quote:Orijinalden alıntı: UkayLaBi Bu Japonların serverına nasıl giriyoruz Daha Doğrusu Oyunu Nerden İndirip Nerden OynuyoruzNe bu yakında çocukları da olurmuş Peki bu japan serverini nerden buluyoz?
quote:Orijinalden alıntı: belesci_trNe bu yakında çocukları da olurmuş Peki bu japan serverini nerden buluyoz?Alıntıları Göster Sanki sims oynuyorlar, knigth online ne alaka
quote:Orijinalden alıntı: expert22Mu onlinede bizde evlendiriyoduk insanlarıAlıntıları Göster millet ne yapacağını şaşırmış
quote:Orijinalden alıntı: bolsoruZÖÖÖÖNNKK Alıntıları Göster abi bu gerçekmi yaaaaaaaaaaaaaa çok süper ihihihihihi
quote:Orijinalden alıntı: LaNcEt abi bu gerçekmi yaaaaaaaaaaaaaa çok süper ihihihihihiAlıntıları Göster bizde yapak be ama abi gülmekten öldüm
quote:Orijinalden alıntı: FirstClassbizde yapak be ama abi gülmekten öldüm Alıntıları Göster bu ne la
quote:Orijinalden alıntı: james_earl_cashclan liderinden geline bir lycoan pendantAlıntıları Göster clan asistanından damada 2 adet shard
quote:Orijinalden alıntı: AeneisğıhahaAlıntıları Göster CHARLARIN BU MUTLU GÜNLERİNDE SİZLERİDE Bİ ARADA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ ! adres: veronica yani maradon town no/15 MARADON NİKAH SARAYI saat: 17:00 not: (çocukların getirilmemesi rica olunur)
quote:Orijinalden alıntı: novalgine_plusCHARLARIN BU MUTLU GÜNLERİNDE SİZLERİDE Bİ ARADA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ ! adres: veronica yani maradon town no/15 MARADON NİKAH SARAYI saat: 17:00 not: (çocukların getirilmemesi rica olunur)Alıntıları Göster ro dada evlenebiliyorsun. :=) ama ko da ilk defa gördüm :pp euheu bu japon serverında oynamak istiyom ben :) ing. clientleri varmı ki.
quote:Orijinalden alıntı: HypeRHasaNro dada evlenebiliyorsun. :=) ama ko da ilk defa gördüm :pp euheu bu japon serverında oynamak istiyom ben :) ing. clientleri varmı ki.Alıntıları Göster