Şimdi Ara

Jameson AMP 2960 Anfi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o anfinin içini aç bak zaten mosfet çıkış yoktur.iki tane basit çıkış ve küçücük bir devre vardır.o anfi hiç birşey besleyemeyecek kadar zavallıdır.onu basit bir teybe bağlarsan sadece sesini yükseltir okadar.takriben rms de 17 watt bir çıkış verecektir.
  • ben aynısını 30ytl ye aldım.
    denemedim daha ama inşallah iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: general325

Slm millet Yakın zamanda aracımı satacagım için elimde bulunan "JAMESON 2960" anfiyi satmaya karar verdim. Ürün 500 W olup 4 kanallıdır. Ayrıca maksimum 500 W 4 kanal power anfi çıkışı olmayan teypler için direk yüksek giriş 4x125 W Ultra yüksek performans sağlamaktadır. Kısa devre koruması (GAIN LEVEL CONTROL) ve RCA çıkışı için HİGH INPUT girişi vardır. Ürünü 30 cm Boschmann tüp bassla kullanıp olup 2 kanalla [mono] köprülemede mükemmel sonuç aldım. Ürün yaklaşık 1 ay kullanılmış olup 2 yıl garantisi vardır. Ürünü "25 CM BOSCHMANN 400 Watt" kutulu çok temiz tüp bass ile birlikte satıyorum. İkisinin fiyatı 60 YTL dir.

İlgilenen olursa bana bu numaradan ulaşabilir ... 0544 894 17 65

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

hocam ürünlerinin pek piyasa degerlerini bilmiyorum sen ikisine 60 yazmıssın benmi yanlıs görüyorum bir arkadasım ucuz bişiler arıyodu bi sorun yok degilmi ürünlerinde en kısa zamanda buray ayazarsan gece geç oldu ondan arayamadık su anda bide hangi şehirdesin ankaradayız biz?

• pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: general325

Slm millet Yakın zamanda aracımı satacagım için elimde bulunan "JAMESON 2960" anfiyi satmaya karar verdim. Ürün 500 W olup 4 kanallıdır. Ayrıca maksimum 500 W 4 kanal power anfi çıkışı olmayan teypler için direk yüksek giriş 4x125 W Ultra yüksek performans sağlamaktadır. Kısa devre koruması (GAIN LEVEL CONTROL) ve RCA çıkışı için HİGH INPUT girişi vardır. Ürünü 30 cm Boschmann tüp bassla kullanıp olup 2 kanalla [mono] köprülemede mükemmel sonuç aldım. Ürün yaklaşık 1 ay kullanılmış olup 2 yıl garantisi vardır. Ürünü "25 CM BOSCHMANN 400 Watt" kutulu çok temiz tüp bass ile birlikte satıyorum.

İKİSİNİN FİYATI 60 YTL DİR.

İlgilenen olursa bana bu numaradan ulaşabilir ... 0544 894 17 65

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

Jameson AMP 2960 Anfi

amfiyi ne kadara verirsin

• 60 ytl bedava
    bas kutusu sadece 40 ytl eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 10 Şubat 2007; 0:40:50 >
  • bu 60 ytllik seti (anfi+25 cm sub) gittiidiyora verilmiş. ürün arızalı olabilir . çünkü alan satıyor.
  • ARKADAŞLAR BEN BU ANFİNİN İÇİNİ AÇTIM İÇİNDE 4 ADET KÖPRÜ BAĞLI TDA 2005 VAR HABERİNİZ OLSUN MOFSET FETLER YOK İÇİNDE DATA SHEETİNİ İNTERNETTEN ÇIKARDIM 20 W RMS DEN FAZLA GÜÇ VERMİYOR BU ALET PARDON 4 X 20 WATT AMA KÖPRÜ BAĞLANMIYOR MALESEF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 1 Ocak 2008; 13:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

ARKADAŞLAR BEN BU ANFİNİN İÇİNİ AÇTIM İÇİNDE 4 ADET KÖPRÜ BAĞLI TDA 2005 VAR HABERİNİZ OLSUN MOFSET FETLER YOK İÇİNDE DATA SHEETİNİ İNTERNETTEN ÇIKARDIM 20 W RMS DEN FAZLA GÜÇ VERMİYOR BU ALET PARDON 4 X 20 WATT AMA KÖPRÜ BAĞLANMIYOR MALESEF

Sen kullandınmı bu anfidende konusuyosun mıllette senı bı halt bılıo sandı öylemi arkadasım su anda müzik dinliorum pc'ye bağlı aynı anfi 2 adet 250rms subwoofer bağlı bilmeden konuşmayalım arkadaslarıda yanlıs yonlendırmeyın lutfen

• Ya bende Bu Amfi Var Şimdi GT512 Alıcam İdareten Buna Bağlıcamda İnternette Özelliklerinde Köprülü 4 ohmda 80 rms veriomuş bedn köprüleyemedim bi türlü nasıl olcak şu 2 jbl yi kullanan arkadaş bilgi verebilrmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beto87_4

quote:

ARKADAŞLAR BEN BU ANFİNİN İÇİNİ AÇTIM İÇİNDE 4 ADET KÖPRÜ BAĞLI TDA 2005 VAR HABERİNİZ OLSUN MOFSET FETLER YOK İÇİNDE DATA SHEETİNİ İNTERNETTEN ÇIKARDIM 20 W RMS DEN FAZLA GÜÇ VERMİYOR BU ALET PARDON 4 X 20 WATT AMA KÖPRÜ BAĞLANMIYOR MALESEF

Sen kullandınmı bu anfidende konusuyosun mıllette senı bı halt bılıo sandı öylemi arkadasım su anda müzik dinliorum pc'ye bağlı aynı anfi 2 adet 250rms subwoofer bağlı bilmeden konuşmayalım arkadaslarıda yanlıs yonlendırmeyın lutfen

arkadaş doğru söylüyor, içinde 4 adet tda 2005 var en fazla 4x 20 watt rms güc alırsınız. 5 para etmeyen para tuzağı bir amfidir, kesinlikle bu amfiyi almayın, bırakın bir subwoofer beslemeyi bir hoparlör dahi adam gibi çalıştıramazsınız verim yok performans yok ses kalitesi çok kötü, ancak iki tane 30-40 watt rms lik coaxial beslersiniz o da distortiondan ibaret aldıktan sonra da satamıyorsunuz bu da ayrı bir kötü yanı. Yukarıda bu amfiye sahip olan arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beto87_4

quote:

250 watt rms woofer beslediysen o anfiyle esas haltı sen yemişsin aç içinide bak power inverter devresi olmayan anfiden ne güç alacakmışsın
    bilmiyorsan elektronikçi abilerinin yanında biraz ders al öyle halt lı malt lı da konuşma git bide rms değerin ne demek olduğunu öğren 250 watt lık rms 30 sm ooferlerin çoğunda yok
    zaten arkadaş ortadan yok olmuş elektroniği öğrenmeye gitmiş anlaşılan
    bu arada bu anfiden bende hepsiburada dan getirttiim vede aynı gün elimden çıkarttıım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 22 Kasım 2010; 13:38:03 >

• audiocu kullanıcısına yanıt

Selamlar, bende bilmediğimden bir adet 4 çıkışlı 2 adet ta8210 lu anfi.

yıllar sonrada içinde 2 adet tda7375 olan anfi almıştım. o zaman 20-30 tl vermiştim.

sene 2003 ler.

ilk anfimi ise woofer ile beraber sene 2018 de aldım , oda istemeyerek. derin bass sorunu eski teypten dolayıymış, yeni teyplerde derin bass yok.

2012 yılında aldiğım teybi bass tonu iyi oldugu icin hala kullanmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.