Şimdi Ara

Jailbreak ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jailbreak yuklu olan telefonlar bozulunca garanti gecerli sayilmiyomus ee simdi telefon bozuldu diyelim napcam cope mi atcam jaikbreak yuklu diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasını verip yaptıracaksın.
  • Alakası yok yine garanti kapsamında olur. Diyelim Home tuşu bozuldu garantiye göndericeksin için rahat edicekse restore et gönder
  • Restore etmek ne demek ben hic anlamam boyle terimlerden. Bana arkadasim dedi tekefonu tamir etmiyolarmis jailbreak olunca. E peki benim diyelim tusum bozuldu jailbreaki silip gondersem tamire? Fark etmezler hicc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zophanow

Restore etmek ne demek ben hic anlamam boyle terimlerden. Bana arkadasim dedi tekefonu tamir etmiyolarmis jailbreak olunca. E peki benim diyelim tusum bozuldu jailbreaki silip gondersem tamire? Fark etmezler hicc.

Restore telefonunu ilk aldigin gibi fabrikadan cikmis gibi yapar yani format yani sifirlar sadece safari telefon gibi silinemeyen belli programlardir simdilerde itunes turkce oldugundan geri yukleme diye geciyo sanirsam

Mesela telefonunu bilgisayar hic bi sekilde gormuyor ve sende jailbreak var garantiye veremiyorsun, almiyor benim jailbreak yokken 3GSimi bilgisayar gormuyordu verdim genpaya tamir ettiler oldu simdi 1 yildir 4 kullaniyorum 6 ay civari jbli kullandim o zevki aldim ama telefon yavasliyodu bende tekrardan normal yaptim zaten bataryayi 3G yi dert etmem uygulamalarada biraz para verdik oldu bitti

• Zaten telefonumda toplamda 4 sayfa uygulama var mesajlasma olarak whatsapp ucretsizken indirmistim oyun olarak bi temple run yetiyo ben jb yapmam heralde simdi telefon bozulur eder

• Jb garantiyi etkilemez içiniz rahat olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zaten telefonumda toplamda 4 sayfa uygulama var mesajlasma olarak whatsapp ucretsizken indirmistim oyun olarak bi temple run yetiyo ben jb yapmam heralde simdi telefon bozulur eder

Jb işlemi telefonunu bozmaz :) İcin rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Zaten telefonumda toplamda 4 sayfa uygulama var mesajlasma olarak whatsapp ucretsizken indirmistim oyun olarak bi temple run yetiyo ben jb yapmam heralde simdi telefon bozulur eder

Jb işlemi telefonunu bozmaz :) İcin rahat olsun.

Dün absinthe jb kilitledi telefonu sürekli respring yapmaya başladı. Telefona dokunamadim bile. Bilgisayara bağladım telefonu restore ile ancak düzeldi. Elinizde redsnow var mı acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.