Şimdi Ara

Jandarma Usta Birliğinden ilçe karakollara dağıtım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim arkadaşım kastamonudan kars il jandarmaya gidecek..ancak oradan dağıtım yapılacağını duydum varmıdır bunun aslı? kars merkezde görünüyor usta birliği ancak ordan başka bir ilçe karakoluna verirlermi bilgisi olan varmı?

• ilçe hatta köy karakolunada verebilirler biz kura çekmiştik bizi batman il jandarmadan ilçeye yolladılar 3 hafta önce dağıtımımız olmuştu ama biz 10+2 btr timiyiz acemi birliğinde aynı arkadaşlarla usta birliğine geldik senin arkadaşın münferit mi gidicek tim mi neyci?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jandarma er kisa donem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwiNChiL -- 30 Ekim 2014; 21:10:08 >
  • Jandarma asayis iyidir bittince askerlik yaotim dersin helle bide teroristsz ilceye dustun mu koy kasaba filan tadindan yenmez

• Hala net bi cevap yok kisa donem erlerde ilcelere yollaniyormu? Kars merkez il jandarmada kalma ihtimali yokmu?

• yollanıyor hocam.15 gün kadar eğitim yapılıyor daha sonra çekiliş yapılıyor veya komatalar seçiyor.yemin töreninden sonra ilçelere gidiyon veya merkezde kalıyorsun.
  • Kısa dönem askerler en fazla ilçe jandarma komutanlıklarına dağıtımları oluyor.Kısa dönem Er lerin dış karakollara dağıtımları yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 354.dönem kısa dönem olarak yaptım Şırnak'ta. Arkadaşın gibi benim İl Jandarma yazıyordu ben dahil 30 kişi kadar ilçelere dağıtımımız oldu.Ben Güçlükonak ilçesindeydim Beytüşşebap'a giden arkadaşım da vardı, Uludere'ye giden arkadaşım da yani kısacası tüm ilçelere dağıtım gördük. BU 30 kişinin 18'i muhabereciler (telsiz operatörü) diğerleri normal dağıtım.
  • İlçe karakollarına dağıtım olabiliceği gibi merkez komutanlıkda kalma ihtimalide var.Kura çekilicek ve kuraya göre dağıtımı olucak,kurada merkez komutanlıkda çıkabilir ve ilçeye gitmeme durumu olabilir.İlçeye gitmesi bence daha iyi olucaktır,karakol ortamı rahattır az kişi kafasına göre takılır hele birde görevi olursa askerlik kaşla göz arasında biter.İlçeye gitmenin dezavantajı ise gittiniz yerde cezaevi olması.Cezaevine denk gelirse nispeten zor bir askerlik geçirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiderKosova

Kısa dönem askerler en fazla ilçe jandarma komutanlıklarına dağıtımları oluyor.Kısa dönem Er lerin dış karakollara dağıtımları yok.

ben kısa dönem dış karakolda yaptım hatta aşçı bile oldum net konuşmayın yerine göre değişiyor şans işi
  • İl jandarma'da kura cekıyorsunuz nereye cıkacagınızı kendınız sansınız belırlıyor .

Mersin il jandarmaydı benımde kura cektık teker teker SİLİFKE İLÇE Jandarma Kom'a dustum .

Şans..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.