Şimdi Ara

Jahrein 2019 yks yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubeda gezerken videosunu gördüm izleyim dedim.Ben mi malım acaba diye düşündüm.Adam aşırı basit bunu yapamayan 18 sene boyunca sadece nefes almıştır(bunu barajı geçemeyenler için söylüyor),ben sınava girsem en kötü 40-50k arası yaparım diyor.Kendimi kötü hissettim açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lordum hakkında böyle konuşamazsınız.
    O Almanya'da biyokimya ve moleküler fizik okumuş bir deha.
    Lordum üstün zekalı ve üstün donanımlı, tam aydın bir kişilik olduğundan bu sorular onun için çocuk oyuncağı olmalı. Lütfen bunu gözeterek yorum yapın.
    Sadece alışkanlığından dolayı eline o şekilde kalem almayınca yapası gelmiyor he istese öyle de yapar orası ayrı.
  • Jahrein boş biri değil ki zaten babası doktor iyi eğitim alması için uğraşmıştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kendi dönemlerindeki sınavla 2019 sınavı arasında farklar var bunu da gözetmek gerekiyor

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kimseye boş adam demedimki

• 10 yasındaki veletler ve beyin yası gelişmemiş idiotlar sayesinde çuval yüküyle para kazanıyo sanırsın o saçma salak yayınlarında atom fiziği radyoaktivite konuşuyo.Bu adamlara bu kadar para kazandırıp kendilerini bi haltmış sanmasını sağlayan beyinsizlerin yks de ne yapmasını bekliyosun ki
  • Ben de oyle sorulara bakarak ayt de 80 sorudan 65 70 ini yapmistim 2018 deki. 2019 da girdim o an oyle atmosfer var ki yapamaz insan. Aldanma bu tiplere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kendisini fazla tanımıyorum ama çok kolay demesi yks'ye moralimi bozdu açıkcası sanki tek yapamayan benmişim gibi hissettim.

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    oturduğu yerden sallamak kolay baba parasıyla okumuş girsin bakalım kaç net yapacak
  • bu salağa bağış atan abone olan falan varsa söylesin de engelliyim.
  • Matematik biri çözerken izleyince dünyanın en kolay ve eğlenceli dersidir.

• Sabahtan akşama kadar boş boş twitchten yayın yapan salak saçma konular üzerine yorum yapan birini pek takmanızı önermem bu tür insanları hiç sevmiyorum

• Tyt 100+ Ayt 70+(Sayısal) yapan ortalama üstü zekaya sahiptir.Sorular hiç de kolay değil.Yorumlama analitik zekayı kullanma hızlı etkin düşünebilmesi yetisi ölçülüyor. Ayt matematikte 35+ yapan konuların mantalitesine hakimdir.Mesela türevi artış azalış olarak belirleyip 3 boyutlu cisimlerle derecesi birden fazla olan fonksiyonları 3 boyutlu hayal edip türevini alırken değişimin şekili değiştirmeden olabilecek en küçük olması gibi.

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    hocam sizce bu aptal sınavlar mı belirliyor insan zekasını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChampionShield

Bu mesaj silindi.
    arada 2+4 e 8 falan dediğim oluyo

20k lık sığır mezun muyum ben şimdi

• Chattekiler cöz diyince biz öss cocuguyuz kalemsiz kağıtsız cözemeyiz demisti. Sizde her seyi fazla takiyorsunuz. Her konuşan iyi yapsa ohoooo. Bunları takmayin bu kadar.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Lordum hakkında böyle konuşamazsınız.
    O Almanya'da biyokimya ve moleküler fizik okumuş bir deha.
    Lordum üstün zekalı ve üstün donanımlı, tam aydın bir kişilik olduğundan bu sorular onun için çocuk oyuncağı olmalı. Lütfen bunu gözeterek yorum yapın.
    Sadece alışkanlığından dolayı eline o şekilde kalem almayınca yapası gelmiyor he istese öyle de yapar orası ayrı.

• Burda jahreinin yaptıgı yorumu dogru bulmuyorum ama ciddide söyledigini düsübmüyorum . Jahrein pr yapan bi elaman ama bos bi herif degil .kitlesine bakmayın adam akıllı bi adam yoksa senelerdir o piyasada tutunamazdı adamın aklını alırlar aga . Sınav konusuna gelince kendi dönemindeki gibi 2/3×3 lü ayaklla cozulebilcek ygs sorularıyla karıatırdıgına birebir eminim . Cok ciddiye almayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.