Şimdi Ara

JAMESON2400 WATT ANFİ PİONEER 6850 306C TSW6991

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BÖLE Bİ SET YAPMAYA KARAR VERMİŞTİM BURDA BİRÇOK KİŞİYE AYLARDIR SORUYORUM AMA SÜREKLİ ELEŞTİRİ YANLIŞ YAPARSIN OLMAZ GİBİ BİRÇOK ELEŞTRİ ALMIŞTIM ŞİMDİ MONTAJIMI TAMAMLADIM O ELEŞTREN ARKADAŞLAR VARDI ONLARDAN ANKARADA OLAN VARSA ARABAMA DAVET EDİYORUM 6850 NİN SES 62 YE KADAR ÇIKIYOR 40 A ALDIĞIM ZAMAN İÇİNDE DURMAK İMKANSIZ İMKANSIZ DİYORUM GERÇEKTEN DURAMASIYORSUN BAŞDÖNMESİ YAPIYOR DURAMIYOSUN VE ARABA BOŞTAYKEN DÜZ BİR YERDE BASLARIN BASINCINDAN ARABA GERİ GERİ HAKERET EDİYOR DİYORUM Kİ GEREK YOK JBL 1201.1LERE 1000 YTL LER BAYILMAYA

• araba geriye hareket ediyor ha

ya biz bilmiyormuşuz bu işi

millet boşuna gidip milyarlar harcıyor kicker audiobahn a

jamesonlamı yaptın sen bunu bizdede var bir gün hayrını görmedik bu cenabet şeyin

bi sana hastayım bide jameson a iyi güldürdün valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

araba geriye hareket ediyor ha

ya biz bilmiyormuşuz bu işi

millet boşuna gidip milyarlar harcıyor kicker audiobahn a

jamesonlamı yaptın sen bunu bizdede var bir gün hayrını görmedik bu cenabet şeyin

bi sana hastayım bide jameson a iyi güldürdün valla
    dga davet bizden arkadaşımm gel ve görr ankaradaysan gel ve gör daha nedeyim yani açik ve seçik olarak davet ediyorum ve diyorumki ses 40 ı geçince ağzını açmadan duramassınn diyorum kulaklara basınçtan dolayı gülüyorsun yaa gel ve görrrr

• benim arabayı yapan sahis turkiye 2005 ses birincisi ayrıca onun resimlerinide gönderecem yani arabasını araba değilde zırhlı araç gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantos86

benim arabayı yapan sahis turkiye 2005 ses birincisi ayrıca onun resimlerinide gönderecem yani arabasını araba değilde zırhlı araç gibi birşey
    o dediğin anfinin fiyatı nedir?
  • quote:

benim arabayı yapan sahis turkiye 2005 ses birincisi ayrıca onun resimlerinide gönderecem yani arabasını araba değilde zırhlı araç gibi birşey
    banane senin arabayı ses birincisi yapan adamdan

tr de zaten dereceye giremeyen adam yok bu konuda

iki kablo baglamayı bilen tesisatcı oluyor sonra haydeee derece

senin aracı yapan adamdamı jamesonla derece yapmış sanki

bunların markasını biliyomusun bakayım
    bu arabada geri tepme falan yok hayret senin tsw ler teptiriyor hemde jamesonla

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam ankaranın neresindesin acep valla göremek isterdim aracını pm den bi ulaşırmısın bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL Cs1214 1000w
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

hocam ankaranın neresindesin acep valla göremek isterdim aracını pm den bi ulaşırmısın bana

Alıntıları Göster
    VALLA HAYRET KALDIM DEDİĞİNE BENİM BİLDİĞİM JAMESON HARWARD LAR ELEKTİRİK KAÇIRIYOR DİYOLARDI BEN DE DE HR-518 HARWARD 400 WATTS JBL 1200 WATTS BASI OYNATIYOR BEN MİD ANFİSİ ALMAK İSTİYORUM 150 YTL PARAM VAR JAMESON İYİ MİDİR VEYA MARKA TAVSİYE EDERSENİZ İYİ OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: muratreisbaba

VALLA HAYRET KALDIM DEDİĞİNE BENİM BİLDİĞİM JAMESON HARWARD LAR ELEKTİRİK KAÇIRIYOR DİYOLARDI BEN DE DE HR-518 HARWARD 400 WATTS JBL 1200 WATTS BASI OYNATIYOR BEN MİD ANFİSİ ALMAK İSTİYORUM 150 YTL PARAM VAR JAMESON İYİ MİDİR VEYA MARKA TAVSİYE EDERSENİZ İYİ OLUR

Alıntıları Göster
    vede kullandığın anfi bass anfisimi ARABANDA NE VAR TESİSATTA BU JAMESON TAK ANFİ Mİ ARABADA KOLON OLARAK NE VAR ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratreisbaba

vede kullandığın anfi bass anfisimi ARABANDA NE VAR TESİSATTA BU JAMESON TAK ANFİ Mİ ARABADA KOLON OLARAK NE VAR ??

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende jameson 820 kullanıyorum Edison 804 le aynı çok güzel amfi tavsiye ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

kardes bu kadar konustuguna göre sende ne var bakim

• quote:

Orijinalden alıntı: AudiA6

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AudiA6

quote:

http://img405.imageshack.us/img405/7078/19pf2.jpg

bu mesele bende şu var şöyle vurur meselesi değil yeterki tutturmayı bilelim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AudiA6

quote:

http://img405.imageshack.us/img405/7078/19pf2.jpg

bu mesele bende şu var şöyle vurur meselesi değil yeterki tutturmayı bilelim

Alıntıları Göster
    4 tane neonla şekilmi oldu araba şimdi

• quote:

4 tane neonla şekilmi oldu araba şimdi

Alıntıları Göster
    Uygun fiyata güzel ses almışsın , sen bakma dgo3169 a

Cok fazla para harcamak gereksiz.

Bu arada Ankaranın neresindesin , böbrek taşına iyi geliyorsa arada gezir beni

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Uygun fiyata güzel ses almışsın , sen bakma dgo3169 a

Cok fazla para harcamak gereksiz.

Bu arada Ankaranın neresindesin , böbrek taşına iyi geliyorsa arada gezir beni

Alıntıları Göster
    adam benle hala ağız dalaşı yapıyor. bundan açığımı olur arkadaşlar gel ve görrr.. bi arkadaş güzel yazmış tutturmayı bilelim benim tesisatçıda aynısını dedi tutturmayı bilelim fazlaya kaçma engüzelini yaparım ben sana dedi ve oldu. anfi soran bi arkadaş vardı jameson usa 840 tan 2 tane var dostum bitanede sfk 2400 elyapımı anfi bağlı yani üçtane 6 tanede wooferr

• quote:

adam benle hala ağız dalaşı yapıyor. bundan açığımı olur arkadaşlar gel ve görrr.. bi arkadaş güzel yazmış tutturmayı bilelim benim tesisatçıda aynısını dedi tutturmayı bilelim fazlaya kaçma engüzelini yaparım ben sana dedi ve oldu. anfi soran bi arkadaş vardı jameson usa 840 tan 2 tane var dostum bitanede sfk 2400 elyapımı anfi bağlı yani üçtane 6 tanede wooferr

Alıntıları Göster
    ama hakkını yemeyelim dgo3169 anlar bu işlerden onda da vardı jameson ama memnun degildi , 1bildigi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

ama hakkını yemeyelim dgo3169 anlar bu işlerden onda da vardı jameson ama memnun degildi , 1bildigi vardır

Alıntıları Göster
    Jameson kaç RMS verebilecek ki? Arkadaş sanırım ilk tesisatını yaptırmış ondan iyi gelmiştir. Hayırlı olsun bu arada. Ama ben sana diyim. İlk 1 ay böyle yeterli gelir. Ses ve basa alıştıktan sonra bu ses seni kesmeyecek daha fazlasını isteyeceksin. Bu hepimizin başından geçmiştir. Seninde geçecek. O zaman JBL1200.1 anfilerin değerini anlayacaksın Miğde bulantısı ve baş dönmesini benim 755.6 da yapıyor baslarla o yüzden fazla dinleyemiyorum en fazla 1 saat. Ama bass yetmiyor banada artık. Yenileme zamanı geliyo yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 28 Mart 2007; 17:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevketmehmet

Jameson kaç RMS verebilecek ki? Arkadaş sanırım ilk tesisatını yaptırmış ondan iyi gelmiştir. Hayırlı olsun bu arada. Ama ben sana diyim. İlk 1 ay böyle yeterli gelir. Ses ve basa alıştıktan sonra bu ses seni kesmeyecek daha fazlasını isteyeceksin. Bu hepimizin başından geçmiştir. Seninde geçecek. O zaman JBL1200.1 anfilerin değerini anlayacaksın Miğde bulantısı ve baş dönmesini benim 755.6 da yapıyor baslarla o yüzden fazla dinleyemiyorum en fazla 1 saat. Ama bass yetmiyor banada artık. Yenileme zamanı geliyo yani

Alıntıları Göster
    tek jame deil 2 tane jame bitane sfk mevcut 3

• quote:

tek jame deil 2 tane jame bitane sfk mevcut 3

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN ŞİMDİLİK GÜZEL SİSTEM AMA YAKINDA YETMEYECEK DAHA FAZLASINI İSTİCEKSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALI85

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN ŞİMDİLİK GÜZEL SİSTEM AMA YAKINDA YETMEYECEK DAHA FAZLASINI İSTİCEKSİN

Alıntıları Göster
    yok abijim bunun daha fazlası olursa spoylır ları söker gibi geliyor çünkü bagaj üstü va altındakiler oynadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.