Şimdi Ara

...[ JANT ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
4
Favori
279.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ JANT ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

(En Son Oy Tarihi: 1.9.2024)
Giriş

Orjinalden alıntı: herili

Herkese selamlar
    2000 model peugeot 106 quiksilver sahibiyim.Aracim icin 14" jant düsünüyorum.Kormetalin 3 modeli var kafamda ama karar veremedim.Sizce hangisi daha iyi olur ? Veya önereceğiniz değişik modeller nelerdir?

Bu bence iyi durmuş.
  • bence çikin durmuş
  • Ototurk'un alıntı yaptığı jant aralarında en güzel duranı, ancak bu araca çok daha güzel modeller bulabilirsin

Ebadı 15" yaparsan emin ol ki çok daha fazla model önünde olacak. Benim tercihim; kolları göbeğe doğru incelen, kasnağı dışarıda; göbeği içeride 5 kollu bir jant modeli olurdu.
  • bence focus st ve astra cosmonun cantları çok süper

• focus harikaymış ,

mütiş bi renk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulutsuz

focus harikaymış ,

mütiş bi renk

Focus ST'nin harika olmadığını kim söyleyebilir ki? 1 ay kadar Sport Trend kullandım, hala tadı damağımda.
  • Gümüş Renk Citroen C5 im var.... Sizin önerceğinz Jantlar nelerdir arkdşlarım???
  • Bİ KAÇ ÖNERİ...

quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Gümüş Renk Citroen C5 im var.... Sizin önerceğinz Jantlar nelerdir arkdşlarım???

• YENİ ALDIĞIM OPEL OTONUN JANTLARINI ÇELİK CANT İLE DEĞİŞTİRMEM NEDENİYLE AÇIĞA ÇIKAN, HİÇ KULLANILMAMIŞ İTHAL JANTLAR VE METALİK RENKTE, OPEL ARMALI ORİJİNAL JANT KAPAKLARI EDERİNİN YARISINDAN DAHA AZ BİR FİYATA SATIKTIR. JANTLAR 6J X 15 EBADINDA, 4 BİJONLUDUR. (Bijon delik mesafeleri 10 cm.) HERHANGİR MARKA BİNEK ARAÇTA KULLANILMASI MÜMKÜNDÜR.JANT KAPAKLARI DA SON DERECE ŞIK OLUP BU ÖLÇÜDEKİ JANTLARA UYUMLU, ANCAK OPEL ARMALIDIR. JANT KAPAĞI ESKİYEN,PASLANAN, KIRILAN, ÇİZİLEN VEYA KIŞ LASTİĞİ TAKMAK İÇİN JANTA İHTİYACI OLAN OTO SAHİPLERİ KAÇIRMASIN. JANTLARIN TANESİ SERVİSDE 80 YTL, KAPAKLARIN TANESİ 35 YTL.OLMAK ÜZERE KOMPLE TAKIM 460 YTL.YE SATILMAKTADIR. KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. JANTLARLA BİRLİKTE 16 ADET ORİJİNAL PİRİNÇ ALAŞIMLI PASLANMAZ İTHAL BİJON VE 4 ADET ORİJİNAL SÜBAP DA HEDİYE EDİLECEKTİR.
    4 adet ithal jant + 4 adet orijinal opel jant kapağı+ 16 adet bijon + 4 adet sübap: HEPSİ BERABER: 230 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZATTİ -- 26 Haziran 2006; 8:47:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: processor

Alessio marka 17" jant için 1250 ytl fiyat aldım. Bu jantlar nasıldır bilen var mı?

bence son zamlardan sonra fiyat piyasa fiyatı yani normal ama alessio vasat bir janttır bana göre un gibi bir jant ama hakkını yemeyelım kalitesiz denmez ama kalitelide deil çabuk çizilir yamulma eğer o paraları vericeksen git dezent , toora , aez , dottz al fakat bunların arasında bence tercih etmen gereken marka dezent aezde narin yumusak bir janttır dezenti tercih etmenin öneririm birde eğer 2000 ytl gibi bir parayı gozden cıkartırsan yada 1750 vs vs bbs almanı öneririm çok ama çok kalitelidir bu arada momo jantlarda kampanyada 1000 ytl idi çok ama çok iyi bir fiyat iyi günler
  • araç üzerinde cant görebilme ile ilgili link verebilirmisin???

quote:

Orjinalden alıntı: roverci

Bİ KAÇ ÖNERİ...

quote:

Gümüş Renk Citroen C5 im var.... Sizin önerceğinz Jantlar nelerdir arkdşlarım???

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

araç üzerinde cant görebilme ile ilgili link verebilirmisin???

quote:

Bİ KAÇ ÖNERİ...

quote:

EET ARKADASLAR BENDE COK SEVINIRIM BOYLE BİR LİNK VERİRSENİZ denemek ıstıyorum aracın ustunde
    şimdiden tesekkurler
  • arkadaslar bu al. nedir ya:D bir al.dır gidio
  • arkdaşlar paylaşımlar güzel ama herkes küçük jantları tercih ediyor (resmlerden gördüğüm kadarıyla ya bana göre bir jant 17'' ten aşağı düşünce hiç bir çekiciliği kalmıyor modelinin falan özellikleri kayboluyor o yüzden büyük jantları tercih edin mesela 18'' bir sedan için ideal
  • UZATTİ arkadaşım o tenekelere kimse o kadar para vermiyor. Ben de Caddy'ye alüminyum alaşım jant alacaktım ve orjinalinde gelen çelik jantları satmak istedim, 4 tanesine 20-30 lira veririz dediler. Ben de satmaktan vazgeçtim, lastiklerle çıkarttım. Dükaknın deposunda duruyor. Ayrıca kapakların da tanesi her lastikçide 5-8 lira.

Olur da sen bunları 230 liraya satarsan bendekileri 70 lira verene havada veririm
  • SERKES,

OCTAVİA İÇİN Bİ KAÇ SEÇENEK...

• saol adresi kaydettim.
    quote:

LİNK BU ARKADAŞLAR....

http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl
  • Ford focus c max tan çıkma, ghia 4 adet orijinal alüminyum 16 jant . 10bin km dolmadan modifiye amaçlı çıkarıldı . Trend modellerde jant büyütmek ve orijinalliğini bozmak istemeyenlere.

derinavci@hotmail.com
  • roverci ilk resimdeki jant güzel durmuş bir de deiğim gibi 18'' olcak çok güzel tamamlar arabayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.