Şimdi Ara

Japon yapıştırıcısı neden kağıdı yapıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginçtir ki herşeyi yapıştıran bu madde kağıda zerre kadar etki etmiyor ben kağıdı yapıştırmak istediğimde bunu kullanamicakmıyım

• Pattex yapıştırıyo.. Ama marketlerde satılan üstünde sumo güreşçisi resmi olan japonlar traş, bişey yapıştırmıyo onlar..
  • HOca sen işi gücü bıraktında Japon yapıştırcısı ile ilgili deneylermi yapıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

HOca sen işi gücü bıraktında Japon yapıştırcısı ile ilgili deneylermi yapıyorsun..

ya masamda bi tane japon yapıştırıcısı var onla ilgileniorum bazen sonuçlarınıda gözlemliyorum işte napim
  • japonlara sor
  • Kardeş bende sana bi deneyimimi anlatayım..

Japon yapıştırıcısını baş parmağıma sürdüm sonra refleks midir nedir işaret parmağımıda baş parmağımla birleştirince oldu sana cacık...

Parmaklarımı ayırdım ama deride koptu kalın deri olduğu için epey acıdı..

Sakın ellere sürmeyin sonra sürdüğünüz yerin bir kaç ay dokunma hissi kalmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Japon yapıştırıcısını baş parmağıma sürdüm sonra refleks midir nedir işaret parmağımıda baş parmağımla birleştirince oldu sana cacık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

Orjinalden alıntı: rektum

evet insanlarda genel bi reflextir bu, parmağımıza uhu yada başka birşey bile sürsek direk işaretle başparnak birbirine dokanma hissi ihtiyacı duyar

• bide bunu deneyin
    pamuk üzerine damlatin japon donunca araya dokunun donana kadar baya bi duman çıkıyo donuncada firindan yeni çikan peynirli börek kadar sicak oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: #9472;McLOGOS#9472;

bide bunu deneyin
    pamuk üzerine damlatin japon donunca araya dokunun donana kadar baya bi duman çıkıyo donuncada firindan yeni çikan peynirli börek kadar sicak oluyo

heman bi yerden pımık bulmam lazım
  • abi hayırdır yaw bu milletin japon yapıştırıcısına ilgisi artı baya nedir bu durum???biri suya damlatır biri pamuğa damlatır biri kağıt yapıştırmaya çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.