Şimdi Ara

JAPON BALIĞIMI DONDURDUM CANLANDIRDIM --- Sizde Yapın Merak Ediyorsan Tıkla <3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Sizlere İnanmicanız Bir Şey Anlatıcam.... ]

Evet Başlıktada Yazdığı Gibi Japon Balığımı Dondurdum 30 dk Boyunca Ölü Kaldı Ve Sonra Canlandırdım Nasılmı?

Öncelikle Bunu yapmak Günah'tır (Bana günah deil bilim için yaptım )

Akvaryumumda 3 tane balık var Kırmızı Kahverengi ve beyaz Olmak Üzere...
    Bu Kırmızı olan diğerlerine göre daha iri ve saldırgan. akvaryuma ilk kırmızı balığı koyduğum gün diğer balıklarımda bir kanlanma su yüzüne çıkma gördüm ve araştırdım bu bir hastalık değildi saldırı iziydi. balığım (kahverengi olan) can çekişiyordu su yüzlerinde yüzüyordu açıkcası bayağ üzüldüm. sora onu atmaya karar verdim lakin onun bana o tatlı bakışı hala içimi sızlatmaktadır... Atmamaya karar verdim ve onu bir videoda izlediğim olayı yapmak istedim bu adeta diri diri dondurmaktı! youtubede donan balık canlandı isimli videodan bilen bilir çinde olan bu olay hoşuma gitti balıkların sinirleri yani acı çekmediğini öğrendim bu ilginçti ve buzluğa -15 derece soğuğa bir bardak su koydum 5 dk civarı beklettim kenarları donmaya başlayınca videoda izlediğim olayı yapmaya karar verdim. buzluktan suyu aldım ve balığımı o -1 veya -2 olan suya bıraktım balık bir anda kuyruğunu çırpıdı ve öldü evet öldü ciddi ciddi öldü sonra balığı poşete koydum sudan çıkardım ve koydum balık 30 dakika kaldı evet ölü balık iyice dondu. D: sonra oyuna dalmıştım buzluğu bir açtım ve balığı poşette unuttuğumu gördüm evet ölüydü ve taş gibiydi bende kettlede su ısıttım bir kaba koydum ılıttım ve ölü balığı oraya koydum ilk baş kanatı bir mm kıpırdadı ailemde yanımdaydı onlar inanmadılar sudandır dediler ve 15 dk boyunca öyle durdu ve nolsun balığın azının oynadını gördüm bidaha baktım baktım ben hayal görmüştüm adeta ben yine oyuna daldım 5 dk filan clash clasha ve bidaha baktım hafifde olsa balık azını oynatıyor adeta felç olmuş bedenin içinde kıpırdamaya çalışıyordu bende 1 saat boyunca ona baktım 5 dk bir azını solungaçını oynatıyordu yavaş yavaş açıldı ve balık CANLANDI! evet bu gerçekti ölen balık canlandı beni buraya kadar okuduğun için okuyan sana teşekkürlerimi armağan ederim.

Video 1: https://www.youtube.com/watch?v=QU4dv9f7j0Y
    Video 2: https://www.youtube.com/watch?v=AdqVPYGq__g

!- Balıkçıya gitçem ve dipfreezlenmiş balık alcam evde canlandırmayı denicem buraya yazarım -!
    Sormak istediğiniz birşey olursa cevap yazarsanız sevinnirim....

Edit: Balık bugün öldü ''Kimin Gözü Deydiyse Çıksın İnşallah'' RIP 16.11.2017 ve Balık ölüsünü Kaynar suda haşladım ve çöpe attım niye haşladın derseniz bilerekti ve sadece meraktandı. İsmi ''Güdük'' tü.

Okuyanlar mesaj atsında görelim neler düşünüyolar öne çıharmayıda unutmayın bayğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalcanertok123 -- 16 Kasım 2017; 18:21:46 >

• Tarihe bakmadan önce 5-10 yıl öncenin konusu zannettim üslup falan aynı öyle.

Konuya gelince çok ilginçmiş tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 12 Kasım 2017; 18:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka o kadar uzun ne anlattin sen simdi, baligi dondurmussun sonra cozmussun bu kadar, 50 paragraf yazmaya ne gerek vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Tarihe bakmadan önce 5-10 yıl öncenin konusu zannettim üslup falan aynı öyle.

Konuya gelince çok ilginçmiş tebrikler

Ben de aynen 10 sene önce falan sandım hocam

• muhteşem bi başarı. yerli frenkeştayn yapımına hemen başlamanızı öneririm hocam
  • ölmüyordur uyuyordur.

didn rrad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o cindeki videoyu izlemistim balik baya buyuktu ama hemen canlanmiati sanki

Tuh ya videoyu sen cektin sanmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 12 Kasım 2017; 18:53:50 >
  • Seninki canlanmaz
  • Bazı şeylerin uydurma olduğunu gösteren video olmuş

• Kardeş bu nasıl bir yazı, bu senin anadilin olamaz resmen can cekiştim okurken :(

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Eywallah Saol <3
  • Eh Yani Ekşın Yaptık Pardon Türkçeyide katleddim pardon Balık Canavhar Gibi Yavhu Heygidimahaşallah amin nazarlara tütütütü isterseniz balık fotosuda atıyım?
  • John-Reese kullanıcısına yanıt
    Yakında inşallah .. Balıkçıdan dipfreez yani donmuş canlı donmuş balık alacak organlarını değiştirecek birtane kedi böbreği koysak heralde tam olur denicem işte hayırlısı olmassa kendimi dondurur 100 yıl sora dh ye bakarım :D

ŞAKAYDI ....

Okuyanlar bi zahmet ne düşündüklerini yazsınlar konu uçsun one çıkarada basmayı unutmayın haaağ :D
  • Balığın sınır sistemi yoktur. Canlıyken ortadan ikiye bolsen acı çekmez. Günaha girmedin o yüzden :)

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    e biliyoduki yazıya başladığımda okusan görürdün yinede okudun için teşekkürler
  • Farede işe yarar mı

• yarar niye yaramasın lakin şöyle yarar:

suyu 0 dereceye almak balıklar için 10 15 derecede yaşarlar lakin
    farelerin vücut ısısı 38 37 derece arasıdır fareler için ise -30 derece
    gerçekten iyidir -30 derecede kanları aniden donar ve deepfreez yani donar ve sonra 30 derecede çözülürse canlanır <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Balığın sınır sistemi yoktur. Canlıyken ortadan ikiye bolsen acı çekmez. Günaha girmedin o yüzden :)

Seni uyutup uykunda acısız bir şekilde öldürsek günah olmaz mı yani?

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Aynen Allahın verdiği canı allah alır bu arada balığı canlanmasını beklerken bayağı dua okudum günah çokk günah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.