Şimdi Ara

Jameson AMP 2960 Anfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Jameson marka AMP 2960 modeli oto anfisi almak istiyorum.
    Özellik olarak;

"Maximum 500 W 4 Kanal
    4 Ohm
    Yüksek giriş"
    yazıyor.
    Ben bu anfiye 2tane 17cm Pioneer TS-G1748 170 watt

2tane de 10cm Sony XS-F1034 140 watt

bağlamak istiyorum fakat bu anfi bunları kaldırırmı ve kalitesi nedir onu bilmiyorum.
    Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jameson AMP 2960 Anfi: Üstün Ses Performansı için Tasarlanmış Hoparlör

Jameson AMP 2960 Anfi, olağanüstü ses performansı sunmak üzere tasarlanmış bir hoparlör sistemidir. Güçlü ses çıkışı ve net ayrıntılarıyla her türlü müzik türünü dinlemek için mükemmeldir.

Üstün Ses Kalitesi

Jameson AMP 2960 Anfi'nin yüksek kaliteli sürücüleri, tüm frekans aralığında net ve dinamik bir ses üretir. Yüksek tonlar berrak ve tizdir, orta tonlar dolgun ve ayrıntılıdır ve baslar güçlü ve derindir.

Genişletilmiş Bas Tepkisi

Jameson AMP 2960 Anfi, genişletilmiş bas tepkisi ile müziğindeki tüm nüansları ortaya çıkarır. Bas hoparlörü, güçlü ve kontrollü baslar sunarak her notayı net bir şekilde duymanızı sağlar.

Çoklu Bağlantı Seçenekleri

Jameson AMP 2960 Anfi, çeşitli cihazlar için birden fazla bağlantı seçeneğine sahiptir. Bluetooth bağlantısıyla akıllı telefonundan veya tabletinizden kablosuz olarak müzik akışı yapabilirsiniz. Ayrıca, optik, koaksiyal ve analog girişler dahil olmak üzere kablolu bağlantılar için çok sayıda seçenek mevcuttur.

Kompakt ve Şık Tasarım

Jameson AMP 2960 Anfi, herhangi bir ortama uyacak şekilde tasarlanmış kompakt ve şık bir tasarıma sahiptir. Siyah veya beyaz renk seçenekleri mevcuttur ve minimalist tasarımı hem modern hem de klasik dekorlara uygundur.

Jameson AMP 2960 Anfi'yi Jameson AMP 2920 ile karşılaştırmak isterseniz, 2960 modelinin daha iyi ses kalitesi, daha genişletilmiş bas tepkisi ve daha fazla bağlantı seçeneği sunduğunu göreceksin.

Müzik dinleme deneyimini üst seviyeye çıkarmak için Jameson AMP 2960 Anfi'yi tercih edebilirsin. Üstün ses kalitesi, kompakt tasarımı ve çok yönlülüğü ile bu hoparlör sistemi müzik keyfini yeniden tanımlayacak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar resimleri tam koyamadım galiba özür dilerim
    buyrun burada linkleri verdim
    Jameson:http://img167.imageshack.us/my.php?image=amp2960iv6.jpg
    Pioneer:http://img138.imageshack.us/img138/3363/pioneertsg1748of7.jpg
    Sony:http://img150.imageshack.us/img150/9749/sony140th4.jpg

• fiyatı nedir jameson un?
  • Evet markası jameson.Fiyatı 60 Ytl.Burada bir elektronikçi var o adam ucuza satıyor o yüzden bu fiyatta normalde belki biraz daha pahalı olabilir.
  • yüksek bir ihtimal kaldırır

teybin ne peki onun cıkısalrına direkte baglayabilirsin tabi saglam bir ürünse
  • Anfiyle daha iyi ses alabileceğimi düşündüm o yüzden anfi almayı planladım zaten fiyatı da pahalı değil.
    şu an bir teyp almadım fakat düşündüğüm teyp de şu
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-KASET-CALAR-RADYO-SIFIR-ORJ-kargo-ucretsiz_W0QQidZZ2822767
  • Ya negerek var amfi almana anaünitene bağla gitsin çok güzel olur.
  • senin sony zaten o anfiden güçlü.eğer bağlarsan tekrar söktürmen gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: kicker_kenan

Ya negerek var amfi almana anaünitene bağla gitsin çok güzel olur.

Ne bileyim yüksek sesi severim anfi olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm o yüzden
  • bende amp 2950 war daha bağlamadim 25 cm bas besliodu ..500watt onnlar pahali bi anfi deil çok para werme
  • fiyatı pahalı değil zaten 60 ytl.
    peki sendeki woofer ne marka ve kaç watt?
    tüm çıkışları köprüleyerek mi bası besledin?
  • peki bir sorum daha olacak, bu anfinin kanal başına düşen RMS Watt değeri değeri ne kadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1024

peki bir sorum daha olacak, bu anfinin kanal başına düşen RMS Watt değeri değeri ne kadardır?

25 watt vardır belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

peki bir sorum daha olacak, bu anfinin kanal başına düşen RMS Watt değeri değeri ne kadardır?

25 watt vardır belki.

eee o zaman iyi bir cd çaların 4x50 watt veya iyi bir kasetçaların 4x45 watt bu anfiden de fazla dimi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

25 watt vardır belki.

eee o zaman iyi bir cd çaların 4x50 watt veya iyi bir kasetçaların 4x45 watt bu anfiden de fazla dimi

4x50 yazan teyplerin rms gücü yaklaşık 17 wattır ama kalite olarak teybin çıkışı o jameson amfiden daha iyidir.

• 4x50 yazan teyplerin rms gücü yaklaşık 17 wattır ama kalite olarak teybin çıkışı o jameson amfiden daha iyidir.

hmm anladım, o zaman anfi almaya hiç gerek kalmadı
    anfiye vereceğim parayla cd çalara yatırım yapsam daha iyi olur sanırım.
  • evet şimdi iyi bir cd çalar al,amfiyi de daha iyi bir model alırsın ilerde
  • Evet öyle yapıcam
    Herkese ilginiz, yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler sunuyorum.
    Hepinizin eline sağlık bilginizi benimle paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  • o kadar ayrıntıya gerek yok derim. sony bu sonuçta...
  • rmsi 25 wattan çok daha yüksektir bence... bu anfi adam gibi bi takım comp besler ....oda parasina ğğöre yeter zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.