Şimdi Ara

James Donkey 960GB Sata SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 James Donkey 960GB Sata SSD

Ürün toplamda 2375 saat çalışmıştır ancak toplamda 4-5 TB yazılma vardır. Size vermeden önce komple bir silme yapacağım, kişisel dosyalarıma dosya kurtarma programları ile ulaşamayın diye. Toplamda 5-6 TB civarı bir ömrü kullanılmış olacak. Kağıt üstünde 432 TBW yazma ömrü vardır. Bir nevi %1 ini kullandım şu ana kadar. Bad Block, reallocated sector gibi hiçbir sorun oluşmamıştır. Hala 1.5 yıl birebir değişim garantisi vardır. Satma sebebim son nesil DELL G3 15 laptop aldım, bir önceki nesilde 2.5 inç sata hdd/ssd yuvası vardı, son nesilde bataryayı büyütüp 2.5 inç hdd/ssd yuvasını iptal etmişler, ters köşe oldum kısacası. Ssd boşa çıktı şu an. Ya harici ssd olarak kullanacağım, ya da satacağım.

1 TB M2 SSD ile takas olur, üzerine kaç para gerekiyorsa tamamlarım. Takas konusunda depolama amaçlı kulanacağım için intel 660p, sandisk ultra gibi düşük performans ssd ler bana uygundur. Takas işlemini istanbul içi elden yaparız, satın almak isterseniz ya elden veririm, ya da kargo bana ait şekilde kargolarım.

James Donkey 960GB Sata SSD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 625 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar, SSD ye son bir sağlamlık testi yapayım derken SSD bozuldu. Ancak bu kadar denk gelir. İyi ki kimseye satmamışım ssd'yi. Bozuk ssd satan dolandırıcı diye ismim çıkacaktı az kalsın.

Şu andan itibaren kimseye james donkey ssd önermem. Benimkisini birebir değişime yollayacağım, sonrasında da harici ssd yaparım artık. Bu dandik markayı kimseye satamam, ben kazığı yedim, başkaları yemesin.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.