Şimdi Ara

Jamo S606 set mi Dali Concept 6 set mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu setlerden hangisini önerirsiniz?

1) Dali Concept 6 set

2) Jamo s606 set

Denon 2310 amfi alacağım ve bu setlerden birini kuracağım tabi uygun subwoofer ilaveleriyle.

Siz hangisini tavsiye eder siniz? Bu 2 setten birini hangi fiyatlarla en ucuz nereden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plknts -- 20 Kasım 2010; 16:43:45 >

• Benim tavsiyem tabi ki dali olur. Konusunda belki de en başarılı ürün diyebiliriz.
  • imkanın varsa git dinle böyle bilgisayar basından araştırmakla olmuyor...

ben gittim dinledim aklıma gelenlerden aynı fiyat segmentindeki quadral jbs pioneer yamahaa wf jamo dinledim. S606 benim kulagıma göre ezdi digerlerini aldım kullanıyorum. vsx-919 var canavar gibi ses veriyor. basslar yetersiz demiştim ama ev titremeye başlayınca onunda yeterli oldugunu gördüm :D

Git dinle ona göre almanı tavsiye ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 21 Kasım 2010; 13:43:31 >
  • Denon amfiyle tabii ki Dali..Bir de zaten bu jamoların s serilerini ben pek başarılı bulmuyorum oysa Dali'nin Concept serisi de giriş seviyesi olmasına rağmen gayet başarılılar..Özellikle film performansı çok çok iyi..
  • Arkadaşlar çok sağolun. Dali Concept 6 seti almaya karar verdim. En ucuz nerden alabilirim? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Ve ne kadara alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plknts

Arkadaşlar çok sağolun. Dali Concept 6 seti almaya karar verdim. En ucuz nerden alabilirim? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Ve ne kadara alabilirim?

direkt osedan'dan fiyat alabilirsin

www.gsaelektronik.com
  • DALİ İÇİN TOPPOP ELEKTRONİK SİNANDAN FİYAT ALABİLİRSİN http://www.toppopelektronik.com/
  • jamo iyi bir set alacam hangi modeli almalıyım ve nereden fiyat alayım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.