Şimdi Ara

Jailbreak Neden Yapmalıyım Neden Yapmamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdslar 1 aydir fln 4s kullanıyorum cihaz ingden geldi simfree o yüzden jailbreak ihtiyaci duymadm pasaportada kaydettm. jailbreak düsünmesemde herkezin yaptıgını görüorm ve konuya pekta hakim degilim. yapanlar yapmayanlar neden yapmalıyım neden yapmamalıyım gibisinden önerilerde bulunursa cok sevinirim tşkkrlerr

• Olumsuz olarak duydugum tek sorun guvenlik ile alakaliydi. Jb yapmadan once cok dusundum bu yuzden, amayapali baya bi sure oldu ve hic bir sorun yasamadim daha inanilmaz memnunum. Beni cezbeden yanlari ise soyle: oncelikle safari nin tam ekran kullanilmasi, kilit ekraninin tamamen kisisellestirilebilmesi, klasorlere sinirsiz sayida uygulama konulmasi... Ve daha bir cok sey var kisacasi kullanilabilirligi katkat arttiriyor, ben yapmani oneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlatincaolmadi

Olumsuz olarak duydugum tek sorun guvenlik ile alakaliydi. Jb yapmadan once cok dusundum bu yuzden, amayapali baya bi sure oldu ve hic bir sorun yasamadim daha inanilmaz memnunum. Beni cezbeden yanlari ise soyle: oncelikle safari nin tam ekran kullanilmasi, kilit ekraninin tamamen kisisellestirilebilmesi, klasorlere sinirsiz sayida uygulama konulmasi... Ve daha bir cok sey var kisacasi kullanilabilirligi katkat arttiriyor, ben yapmani oneririm :)

güvenilirlik le ilgili nasıl bir sorun olabilirki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Olumsuz olarak duydugum tek sorun guvenlik ile alakaliydi. Jb yapmadan once cok dusundum bu yuzden, amayapali baya bi sure oldu ve hic bir sorun yasamadim daha inanilmaz memnunum. Beni cezbeden yanlari ise soyle: oncelikle safari nin tam ekran kullanilmasi, kilit ekraninin tamamen kisisellestirilebilmesi, klasorlere sinirsiz sayida uygulama konulmasi... Ve daha bir cok sey var kisacasi kullanilabilirligi katkat arttiriyor, ben yapmani oneririm :)

Alıntıları Göster
    JB yapmak için zaten güvenligi kırılıyor iphonenin farklı bır yazılım yukluyorsun ıtunessız onun ıcın jb yaparken falan dfu moda alıyoruz

• quote:

quote:

O konuda benim de pek bilgim yok. Ama sonucta varsayilan isletim sistemini kiriyoruz ve yukledigimiz seyler taninmamis kisilerin upload ettigi seyler olabiliyor. Ben bu yuzden cydia ya kaynak eklerken onerilen kaynaklari ekliyorum. Eger sagdan soldan programlar kurmazsakbi sorun olmaz diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

O konuda benim de pek bilgim yok. Ama sonucta varsayilan isletim sistemini kiriyoruz ve yukledigimiz seyler taninmamis kisilerin upload ettigi seyler olabiliyor. Ben bu yuzden cydia ya kaynak eklerken onerilen kaynaklari ekliyorum. Eger sagdan soldan programlar kurmazsakbi sorun olmaz diye dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    dogru soyluyorsun blki bi program kurarsın telefonunu tehtit eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_3706

dogru soyluyorsun blki bi program kurarsın telefonunu tehtit eder.

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkrler
    jailbreak garanti dışı bırakıyormu yada jailbreaktan vazgeçersem sonraki kullanmlarda sorunlar yaratırmı ayrıca uygulamaların hepsi ücretsiz oluyor sanrm online olarak calısan yazılımlarda filan sıkıntı cıkarıyormu lisans sorunu gibi ?applestorede olan her uygulamayı kullanabiliyormuyz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blablablachn

yorumlar için teşekkrler
    jailbreak garanti dışı bırakıyormu yada jailbreaktan vazgeçersem sonraki kullanmlarda sorunlar yaratırmı ayrıca uygulamaların hepsi ücretsiz oluyor sanrm online olarak calısan yazılımlarda filan sıkıntı cıkarıyormu lisans sorunu gibi ?applestorede olan her uygulamayı kullanabiliyormuyz?

Alıntıları Göster
    Ben yapmadım, zaten çoğu appler 1 dolar daha pahalı değil.

2000tl veriyorsan telefona 15-20 tane app e para vermek de koymaz

Yapanlara saygı duyuyorum, ben yapma gereği hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrNobrain

Alıntıları Göster
    soyle bir durum waqr garati dışı bırakıyor evet ama sn satmaya yada servise goturecegin zaman restore edersin olur bıter garantiye geri girmiş olur ayrıca app storedekı oyunlar paralılarıda war parasızıda ama cydıa yuklenmıs oluyor jb yapınca onda butun oyunlar beles :D ekledıgın sourcelere baglı
  • quote:

yorumlar için teşekkrler

Telefonu restore ederek eski haline cevirdigmizde garantide sorun olmuyor diye biliyorum. Geri cevirdigimizde de bi sorun olacagini dusunmuyorum.

Evet appstoredaki uygulamalarin %90 a yakini installous adli programda kirik bir sekilde bulunuyor ( rakami salladim tabi ki bulamadigim uygulamalar oldu :) ) online uygulamalarda henuz hic bir sorun yasamadim lisans vs.
  • quote:

quote:

yorumlar için teşekkrler

Telefonu restore ederek eski haline cevirdigmizde garantide sorun olmuyor diye biliyorum. Geri cevirdigimizde de bi sorun olacagini dusunmuyorum.

Evet appstoredaki uygulamalarin %90 a yakini installous adli programda kirik bir sekilde bulunuyor ( rakami salladim tabi ki bulamadigim uygulamalar oldu :) ) online uygulamalarda henuz hic bir sorun yasamadim lisans vs.

Alıntıları Göster
    JB iyi bişe ama simfreeyse telefonun kullanma bnce :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_3706

JB iyi bişe ama simfreeyse telefonun kullanma bnce :D

Alıntıları Göster
    iphone'u alma sebeplerinden birisi varya hani şu stabil çalışıyor donmuyor felan herşey takır takır çalışıyor. işte bunları unut dostum. şu forumda kimse benim telefonumda jail kusursuz çalışıyor diyemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obahadir -- 5 Mayıs 2012; 18:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

iphone'u alma sebeplerinden birisi varya hani şu stabil çalışıyor donmuyor felan herşey takır takır çalışıyor. işte bunları unut dostum. şu forumda kimse benim telefonumda jail kusursuz çalışıyor diyemez

Alıntıları Göster
    arkadaşlar jailbreak sadece bedava uygulama demek değildir. sadece bi kısmıdır. jb ile ios a değişik özellikler ekleyebilirsiniiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

arkadaşlar jailbreak sadece bedava uygulama demek değildir. sadece bi kısmıdır. jb ile ios a değişik özellikler ekleyebilirsiniiz.

Alıntıları Göster
    dogru her telefona ozel bagzı sorunlar cıkarttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr****

acıkcası bende öyle düşünüyordum sanrım bi okdr da uygulama aldım ama mrk ediyorum söyle 5-6 dolarlık uygulama ve oyunları :P
    sanırım yapmayacagım son yorumlar o yönde etkiledi beni :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr****

acıkcası bende öyle düşünüyordum sanrım bi okdr da uygulama aldım ama mrk ediyorum söyle 5-6 dolarlık uygulama ve oyunları :P
    sanırım yapmayacagım son yorumlar o yönde etkiledi beni :)

Alıntıları Göster
    JB unclok için kullanılır büyük çogunluk bu yuzden JB yapar ama oyun ıcın uygulama için jb yapmam bn sahsen app storedeki üçretsiz bir ton oyun war sıkıldıkca ındır oyna

• quote:

Ben diyorum inanmiyorsan adresimi veriyim gel bak. İskembeden sallama
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Alıntıları Göster
    ben telefonu jailbreak yaptıgımda farkettigim tek sey sinyal cekim gucunde kayıpların oldugu, o yuzden jailbreaksiz zaten normalde de kullanıyordum, bu sekilde de devam edecegim...

• Jeilbreakli iken 3 kez kapandi restore ile zor kurtardim. 5 ay icinde oldu bu şu an jb yok ve 3 aydir memnunum. Alistim.

Habide sifrelerim notlarim vs var ne diye riske atayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Hee ok. Sizin gibiler yuzunden millet paralar saciyorlar telefonlara sonra pisman oluyorlar. Tum notificationlarin pat pat dusuyor sorunsuz oyle mi? Beyaz ikon sorunuda yasamiyorsun? Notification bari asagiya kaydirirken lag de yasamiyorsun? Bataryan da normal gidiyor? Taam canim oldu gorusuruz:))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.