Şimdi Ara

JailBreak ve Pil Ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3.1.3 firmware'i Spirit ile JB etsem, pil ömrü nasıl değişir?

jb pil ömrünü çok etkiliyor diye duydum o yüzden soruyorum

• jb yaptiktan sonra olmazsa olmaz programlar vardir ornegin sbsettings winterboard gibi eger bunlari yuklemem sadece uygulama indiririm dersen bir sıkıntı olmaz ama jb in faydalarini gormek icin bunun gibi bircok program var bu yuzden sarj cabuk bitebilir
  • jb yokken 2gün giden şarj 1güne düştü bende
    birazda kullanımla alakalı jb yaptık çok kurcalıyorum bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

jb yaptiktan sonra olmazsa olmaz programlar vardir ornegin sbsettings winterboard gibi eger bunlari yuklemem sadece uygulama indiririm dersen bir sıkıntı olmaz ama jb in faydalarini gormek icin bunun gibi bircok program var bu yuzden sarj cabuk bitebilir

Cevap için teşekkürler

Bu sbsettings ve winterboard neden olmazsa olmaz programlar? biraz araştırdım, benim ihtiyaç duyacağım programlar gibi görünmüyorlar anladığım kadarıyla. ne yapıyorlar işlevleri ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekxl

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

jb yaptiktan sonra olmazsa olmaz programlar vardir ornegin sbsettings winterboard gibi eger bunlari yuklemem sadece uygulama indiririm dersen bir sıkıntı olmaz ama jb in faydalarini gormek icin bunun gibi bircok program var bu yuzden sarj cabuk bitebilir

Cevap için teşekkürler

Bu sbsettings ve winterboard neden olmazsa olmaz programlar? biraz araştırdım, benim ihtiyaç duyacağım programlar gibi görünmüyorlar anladığım kadarıyla. ne yapıyorlar işlevleri ne?

sb settings telefonun uçak modu, kapatıldıktan sonra arkaplanda çalışan safari ya da ipod gibi programların tamamen kapatılması, bluetooth ve bunlar gibi bir çok ayarı sadece ekranın üst kısmına dokunarak açılan bir menü sayesinde kolayca yapılmasını sağlıyor bana ilk başlarda çok gereksiz geliyordu ama şu an neredeyse en çok kullandığım ve işime en çok yarayan program

winterboard sadece temalar için gerekli ben tema kullanmasamda slider larım farklı oluyor (mesela gitar şeklinde slider lar kullanıyorum) bunun için gerekli

yani bu yüzden olmazsa olmaz programlar ama tabi kullanıma göre değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 9 Mayıs 2010; 23:19:23 >

• rica ederim ne demek. sonuçta jb yaptıktan sonra cydiadan yüklediğin uygulamalarda telefonun "bir parçasını" hackliyorsun eğer yasal bir program olsalardı app storedan yükleyebilirdik.

örneğin sbsettings Fashionality arkadaşımın bahsettiği gibi arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmak gibi bir çok şey için için birebir ama kendisi arka planda çalışarak batarya ömrünü kısaltacaktır.
  • bende pil ömründen şikayetçiyim. gerçi jb sonucu kullanabildiğim programlarıda bırakamam artık heraksam sarjda telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar pil ömrü için şunu denediniZmi? mesela pilinizi kapanana kadar kullanın kapandıktan sonra biraz açmayın dinlensin.. sonra şart aleti ile şarj edin usb ile degil.. tam dolsun ondan sonra 2 saat kadar kalsın cekin fişi ayda 1 2 kez yapıyorum iyi randıman alıyorum.. banadabiri demişti inanmadım denedim ve sonucu cok iyi jb li telim.. 27 saat bekleme 2.47 dk konusma 2 saat wifi pil yüzdesi %51.. hala mesela.. ama şans mı bilemiyorum denedim sadece isteyen deniyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 10 Mayıs 2010; 10:53:22 >
  • hocam benim iphone 3gs 3.1.3 JB li. SBSETTINGS'i sildim şarjım nerdeyse 1.5katına çıktı. Bir daha asla yüklemem SBSETTINGS falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

hocam benim iphone 3gs 3.1.3 JB li. SBSETTINGS'i sildim şarjım nerdeyse 1.5katına çıktı. Bir daha asla yüklemem SBSETTINGS falan.

okadar farkettimi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

quote:

Orijinalden alıntı: CHE

hocam benim iphone 3gs 3.1.3 JB li. SBSETTINGS'i sildim şarjım nerdeyse 1.5katına çıktı. Bir daha asla yüklemem SBSETTINGS falan.

okadar farkettimi ya

hocam ben bile şaşırdım ma SBSETTINGS yüklüyken gözümle görüyordum şarjın eridiğini. Hiç birşey yapmadan sadece beklemedeyken şarj teker teker iniyordu. Kesinlike bekleme süresi arttı. Ben daha çok Wi-Fi ve oyun oynuyorum. Pilin 3G internetteki performansını SBSETTINGS yukleyip, bir de yüklemeden denemedim. Ama sbsettingsi yüklemem bir daha.

• evet malesef sbsettings öldürüyor pili enteresan olan 3.1.2 iken sbsettings pil süresini çok etkilemiyodu ama 3.1.3 spirit jb yaptım ve sbsettings ile pil öldü bende sildim ve şu an çok hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.