Selamün aleyküm. Hayırlı Bayramlar herkese. Ismim İbrahim. Evden işe gitmek için haftasonu belki sehirdisina giderim motosiklet alacağım. Ehliyet hepsi var.(A1+A2=A) Boy: 1.83 kilo 95 Ev den ise 20-40 km günlük Sehirdisina 150-300km pazar günleri. 2 ihtimal var.Nakit 20.000-35.000 civarında Seçenek 1)Arora, Arora,Mondial, Kanuni,Küba,Rks,Falcon,Çelik gibi marka almak. Alırken ucuz ama ilerde 3000-5000-10.000km ufak tefek masraf illa olacak .. Seçenek 2) Apache,Bajaj,CfMoto,Hero,Tvs almak. Scooter veya vitesli olabilir. Bütçe 30.000-50.000 arasında kredi ile alabilirim. -------------------------------- Hepimiz biliyoruz markalar kendileri üretmiyor Çin'den getiriyor ama bazı modellerinde neredeyse hiç sorun olmuyor. (1.gurup için) 110-125-150-200cc arası Cub Commuter (vitesli) Scooter karar vermem gerekiyor Bayram sonrası yeni ise başlamadan evvel almak istiyorum. Tavsiyeleri bekliyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Not; Motor demek Honda demek değil. Illa Honda Yamaha Al ,ölüsünü al, motoru yaptır kullan demeyin.(yada rektefe edilmiş motorlu) Kendiniz, Arkadaşınız çevrenizde yukarıdaki markalardan herhangi birini kullanan memnun olan varsa yazın.. ..... Markanın ......modeli sorun çıkarmaz gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Japon Alamayan Ne Alsın (Apache,Bajaj,CfMoto,Hero,Tvs)?
-
-
TVS tavsiye ederim. İçlerinden sorunsuz ve stabil olan TVS motorlar bence. (jupiter veya wego olabilir)
-
Hero Xpulse bakabilirsiniz. Hindistan malı Çin'den iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bajaj ve hero
-
tvs apache rtr 180
-
A1+A2 = A bu denklem yanlış A1 ve A2 si olan biri A motoru süremez. A Ehliyet tamamını sürer.
Bu arada pulsar aldım şimdilik memnunum bakalım.
-
2,5 yıldır Tvs jupiter kullanıcısıyım, son derece memnunum. Ancak, bahsettiğiniz mesafeler 110cc yada 125cc lik scooterlar için yorucu mesafeler. Ben işe gidip geliyorum, 2km gidiş 2km geliş, arada uzun gezmelere de çıkıyorum, 20km gidiş 20km geliş şeklinde.( Motor 85km surate cikabilsede uzun yolda 60km gibi optimal bir süratle gidebilirsiniz, zorlanır, çok yakar, ısınır vs.)
Sizin bahsettiğiniz 300km lik yola bu tip bir scooterla gidilmez, perişan olursunuz. Günlük 40km hafta sonları 300km gibi yil yapacaksaniz sizin Maxi scooter bakmanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
marka değilde bazen bazı modeller iyi olabılıyor onlara bakmak lazım. İkinci el alırsanız daha iyi olur ustanız varsa yardımcı olacaktır. Misal salcano wolf s gibi modeller var yamaha ybr gibi kalıtelı bir modele yakın üründür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X