Şimdi Ara

JAMO CORNET95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR,JAMO CORNET95 MARKA KABİNLER ONAYIM DOĞRULTUSUNDA BANA GELİCEK....BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN RİCAM,NASIL BİR KABİNDİR,KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ VE HANGİ MARKA ANFİ İLE UYUM SAĞLAR ACABA...RİCA ETSEM YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ..

COK TESEKKUR EDİYORUM ŞİMDİDEN.....

• Arkadaşlar,(((konuyla ilgilenen yokmu))) diye klasik bi serzenişte bulunsam hani...?
  • Kolay kolay kimsenin fikrinin olacağını sanmıyorum model ile ilgili
  • NEDEN YA,,ÇOKMU KÖTÜ :)
  • CanCan67-61 C kullanıcısına yanıt
    Hayır çok nadir bir hoperlör, kimsenin kullandığını veya dinlediğini sanmıyorum. Google da bile doğru dürüst bir yorum vs yok. Siz nerden buldunuz?
  • bi aAlmanyalıyla tanıştım bi müzikholde,ses sistemi kuruyordum pro.ses yani..orda tanıştık,bende ev hi-fi sistemlerine hastayım falan dedi.ben bu işi yapıyorum ama ev sistremlerinede cok merakım var demiştim,bikaç sefer görüştük sonra,bana kullanmadığım jamolarım var dedi,evinde yerin varsa getireyim dedi...şimdi dicenki e getirsin iştee:):):): evet getirsin ama getirdiğindede ben gıpraşacam duramıycam ve bi anfi arayısına giricem :) ve ucuz bişeye bakbileceğimide zannetmiyorum o yuzden..ama google de kabinleri çok gördüm ben ya,,baya sağlam bişeye benziyolar..
  • Eğer ücretsiz alıyorsan veya çok ucuza , al o zaman tabiki. Zaten anfi yoksa her halükarda alman gerekecek. Ortalama birşey alırsın veya ikinci el bakarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Dali Helicon MK2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.