jamo subwoferın arkasında speaker level in yazıyor bu ne demek oluyor jamo kule hoperlör alırsam buraya bağlasam amfisiz kullanabilir miyim
quote:
Orijinalden alıntı: vurkan gökçe
jamo subwoferın arkasında speaker level in yazıyor bu ne demek oluyor jamo kule hoperlör alırsam buraya bağlasam amfisiz kullanabilir miyim
tam olarak emin değilim amacım yardımcı olmak.modelden modele farkediyormu bilmiorum ama Jamo Sub 250 Dark Apple Black modelinin özellikleri arasında "Speaker level in for use if your amplifier does not have subwoofer outputs" şeklinde bir ibare var...amfinizin subwoofer çıkışı yoksa bu girişi kullanmanız gerekiyormuş diye yazıyor.tam modelini yazarsanız manual pdflerini fln bulup ordan yardımcı olmaya çalışırım.
jamo sub 200 almak istiyorum kardeşim ama amfi almadan kule hoperlör bağlasam kullanabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: vurkan gökçe
jamo sub 200 almak istiyorum kardeşim ama amfi almadan kule hoperlör bağlasam kullanabilirmiyim
cihazı hiç bilmiorum.yine kesin konuşmamakla beraber cihazın arka bağlantı kısımlarını inceledim.öyle bir olanağınız yok gibi duruyor..sizi sanırım cihazın arkasındaki kırmızı siyah kablo girişleri yanıltıyor.o girişler hoparlör bağlamak için değil.subwoofer çıkışı olmayan amfilerden sinyal almak için yapılmış bir bağlantı.