Şimdi Ara

James Donkey 960Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ssd yi kullanan varmı 480gb modellerinde bazı arkadaşlar okuma hızının aniden düştüğünü belirtmiş genel bir kronik sorun değilse bunu alacağım yada Crucial Bx500 modelinimi almalıyım ?

Seçenekler.

1-)

2-)

Güncel;James Donkey alındı hız testi böyle bir sonuç var.

James Donkey 960Gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 16 Kasım 2019; 23:34:22 >

• 2 senedir forumda efsane oldu, herkes o kadar kuşkuyla bakmasına rağmen JD ssdd'lerden yana genel bir şikayet yok. Kaldı ki 3 sene garanti veriyorlar diye biliyorum. BX500'de TR200'de gayet iyi modeller. Ben BX500 alır geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

2 senedir forumda efsane oldu, herkes o kadar kuşkuyla bakmasına rağmen JD ssdd'lerden yana genel bir şikayet yok. Kaldı ki 3 sene garanti veriyorlar diye biliyorum. BX500'de TR200'de gayet iyi modeller. Ben BX500 alır geçerdim.
    Aslında Jameside denemek istiyorum lakin incehesap beni tereddüte sokuyor bir sorun olsa iade almayacak gibime geliyor. bir yanımda az daha ver Crucial al diyor bilemedim :/
  • Al Crucial için rahat olsun. Stres yapacaksa bir ürünü neden alıyoruz o halde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Al Crucial için rahat olsun. Stres yapacaksa bir ürünü neden alıyoruz o halde?
    kullanan forumdaş arıyorum Technopatda bazı konular gördüm çoğu fake hesap bence 1 mesajla konu açıp kaybolmuş bir kısmıda sata2 ye takmış düşük hız diye veryansın ediyor.
  • Hocam Teknopattaki durum JD düşmanlığına dönüşmüş. Adam kullanıcı deneyimini paylaşmış, hala yok öyle değil o yazıyorlar.

Ben de 960 GB JD SSD aldım. Bakalım memnun edecek mi beni.
  • 8 / 9 aydır 1tb'lık olanı kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SSD vs James Donkey M2
    3 yıl önce açıldı
    JAMES DONKEY 325RS MAKRO YAPIMI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknopatta recep baltas verilerinizi essege emanet etmeyin diyordu belki ondan bir dusmanlık kaldı orada cok takılmayın iki senedir piyasadalar oyun ve işletim sistemi kurulacaksa bence guzel secim.ama onemli verileriniz varsa mekanik diskte yedekleyin.
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Sabah bende James 960gb siparişi verdim. Teknolojik aletlerde en korktuğum ürün tam bozuk olmayan üründür inşallah ikimizide üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam jd bizim bilgisayar topladığımız gibi ssd topluyor. O an hangi üreticiden denk gelirse (muhtemelen en uygun fiyat veren) ondan alıp piyasaya sürüyor, yani everest, frisby gibi markaların yaptığını yapıyor. Şansınıza samsung gibi bileşenlerle bir ürün ortaya çıktıysa ömür ve performansı yüksek oluyor.

• Gece 1 de işden gelince taktım windows 10 kurarken MBR Gpt değildir gibi hata alıp kuramıyorum windowsu bu nasıl bir hata böyle.

Uefi win 10 kur.
    Technopatyoutube
    UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama | 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=5DR_Pqlmlt8&feature=emb_title
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Uefi win 10 kur. https://www.youtube.com/watch?v=5DR_Pqlmlt8&feature=emb_title
    Uefi win 10 ssd ye kuramiyorum hdd yi kabul ediyor ssd ye olmadı dediğim hatayı verip ilerlemiyor. Anlam veremedim. Belkide hdd yi söksem olabilir.

Bios'ta UEFI ve Secure Boot açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 15 Kasım 2019; 12:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Gece 1 de işden gelince taktım windows 10 kurarken MBR Gpt değildir gibi hata alıp kuramıyorum windowsu bu nasıl bir hata böyle.
    Fortmat dvdsi

Bu versiyon göre yazılması gerekir nette nasıl yazılacak diye vardı

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Dvd değil Usb ile kurmaya çalışıyorum eskiden hep bunla kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Dvd değil Usb ile kurmaya çalışıyorum eskiden hep bunla kurdum.
    Fark etmiyor gmbt olarak SSD düzeni varsa ona göre kurman lazım

Ben de de oldu sorun 1 tb HDD komple sil diyen çıktı

Sonra baktım. Düzene. Adamın dediği gibi yazdırdım sorun olmadi

TL Mediayoutube
    BIOS'tan UEFİ Windows 10 kurulumu.
    https://www.youtube.com/watch?v=Di2at-2VP7k
  • Eve geçince bakayım sağolasın.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi denerim teşekkürler. Olmadı disk klonlama deniyeceğim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.