Şimdi Ara

James Donkey 960Gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de 480gb olanını aldım daha 1 ay olmadı şimdilik çok iyi. Bakalım ileride nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 480gb olanını aldım daha 1 ay olmadı şimdilik çok iyi. Bakalım ileride nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Bios'ta UEFI ve Secure Boot açık mı?
    Pc yi yeni açtim yolları deniyecem tekrardan.
    James Donkey 960Gb

• Bumu olmalı ?
    James Donkey 960Gb

• Bize tam Çan Çin Çong olanı geldi sanırım :-D
    James Donkey 960Gb

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Sıfır bir ssd de böyle bir hata vermemeli, acaba iade ürün mü gönederdiler. Olmadı ssd deki bütün partitionları silmeyi deneyin.
  • kaçkez biçimlendirdim birde bu hata eski sistemlerde oluyormuş ne alaka onuda çözemedim.
    "MBR eski tip bölüm tablo sistemidir. GPT ise yeni sistemdir. UEFI kurulumda diskteki bütün bölümleri sildiğinizde ve yeni bölüm oluşturduğunuzda disk GPT (GUID Partition Table) olacaktır."

Yükleme yapılacak diski ve bu disk ile ilgili ayrılmış bölüm varsa silin. Sildiğiniz disk'in yanında bulunan numarayı hafızanızda tutun, ya da unutma ihtimâliniz varsa bir kâğıda not alın.

- Shift+F10 tuşuna basın.
    - Çıkan komut istemcisi penceresine, diskpart yaz ve entere bas.
    - list disk yaz ve entere bas.
    - select disk yaz boşluk bırak ve not aldığın disk numarasını yazıp entere bas.
    - clean yaz, entere bas.
    - convert gpt yaz entere bas.
    - exit yaz, entere bas.

Komut istemcisi kapandıktan sonra yenile butonunu kullanarak devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

"MBR eski tip bölüm tablo sistemidir. GPT ise yeni sistemdir. UEFI kurulumda diskteki bütün bölümleri sildiğinizde ve yeni bölüm oluşturduğunuzda disk GPT (GUID Partition Table) olacaktır."

Yükleme yapılacak diski ve bu disk ile ilgili ayrılmış bölüm varsa silin. Sildiğiniz disk'in yanında bulunan numarayı hafızanızda tutun, ya da unutma ihtimâliniz varsa bir kâğıda not alın.

- Shift+F10 tuşuna basın.
    - Çıkan komut istemcisi penceresine, diskpart yaz ve entere bas.
    - list disk yaz ve entere bas.
    - select disk yaz boşluk bırak ve not aldığın disk numarasını yazıp entere bas.
    - clean yaz, entere bas.
    - convert gpt yaz entere bas.
    - exit yaz, entere bas.

Komut istemcisi kapandıktan sonra yenile butonunu kullanarak devam et.
    şimdi Mbr uyumlu yeni bir Win 10 hazırlıyorum kullanımda bir sorun olurmu ?

Benim de bilgim kısıtlı fakat dediğim yolu uygulayarak o problemi aşabilirsiniz. O ekranda çıkan sorunu Google'a yazsanız çözüm direk karşınıza çıkıyordu.
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Mbr de Gpt de kurdum flasha aynı saçma hatayı veriyor.

• Arkadaşlar bu yazan arkadaşdan Allah razı olsun elleri dert görmesin şuan kurulum yapıyor umarım sıkıntı çıkmaz. James iki gündür iş yordu birde sen yordun.

https://www.tech-worm.com/windows-diske-yuklenemez-secilen-diskte-bir-mbr-bolum-tablosu-var/

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sizde ayni yararli bilgiyi yazmışiniz sizede teşekkürler.

Rica ederim faydalı olduysa ne mutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Arkadaşlar bu yazan arkadaşdan Allah razı olsun elleri dert görmesin şuan kurulum yapıyor umarım sıkıntı çıkmaz. James iki gündür iş yordu birde sen yordun.

https://www.tech-worm.com/windows-diske-yuklenemez-secilen-diskte-bir-mbr-bolum-tablosu-var/
    Dediğim gibi sistem ne şekilde kurulduysa ona göre fortmat yapman lazım

• 2.5inç alacak olsam buna giderdim

www.amazon.de
    Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/dp/B078211KBB/ref=mp_s_a_1_5?keywords=mx500&qid=1573877524&sprefix=mx&sr=8-5

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Bu ürün baktığım zamanlar yoktu göremedim Amazon de den ikikez alışveriş yaptim ürünlerin gelmesi 1 ayı geçti hemde sorun yaşadım.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Bu ssd nin Mbr olması tuhaf değil mi ? Ayrıca mbr flashla yapılan yüklemeyide kabul etmedi. Anca komut olayında normale döndü.

• Windows'u kurarken diski seçip biçimlendir yerine diski sil ve disk oluştur dediniz mi? Öyle yapmış olsaydınız Windows kendisi için ek partitionlarda oluşturacaktı. Sizinki tek disk olarak duruyor... Ayrıca windowsu neden tek 960GB'lık alana kuruyorsunuz? Diski bölmeniz sizin için daha iyi olurdu. İleride windows kuracağınız zaman oradaki verileri yedekleme derdiniz olmazdı.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Günaydın, daha önceki işlemlerimde disk sil yaptığımı hatırlamadım o yüzden kullanmadım onu hiç hata verdiğinden diskide bölemedim bunada şükür diyip apar topar 960gb ya kurdum 2. Windowsu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.