Şimdi Ara

JANT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkeze iyi akşamlar.curuze 1.6 ls opak mavi aracıma çelik jant bakıyorum.17-18 ama jant ölçülerimiz 5*105 olduğu için bulamıyorum.yok yok

bu konuda yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler

JANT SORUNU

• Bende aynı sorundan muzdaribim malesef piyasada bizim araçlara göre jant yok artık cruze un orijinal aksesuarlarında bulunan janttan yüksek fiyatına rağmen almayı düşünüyorum.
  • cevap için teşekkürler.serviste istediğin gibi bulursan tabiiki al ama hepsi standart.bostancıda bi abimiz bu konuya eğildi.20 güne kadar şekil jantların geleceğini söyledi bende bekliyorum.olumlu olursa paylaşırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlifaruk

cevap için teşekkürler.serviste istediğin gibi bulursan tabiiki al ama hepsi standart.bostancıda bi abimiz bu konuya eğildi.20 güne kadar şekil jantların geleceğini söyledi bende bekliyorum.olumlu olursa paylaşırım...

Sonucu bildirebilirseniz çok sevinirim cruze'a uygun güzel jantları özellikle ilk getiren kişinin iyi para kazanacağını düşünüyorum.
  • selam.jant ihtiyacın devam ediyorsa ben maslak sanayide 17 buldum resmini ekliyorum ilgilenirsen yardımcı olurum.

JANT SORUNU
  • Aracım siyah olsaydı kesin düşünürdüm ama beyaz araca mat siyah güzel olmuyor bence. ilgin için teşekkür ederim.
  • Hocam sahibinden de bir ilan buldum 17" jant. Benim istediğim tipte değil ama bir bakın seveni çıkar elbet:)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-chevrolet-cruze-ve-2011-opel-astra-jant-5x105-17inc-17x7-et40-31428251/detay?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!
    12 yıl önce açıldı
    Arceo jant titreme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek gitmez diye düşünüyorum ama sonuçta zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absurd_z

Aracım siyah olsaydı kesin düşünürdüm ama beyaz araca mat siyah güzel olmuyor bence. ilgin için teşekkür ederim.

Usta beyaz araca öyle bir güzel gidiyor ki mat siyah jant
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: absurd_z

Aracım siyah olsaydı kesin düşünürdüm ama beyaz araca mat siyah güzel olmuyor bence. ilgin için teşekkür ederim.

Usta beyaz araca öyle bir güzel gidiyor ki mat siyah jant

Genelde beğeniliyor da ben boğduğunu düşünüyorum özellikle mat olunca lastiklerle hepten aynı renk oluyor aracın ayakları kopkoyu:D ama parlak olsa olabilir işte
  • Aracımı aldığımda ilk işim siyah jant ile camlara siyah film
  • internetten "Lenso" jantlarını araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell1903

internetten "Lenso" jantlarını araştırın.

selam.lensoda buldunmu yoksa tavsiyemi .inan 1000den fazla jant baktım:( yinede teşekkürler
  • quote:

selam.jant ihtiyacın devam ediyorsa ben maslak sanayide 17 buldum resmini ekliyorum ilgilenirsen yardımcı olurum.

JANT SORUNU

Bu jantların fiyatı ne kadar ve bijon aralığı tam uyuyor mu? Bilgi verebilirsen sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

selam.jant ihtiyacın devam ediyorsa ben maslak sanayide 17 buldum resmini ekliyorum ilgilenirsen yardımcı olurum.

JANT SORUNU

Bu jantların fiyatı ne kadar ve bijon aralığı tam uyuyor mu? Bilgi verebilirsen sevinirm.

armasından da anlaşılacağı üzere orjin cruze 5*105.ben aracı vasıtasıyla 950 fiyat aldım.arkadaş 1200 fiyat çekmişti.ben almadım hakkımı sana devredebilirim..

• quote:

quote:

quote:

JANT SORUNU

armasından da anlaşılacağı üzere orjin cruze 5*105.ben aracı vasıtasıyla 950 fiyat aldım.arkadaş 1200 fiyat çekmişti.ben almadım hakkımı sana devredebilirim..

bu arada jant 17

• quote:

quote:

quote:

JANT SORUNU

Teşekkür ederim bilgiler için. Arma her janta takılabildiğinden sırf armaya güvenmem. Fiyat bana makul geldi. Ciddi bir alternatif oldu. Tekrar sağol.

• Orijinalden alıntı: unsal07

JANT SORUNU

Teşekkür ederim bilgiler için. Arma her janta takılabildiğinden sırf armaya güvenmem. Fiyat bana makul geldi. Ciddi bir alternatif oldu. Tekrar sağol.
    rica ederim.ayrıca sahibinden de 1050 tl ye bi jant var izmirde istersen lint atarım.

• Memnun olurum.

edit: Gerek yok, buldum o ilanı. Ama yukarıdaki daha güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 25 Eylül 2010; 0:22:36 >
  • quote:

Memnun olurum.

edit: Gerek yok, buldum o ilanı. Ama yukarıdaki daha güzel bence.

ozaman şöyle yapalım ben sana aracının telini veriyim.ben araçdaki bütün uygulamalarımı burda yaptırdım zaten.JPC TUNING 0216 576 73 70 arkadaşın ismini hatırlıyamadım ama ararsan lastik bölümünü bağlatırsın tele çıkan arkadaşa fenerli cruze dan(faruk) aldım teli dersen sana yardımcı olur.jant maslak sanayide bi jant bayiinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.