise ekonomik krizdeyim bıraktım sebamed kullanıyorum param olunca yine geçerim.
    HOCAM bioxsin forte den daha mı iyi bide serumu varmış
  • ben kullanıyorum, ilk şişenin sonundayım. bu sefer şekillendiricisi ile birlikte alacağım. kaliteli şampuan saçlara bariz iyi geliyor renk canlılık vs. açısından. benim saç dökülme sorunum çok yoktu o yüzden yorum yapamayacağım dökülme açısından ancak verdiğiniz paraya değiyor. bir de şampuan çok uzun süre gidiyor. haftada kaç gün duş aldığınıza bağlı olmakla birlikte en az 2 ay boyunca çok rahat kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

HOCAM bioxsin forte den daha mı iyi bide serumu varmış

Alıntıları Göster
    serum olaylarına girmedim müdür bilemiyom önce şampuanı al dene tek satılıyor

beğenirsen set al
  • ŞU AN bioxcin forte ve şampuanını kullnıyorum serum saç derisini esmerleştiriyor bitince faydası olmazsa kerastaseye geçebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

serum olaylarına girmedim müdür bilemiyom önce şampuanı al dene tek satılıyor

beğenirsen set al

Alıntıları Göster
    hocam önce dermaroller kullansam sonra Kerastase Densifique serum kullansam birşey olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.