Şimdi Ara

James Donkey JD27FG1MS144 27 1ms 144HZ 1199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimdeki televizyon 50 inç full hd onda bile piksel görmüyorum dibinde otururken şu muhabbetlere kanmayın hep 2k 4k kitlemek için söylenen şeyler.

tamam 2k olsa daha iyi de 100 fps aldığın pubg olacak 60fps 2 katı güçlü ekran kartı almak zorundasın bir ton zincirleme masraf...

27 inç ips panel cam gibi bir keskinlik sıkıntısı yok tek pikselleşme hissediyorsam da aha gebereyim şurada.
  • 27 inc monitörlerde full hd yeterli olmuyor, 27inc ve üzeri en az 2k çönülürlük arayın.
  • Olu piksel garantisine bakmayin yilbasinda sattiklari hep olu pikselli cikti degistirdik onlar da olu pikselli cikti gotur getir yapmaya usendik bir daha :) Degisimde sikinti cikartmadilar haklarini yemeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutavcı

27 inc monitörlerde full hd yeterli olmuyor, 27inc ve üzeri en az 2k çönülürlük arayın.
    klasik muhabbet.

evimdeki televizyon 50 inç full hd onda bile piksel görmüyorum dibinde otururken şu muhabbetlere kanmayın hep 2k 4k kitlemek için söylenen şeyler.

tamam 2k olsa daha iyi de 100 fps aldığın pubg olacak 60fps 2 katı güçlü ekran kartı almak zorundasın bir ton zincirleme masraf...

27 inç ips panel cam gibi bir keskinlik sıkıntısı yok tek pikselleşme hissediyorsam da aha gebereyim şurada.
  • Geçen sene bu markanın monitörleri ile ilgili yüzlerce sıkıntı yaşayan oldu. Firma çözmeye çalıştı fakat sorun yaşayan o kadar çoktu ki geçen zamanda insanlar bıktı. Ben bunu önermiyorum AOC ya da ASUS a yçnelin mönitörde. Bakın sadece monitör olarak yoksa diğer ürün grupları iyidir.Saygılarımla.
  • Güzel fırsat. Eğer IPS monitör almamış olsaydım bu fiyata kesinlikle bu ürünü tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

klasik muhabbet.

Alıntıları Göster
    Kişiyi itham etmek istemem ama bu konular hep böyle kısır döngü. 2K 144hz VA monitör kullandım, bir sürü de ayar yaptım ama karınca duası gibi yazılar, zaten gözlerim bozuk dayanamadım iade ettim. Dediğiniz gibi yüksek çözünürlüğün performansı zorlaması da cabası. Bir de bu monitör fetişlerinin telefon versiyonları türedi bu sene. El kadar telefonda HD+ çözünürlüğe laf ediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 inch ips monitör kullanıyorum. Bazen keşke 1440p olsaymış dediğim oluyor.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    3ds max çizim yapan ve photoshop kullanan biri olarak, 27 inc monitörde 1080p çözünürlük düşük geldiğini söylüyorum, 1080p çözünürlük istiyorsanız 24inc en iyisi olacaktır, gözünüz rahat ediyorsa tabiki tercih edebilirsiniz, burası bir forum ve tecrübe edindiğim bilgiyi paylaşıyorum.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar dibinde oturuyorsun bilmiyorum da sağlıklı gözle 50" Full HD ekrana 1 metreden bakarsan pixelleri rahatlıkla görebiliyor olman lazım. Göremiyorsan miyop falan bişeyler olabilir yanlış anlama sağlığın açısından söylüyorum yoksa 50" televizyon 1 metre uzaktan seyredilmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 27 Kasım 2019; 14:21:34 >
  • Geçen sene 24 inch james donkey monitör almıştım. Allah var çok memnun kalmıştım 1 ay sonra ölü piksel çıktı. Değişim istedim Ellerinde kalmadığını söylediler. Ertesi gün para iadesi oldu. Evet çin üretim bir marka olabilir ama ips panel olmamasına rağmen renkler aşırı canlı (aoc 2460pf, vq bilmem ne monitörlerini kullandım 144hz) ve hoştu. Saydığım monitörlerden rahatlıkla 2 gömlek üstüydü. Tavsiye ederim.
    İnce hesap garanti konusunda iyidir. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Geçen sene bu markanın monitörleri ile ilgili yüzlerce sıkıntı yaşayan oldu. Firma çözmeye çalıştı fakat sorun yaşayan o kadar çoktu ki geçen zamanda insanlar bıktı. Ben bunu önermiyorum AOC ya da ASUS a yçnelin mönitörde. Bakın sadece monitör olarak yoksa diğer ürün grupları iyidir.Saygılarımla.
    Yanlış bilgi. Evet bir sıkıntı vardı, monitör 144hz de kapanıp tekrar açılıyordu 2 saniye. Servise verince update edip geri verdiler hemen. Herkese mailde attılar ayrıca. Doğru bilgilendirmekte fayda var.

Update için getirenlere hediye olarak james donkey fare + mousepad verdiler

• Yaklaşık 7 senedir Monitör olarak philipsin 32" fullHD tv'sini kullanıyorum şimdiye kadar pikseller hiç gözüme batmadı. Öyle piksel sayıyorum diyenlerin sanırım kartal gibi gözleri var. Ki benim gözlerim de sol "0" sağ 0.25 ast.
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım konusunda haklısınız firma ilgilendi. Ama çoğu son tüketici bu tür sorunlarla uğraşmak istemez tak çalıştır sorunsuzluk ister o yüzden uyarmak istedim. Bu monitör yerine AOC un yeni çıkan 144 hz 27 inch IPS monitörunu öneririm. Tabi fiyatı 1600 TL civarı bütçeye kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.