beyler adını unuttum bi arkadaş resim koymuştu 15 dk dayanınca yanındaki yaratıklardan biri senin oluo u ne ööle bişi o nerede eslanttamı bi yazarmısınız???
varsa ole bıse dayanıcak gucun olması lasım benım bıldıgım ona ulasabılen pek bır ınsan yok
yaw ama imajı yakıodu bee
............ God Pothos birde habercisi vardı. Meseenger of god pothos NOT:yazım hataları için özür..
quote:
Orjinalden alıntı: RaGno_Freedeick^^
............ God Pothos birde habercisi vardı. Meseenger of god pothos NOT:yazım hataları için özür..
saol kardeş
ya mesenger of pathos u çok beğendimde bide onun kendisimi var o daha şekildir herhal
babasınıda bılırım pek pıs bısedı gercekten saol da nerde blunur o bıde kac wuruo o koftehor
bide biz anlasak şunu nedir olay pathosta noluyo yaw anlatın pls
Pathos el moradların lordu karusların tanrısı 70 level bufflı bi adamı tek vuruşta alabilecek güçte oyunun hikayesine göre onu kesince younda bi takım süprizler olucakmış
ne gibi sürprizler
quote:
Orjinalden alıntı: ghostomer
babasınıda bılırım pek pıs bısedı gercekten saol da nerde blunur o bıde kac wuruo o koftehor
emin ol çok vuruo bende görmedim japkoda lvl 64 master warrior ark var o sööledi var dedi yerini oda bilmio(anlıycaanız lord of the eziks)bu işler lvle bakmaz tabi ama deru aposlada lvl atlanmaz hiç dolaştıını görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet423
ne gibi sürprizler
yanılıosun 15 dk dayanması lasım ki messenger of pathos mu ne onlardan biri senin olsn bende öğrenebildim sonunda
ya şu japkoyu nerden indiriyoz bilen biri söylesin lütfen
o japko da sizin bizim gibi biri tarafından yönlendirilio
yönlendiren kişi de oyun kurucusu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme