Şimdi Ara

JAKO PAPAĞANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar papağanlarla ilgili iki sorum olcak. Birincisi 2-3 aylık bebek jakomu daha pahalıdır yoksa elden yemek yiyen kendini sevdiren 5-6 yaşlarında papağan mı? .İkincisi hangsini almalıyım?

• Eğer bakabileceksen kesinlikle 2-3 aylık olanı alın. 5-6 yaşında bir papağanın size alışması eğitmeniz zordur. 2-3 aylık olan ise sizi ailesi belleyecektir. İstediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz. Pahalıdır kısmına gelince çok konuşuyorsa 5-6 yaşlarında olan pahalıdır. Ama gerek yok bence diğerinde zaten konuşur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteŞDiKeni

Arkadaşlar papağanlarla ilgili iki sorum olcak. Birincisi 2-3 aylık bebek jakomu daha pahalıdır yoksa elden yemek yiyen kendini sevdiren 5-6 yaşlarında papağan mı? .İkincisi hangsini almalıyım?

Papağan aldınız mı lütfen cevaplar mısınız ben de almayı düşünüyorum da
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Merhaba! Ben yeni bir yavru jako aldim (henuz bir bucuk aylik) Eger satin almak isterseniz gorusebiliriz. Hazirim sanmistim ama olmuyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece Karslı

Merhaba! Ben yeni bir yavru jako aldim (henuz bir bucuk aylik) Eger satin almak isterseniz gorusebiliriz. Hazirim sanmistim ama olmuyor :/

Aslında ben de hazır değilim ama yine de kafamdan sürekli geçiyor yalnız yaşayan biriyim acaba yapabilir miyim bakabilir miyim
  • Ece Karslı kullanıcısına yanıt
    özelden mesaj yazdım ilgilenirseniz sevinirim :)
  • Arkadaslar javru jako papagani ariyorum ilgilenen varmi satan falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evcil papağan?
    12 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar jako papağanı arıyorum. uygun fiyatlı düşünen varsa irtibata geçebilirseniz sevinirim. teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar piyasa malum. 500 diyen de var 5000 de. Millet tuttuğunu koparıyor resmen. 3-6 aylık bir jakoya kaç tl verilmeli sizce? Ben de bakıyorum yavru bir jako bulursam almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.