Şimdi Ara

jailbreak - orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bi sorum olacak . jailbreak hakkında bu forumda soru sorulması sanırım yasak , zaten benim bilmek istediğim jailbreak li bir ps3 ü nasıl orjinal hale getirebilcegimiz ? Pek bilgim yok bu konuda şu anda bir usb takılı ps3 e ve jailbreakli . Nasıl bir yol uygulamalıyım eski haline çevirmek için ?

not: kimseye önermiyorum jailbreakli ps3 kullanmak , ben pişman oldum siz olmayın ..

cevap veren herkese herkese şimdiden teşekkürler .

• Jailbreak olmadan başlatın ve internete bağlayarak yada usb ile son OFW yüklerseniz sorun olmaz bildiğim kadarıyla. Arada format atmak da ilerde çıkacak bir ban dalgasından korunmada fayda sağlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Jailbreak olmadan başlatın ve internete bağlayarak yada usb ile son OFW yüklerseniz sorun olmaz bildiğim kadarıyla. Arada format atmak da ilerde çıkacak bir ban dalgasından korunmada fayda sağlayabilir.

usb yi cıkararak mı aciyim ? son versionunu indirirsem format atmış olurmu , format atmayı bilmiyorum ps3 e . ?
  • Cihazdan USB jailbreak i cikarsan da daha once ki loglar duruyor HDD de.
    O yuzden cihazi cikarip 3.60 a gecsen bile ilerde eger ki jb li cihazlar banlanacaksa senin de cihaz BANLANABILIR (kesinlik yok)
    Onun icin soylenen su. Ya Full Format (yarim gunune maal olur ve eger yarida durdurursan icinden cikilmaz bir suru hata ile karsilasirsin, hdd gormez acilmaz vs vs vs)
    Yada HDD degisimi.

Yukarda yazdiklarim tamamen fikirdir. Akil yurutmedir. Kesinlik arz etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Cihazdan USB jailbreak i cikarsan da daha once ki loglar duruyor HDD de.
    O yuzden cihazi cikarip 3.60 a gecsen bile ilerde eger ki jb li cihazlar banlanacaksa senin de cihaz BANLANABILIR (kesinlik yok)
    Onun icin soylenen su. Ya Full Format (yarim gunune maal olur ve eger yarida durdurursan icinden cikilmaz bir suru hata ile karsilasirsin, hdd gormez acilmaz vs vs vs)
    Yada HDD degisimi.

Yukarda yazdiklarim tamamen fikirdir. Akil yurutmedir. Kesinlik arz etmez.

İçinden çıkılmaz bir sürü hatayla karşılaşma riskini göze alamam , o yüzden en iyisi sadece usb yi cıkarıp 3.60 a gecmek .
    İlgin için teşekkürler .
  • En kolay ve hızlı çözüm fakat Kasatka nın dediği gibi JB den arta kalan history gibi özelliklerden JB kullanıcısı olduğun görülebilir. Tabi ihtimal bu sonuçta Sony o dosyalara bakarken FW sürümüne bakarken 3.60 görecek. Sorun olmayabilir. Şu anda herhangi bir ban dalgası olmadığı için kimse kesin bir şey söyleyemez. Bence en azından hızlı format atın, bu seferde save, update gibi dosyaların silinmesi var. Forumda bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz. Backup, format, restore yapabilirsiniz. Yapmadığım için bilgi veremiyorum.
  • Version 3.60 gorunurde simdi JB ciler bi spoof 3.60 cikarirlarsa bu arkadasda orjinalciden cok HISTORY den dolayi JB ci gibi gorunecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  jailbreak - orjinal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.