Şimdi Ara

...[ JANT ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
4
Favori
279.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ JANT ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

(En Son Oy Tarihi: 1.9.2024)
Giriş
  • slm arkadaşlar benim 2005 Focus II SW 1.6 İnci beyazı arcım var.Aracıma jant ve lastik düşünüyorum orjinali 195/65/15 ben ise 205/50/17 düşünüyorum.Fazlada bir bilgim yok fakat uyacağını tahmin ediyorum.Bilgisi olan arkaaşlar yadımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar 09 Civic aracıma jant almayı düşnüyorum.
    fakat araba uzun yol da yapıyor, arabaya 5 kişi de biniliyor.
    bu sebepler neticesinde arabaya 18" taksam başım ağrır mı ? ne gibi sıkıntılar doğurabilir 18" jant ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 21 Ocak 2009; 0:16:30 >
  • sanırım uzun yolda çok fazla çukurlardan kaçman gerekecek aksi taktirde lastiğinde baloncuklar oluşmaya başlayacak.bi de janta göre lastik alacağından genişliği artacak lastiğin.5 kişi binecek diosun lastiğin genişlemesiyle çok yük bindiğinde çamurluklar deyebilir.bunlar sorun değil diyosan alabilirsin.tabi birde süspansiyon sertleşecek...
  • arkadaşlar meraba forumda yeniyim doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama.

eski kasa seat leonum var üstündeki jantlar 14 daha doğrusu kapak

17 takmayı düşünüyorum yakıtım aşırı artar mı veya 16 mı takmalıyım lütfen yardımcı olun ????
  • Selamlar,

2009 Focus Trend sahibiyim ve jant kapaklarından hiç memnun değilim. Araç daha 2500 km de. Titanyum lastikeri ve jantlatı ile uıygun fiyata değiştirebilmemin sizce imkanı var mı?

Büyük ihtimal pek uygun fiyata çıkamayabilirim lastik + jant değiştirmekten. Bu sebeple şimdilik iyi bir jant kapağı ile de idare edebileceğimi düşünüyorum.

Şu resimdeki gibi kaliteli gözüken kapaklar Ford için de var mıdır? Kalınlığı olan kaliteli bişi aruyorum Focusa gidecek.

http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-MEGANE-2-JANT-KAPAGI-15-INC_W0QQidZZ14269643

• arkadaşlar benim arac 175/65/14 yani 14" sizce aşağıdaki cms marka jantın görüntüsü kalitesi fiyatı nasıl bide 4 tanesinin fiyatımı bu
    http://www.sahibinden.com/cms_14_jantta_buyuk_kampanya_cms_458-79WQQaXQQ13090792WQQpXQQdisplayitem
  • arkadaşlar benim arac 175/65/14 yani 14" sizce aşağıdaki cms marka jantın görüntüsü kalitesi fiyatı nasıl bide 4 tanesinin fiyatımı bu
    http://www.sahibinden.com/cms_14_jantta_buyuk_kampanya_cms_458-79WQQaXQQ13090792WQQpXQQdisplayitem
  • jantta ofseti nasıl anlarız 7,5 veya 9 - 8 gibi
  • Hıjoın marka jant nasıldır. 195/50/15 lstik takacağım
  • KM CMS DJ BU 3 YERLİ ÜRETİM JATTAN HANGİSİ DAHA İYİDİR ACABA . KULLANAN VARMI?
  • buda benim jant ım
    en altdakinide beğeniyorum..
    205/55/ r 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 25 Nisan 2009; 11:58:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

bence focus st ve astra cosmonun cantları çok süper

yeni focus 2009 aldık.rengide fırtına grisi.bu jantın görünümü çok hoşuma gitti acaba benim aracın rengine gidermi,eğer bu jantı fırtına grisinde yada siyahta gördüm ve beğendim diyen varsa buraya yorum yazabilirmi acaba?onlarca jant momdelini geziyorum internette ama uymama ihtimalide var.trend modeli olup 15'' dir arabamın jantları.mayıs sonu trslim almaya gittiğimde servisinde taktırayımmı sizce bu jantlardan.fiyatı nedir acaba?

• merit racing markasını nasıl bilirsiniz jantta?taktıracamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

merit racing markasını nasıl bilirsiniz jantta?taktıracamda

aldın mı abi jantları şimdiden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

quote:

yok be abi aracı aldığım ford servisinde bu markada baya bi çeşit model varmışda o yüzden diyorum,hani diyelimki aracımı almaya gittiğim gün bi model beğendim,gönül rahatlığıyla taktırabilirmiyim bu markayı sence?
  • quote:

quote:

quote:

yok be abi aracı aldığım ford servisinde bu markada baya bi çeşit model varmışda o yüzden diyorum,hani diyelimki aracımı almaya gittiğim gün bi model beğendim,gönül rahatlığıyla taktırabilirmiyim bu markayı sence?

beğenirsen al gitsin çokda bakma markaya bizim araçların bijon aralıkları çok bulunmadığı için ( 5.108 ) çeşit bulmak ve araca yakışanını bulmak zor benim 2008 e hala arıyorum..(gerçi para pul yok bakama aradığımıza )

• quote:

beğenirsen al gitsin çokda bakma markaya bizim araçların bijon aralıkları çok bulunmadığı için ( 5.108 ) çeşit bulmak ve araca yakışanını bulmak zor benim 2008 e hala arıyorum..(gerçi para pul yok bakama aradığımıza )

valla o gün bi gelsinde,baktım hiçbiri hoşuma gitmedi taktırmam,ikamet ettiğim yerdede bakarım en kötü ihtimal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 5 Mayıs 2009; 19:08:59 >
  • Ben yeni 2005 Chevrolet Kalos 1.2 SE Sport aldım beyler. Celik jant daha doğrusu alaşımlı jant takmak istiyorum. 0 ve ucuz bişey olması lazım? ama bu konuyla ilgili bir bilgim yok. ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen89

Ben yeni 2005 Chevrolet Kalos 1.2 SE Sport aldım beyler. Celik jant daha doğrusu alaşımlı jant takmak istiyorum. 0 ve ucuz bişey olması lazım? ama bu konuyla ilgili bir bilgim yok. ne yapmamı tavsiye edersiniz?

nerede ikamet ediyorsunuz büyük kentlerden birindeyseniz çıkıp dışarı jantçıları gezeceksiniz en ucuz ve istediğiniz şeyi ancak böyle bulabilirsiniz..
    ama öyle bir imkanınız yoksa
    internet üzerinden araştırırsanız daha iyi ve hesaplı olur ama onunda kendine göre riskleri var..
    bu işler emek istiyor biraz araştırmak lazım bilmem anlatabildim mi..

ankarada iseniz pm den size yer önerebilrim..
  • Arkadaşlar öncelikle Golf V Midline aracıma 18' 7 kollu Audi Rs4 jantı taktırmak istiyorum. Ancak sürtme yaparmı ? Performans, konfor düşüklüğü felan olurmu ? Hangi tür yay kullanmalıyım ? Lastik tavsiyeniz ne olur? Kafama takılan bir sürü soru var.
    5x112

Jantın resmi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.