MERHABA ARKADAŞLAR,JAMO CORNET95 MARKA KABİNLER ONAYIM DOĞRULTUSUNDA BANA GELİCEK....BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN RİCAM,NASIL BİR KABİNDİR,KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ VE HANGİ MARKA ANFİ İLE UYUM SAĞLAR ACABA...RİCA ETSEM YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ..
COK TESEKKUR EDİYORUM ŞİMDİDEN.....
Arkadaşlar,(((konuyla ilgilenen yokmu))) diye klasik bi serzenişte bulunsam hani...?
Kolay kolay kimsenin fikrinin olacağını sanmıyorum model ile ilgili
NEDEN YA,,ÇOKMU KÖTÜ :)
CanCan67-61C
kullanıcısına yanıt
Hayır çok nadir bir hoperlör, kimsenin kullandığını veya dinlediğini sanmıyorum. Google da bile doğru dürüst bir yorum vs yok. Siz nerden buldunuz?
bi aAlmanyalıyla tanıştım bi müzikholde,ses sistemi kuruyordum pro.ses yani..orda tanıştık,bende ev hi-fi sistemlerine hastayım falan dedi.ben bu işi yapıyorum ama ev sistremlerinede cok merakım var demiştim,bikaç sefer görüştük sonra,bana kullanmadığım jamolarım var dedi,evinde yerin varsa getireyim dedi...şimdi dicenki e getirsin iştee:):):): evet getirsin ama getirdiğindede ben gıpraşacam duramıycam ve bi anfi arayısına giricem :) ve ucuz bişeye bakbileceğimide zannetmiyorum o yuzden..ama google de kabinleri çok gördüm ben ya,,baya sağlam bişeye benziyolar..
Eğer ücretsiz alıyorsan veya çok ucuza , al o zaman tabiki. Zaten anfi yoksa her halükarda alman gerekecek. Ortalama birşey alırsın veya ikinci el bakarsın.