Şimdi Ara

James Donkey Markası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu aralar SSD arayışındayım. James Donkey markası adı altında TR de satışta olan fiyat performans ürünü olarak adlandırılan ssd modelleri bulunmaktadır. Ancak kafamda bazı sorular var.

* Uluslararası online satış yapan sitelerde (amazon, ebay vs.) böyle bir ürün satışta yok.
    * Firmanın kendi web sitesi üzerinde böyle bir ürün gözükmüyor.
    * Firmanın kendi sitesi online alınabilecek platform olarak amazon ve aliexp. gözüküyor. Buralara girdiğinizde de böyle bir ürün gözükmüyor.
    İşin ilginç tarafı youtubeda yabancı menşeli inceleme videoları var.

TR de bu ssdleri saten firma nasıl 3 yıl içinde birebir değişim garantisi verebiliyor.

Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.

• Siz zaten araştırmışsınız, bunlar bile James Donkey markasının güvenilirliğini sorgulamak için yeterli. James Donkey zaten asıl işi SSD üretmek olan bir üreticinin markası değil. Türkiye'de garanti süresi en az iki yıldır, ithalatçı firma daha uzun süre garanti verebilir, ürünün üreticisi ithalatçıdan daha uzun süre garanti veriyorsa ürünün yurtdışındaki fabrikasına gönderilmesi gerekir.
  • James donkey klavye almıştım mekanik hisli 2 3 sene oldu olacak hala sağlam. Kulaklik aldim oda iyi fakat ssd işini bilmiyorum da sunu söyleyim bu ürünlerin servisi oksid bilişim. Maalesef ki oksid bilişim pek iyi bir fiema değil hdd bozuldu yolladım sağlam diye geri yolluyorlar thh verdim bu firmayı. Yani ürün bozulursa tek çözüm thh oluyor. Amazondan sandisk ssd al en azindan amazon kendi garantisi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.