Şimdi Ara

Janissaries [Eden Eternal Türk Guildi] Garnet Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün itibari ile guildimizi kurmuş bulunmaktayız.Şimdilik amacımız bütün Türk arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayıp bilgilerimizi paylaşmak ve oyunu daha güzel hale getirmektir.
    Garnet serverında oynamak isteyen yada oynamakta olup guild arayan bütün Türk arkadaşlarımızı guildimize bekleriz.Şu anda lvl1 olan guildimizi en kısa zamanda 3. lvla yükseltip guild town kurmaya çalışıcaz.

Beklentilerimiz:
    Saygıyı ihmal etmemek.(Bayan arkadaşımızda oynuyor)
    Yaş sınırı normalde koyulur ama olgun davranışlar gösterebilecek bütün arkadaşlarımızı bekleriz.
    Belli bir lvl üstü arkadaşlarımızdan fame kasmaları. ( lvl sınırı ve istenilen fame belirlenmemiştir.)

Hedeflerimiz:
    Arkadaşlarımıza bilmedikleri konularda yardımcı olup oyunu öğrenmeleri ve bilgi alışverişi sağlamak.
    Oyun sonu dungeonlarında keyifli bir şekilde vakit geçirip oyunculara güzel item imkanları sağlamak.
    Şu anda bir belirliliği olmasada ileride olacak faction,guild savaşlarında az sayıdada olsak güçlü ve birlik beraberlik içinde savaşmak.
    İstediğimiz sayıda üyeye ulaşabilirsek ventrilo serverı açarak sesli chat sayesinde hem daha zevkli vakit geçirmek hemde oyunu daha akıcı oynamak.
    Eğer sizde yukarıda dile getirdiğim şeyleri arıyorsanız; bize bir sanş vermenizi isteriz.

Topic altına yada oyun içerisinden online olmasam bile mail atarak davet isteyebilirsiniz.

Oyunda irtibata geçebileceğiniz arkadaşlar:

semiLee
    LimoNata
    Tokay
    Lucida
    ByKusH

İyi oyunlar dilerim herkese saygılar.

semiLee (Kapitan of Janissaries)

Janissaries [Eden Eternal Türk Guildi] Garnet Server

Mesajımın silinme nedeni nedir ? Yetkili bi abi yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiLee -- 22 Temmuz 2011; 17:04:06 >

• Bende oyunu indirmeye başladım acaba oyun hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
  • Oyunda ByKush'a da söyledim, buradan sana da söyleyeyim. Hayırlı olsun guildiniz. Umarım en kısa sürede amaçlarınıza ulaşıp, istediğiniz seviyeye gelir ve türk arkadaşların oyuna olan ilgisizliği yüzünden hayal kırıklığına uğramazsınız. Oyun içinde online olduğum vakitlerde isterseniz dungeon gibi yerlerde size yardım edebilirim. -Her ne kadar aynı guildde olmasak da...-

SadisticMagician - ShapeShifters Guild- Level 50 Mage, Level 40 Shaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDuN

Bende oyunu indirmeye başladım acaba oyun hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_49639563/tm.htm

bu topicte oyunla ilgili ayrıntılı bilgiler mevcut.İyi oyunlar şimdiden.
  • Yeni guildiniz hayırlı olsun.Hedef ve amaçlarınıza ulaşmanız dileğiyle ama Garnet te item vs fiyatları tam oturmadı şu an orada başlasam sıkıntılı olur aquamarine tm oturdu gibi görünüyor şu anda ordayım ama clanda bi kopukluk olursa oynayan kalmazssa bende gelmek isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 23 Temmuz 2011; 11:11:14 >
  • iyi dileklerin için teşekkür ederiz. Gerçekten dedigin gibi fiyatlar hiç sabit değil şu anda ama bir yandan son server olması yeni başlamak için daha cazip geliyor bence.Her zaman bekleriz aramıza iyi oyunlar şimdiden.
  • Bende ayunı serverda bard oynuyorum verilen adlara whisper attım ama online değillerdi hangi saat aralığında ulaşabiliriz bu isimlere ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aqua daydım ama garneta geçebilirim. Hatta geçiyim hemen :D
  • Semilee arkadaşım şuanda oyundayım. Acaba guildin yaş ortalaması kaç ? TS veya benzeri bir voip kullanıyormusunuz?
  • şu an için teamspeak vs. kullanmıyoruz.ilerideki hedeflerimiz arasında.Birazdan oyunda olurum. genelde akşam saatlerinde online görebilirsiniz.
  • Guildimiz bekledigimizden büyük bir hızla büyüyor.
    3. gününde 20+ üyeye ulaştı.Katkıda bulunan ve ailemize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.