Bildirim
jameson js 6200 teyp usb error veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başka bir flash belek ile denediniz mi? -
8 gb toshiba marka ve 256 mb kingston marka flashlar denedim ben şarkıları direk flasha atıyorum acaba flasha bir klasör açıp onun içine mi atmam gerekiyor bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum -
flash a klasor içinde atıp atmamanız sorun olmaz, eğer bu flashlar pc de görülüyor, içindekiler okunup silinebiliyorsa ve içindeki şarkılar da **** uzantılı ise sorun yok. geriye teyp kalıyor. -
şarkılardan birirnin uzantısı mp 3 olmasa yine hata verir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: darkbloodelf
şarkılardan birirnin uzantısı mp 3 olmasa yine hata verir mi
hayır yanlızca o şarkıyı okumaz atlar. ben programlar, resimler, doc uzantılır belgeler, exeler le dolu flashı takıyordum, sorun olmuyordu. -
flash belleğin dosya formatı ntfs mi yok sa fat32 mi bu farkeder mi -
quote:
Orijinalden alıntı: darkbloodelf
flash belleğin dosya formatı ntfs mi yok sa fat32 mi bu farkeder mi
düşük bir ihtimal, tam emin olmamakla beraber olabilir diyorum. flashları başka bir oto teybın usb sıne takmayı denedinizmi? -
sorunu çözdüm flash belleğin dosya formatı fat32 olacakmış denedim çalıştı. ntfs yi isse kabul etmedi -
eyv kardeş bende tahmin ettim doğrulamak için baktım bu konu çıktı -
Teşekkürler bende bilgi ihtiyacını karşıladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X