|
Japonya, Bayraktar TB2 SİHA almayı değerlendiriyor!
-
-
Hadi başarılı bir satış olur İnşallah. Japonya gibi bir ülke iki filo almaz. En az 100 adet sipariş verir. Bu da kontrol istasyonları mühimmatları aviyonikleri vs minimum 5 milyar dolarlık bir satış anlamına gelir. Gerçekleşir İnşallah. Japonlar alırsa onları referans alacak ülke sayısı da fazlasıyla artar. Peşine Güney Kore, Tayvan gibi ülkeler gelir. Onlar da minimum 24lük set alırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi de tb 150 200km hızla giden bi iha, nasıl jet uçak önlemede kullanılacak. Amerikalılar ucuz versin diye masaya yalandan rakip koyuyorlar bence
Çok çok büyük iş hakikaten Bayraktar'ın şu yaptıkları. Yürüyedursunlar.
-
Pek ihtimal vermiyorum çünkü Japonya inanılmaz muhafazakar bir ülke keza Türkiye gibi bir ülkeden bir drone almak teknoloji devi Japonya'nın gururunu inciltebilir ancak altını çizmek gerek ki hiç kimse Baykar'ın bu seviyelere geleceğini ön göremezdi muazzam bir başarı hikayesi yarattılar bunların yanı sıra geliştirme aşamasında olan Bayraktar TB3 dünya'nın ilk uçak ve amfibi gemiler için tasarlanmış drone'u olacak ve uzak mesafeleri gözetlemek ve nokta operasyonu yapmak için Japonya ve Tayvan gibi ülkeler için kaftan biçilmez keza Kızılelma, Japon Öz Savunma kuvvetlerinin vurucu gücünü muazzam arttırır pasifik bölgesinde
-
daha çok gözetleme ve erken uyarı için kullanacak, ayrıca yer ve deniz hedeflerine karşı silah kullanabilecek. hava tehdidi olursa zaten jetleri devreye sokar. ikinci adım olarak hava hava görevleri olarak KIZILELMA düşünüyorlar gibi geldi bana.
-
Japonlar muhafazakar olsalar da Türkleri seven bir millet, Bu yüzden gurularının incineceğini sanmıyorum. aksine dost bir ülke ile iş birliği yaptıkları için onur duyarlar.
-
bence japonlara bayraktar TB2 'yi satmayın, satarsanız daha iyisini geliştirirler haberiniz olsun bir daha da satamazsınız kendi teknolojinizi... gerçi isteseler karaborsa numune alsalar başka bir ülkeden yine üretirler ama önemli olan siz elinizle vermeyin... -
donanım olarak mı daha iyisini geliştirirler yazılım olarak mı. TB2 uçan robot olduğu için yazılım önmli. Japonya ya Windows Yükleme DVD si sattğın zaman DVD yi kopyalayabilir ama kaynak kodları elinde olmadığı için DVD yi kullanarak daha iyi bir işletim sistemi üretemezler.
yani bir SİHA sattığın zaman DVD vermiş gibi oluyorsun. Ama kaynak kodlarını vermiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Nisan 2023; 00:27:44 >
-
Ne gurur incinmesi ya? Oyle bise olmaz japonlarda merak etme
Bizi seçerler tb2 uçurmak çok daha uygun ve basit çözüm. İleride TB3’üde satarsak bomba olur hakikaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
açıkçası abd güdümünde bir ülkenin TB2 yada Türkiye den bir savunma sanayi ürünü alabilecek duruma gelmesi bile sevindirici, bundan vazgeçerlerse bu ancak abd baskısından dolayı olur başka türlü olmaz.
Ama bu haber bile beni gururlandırıyor. Japonya gibi bir ülkeye hem de savunma sanayi ürünü satabiliyor olmak çok harika bir duygu, ALLAH bu duyguyu yaşatan başta Rahmetli Özdemir BAYRAKTAR olmak üzere anneleri, Selçuk BAYRAKTAR emeği geçen herkesten ALLAH Razı olsun. ALLAH her daim yar ve yardımcıları olsun. ALLAH a emanet olsunlar inşeALLAH.
Hayırlı Sahurlar
BAYKARtwitter“Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi SUZUKI Kazuhiro, beraberindeki heyetle Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk... 🇹🇷🇯🇵”https://twitter.com/BaykarTech/status/1642064865635315712
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 7 Nisan 2023; 4:0:45 >
-
Amerikadan izinsiz iş yapmaz japonya
-
Bizim sihalar donanım olarak bir çok ülkenin sihasından geride. Onu özel klan algoritması. Yoksa Çinlilerin sihası bile teknik olarak bizim sihadan daha üstün. Millet parayı akıllı yapısına ödüyor.
Japonlar muhafazakarlar ama kibirli değiller. Mantıklı şeye para yatırırlar. Ama batı kadar kibirli ülkeler görmedim. Almanya ve İngiltere genelkurmayları tb2yi almaya can atıyorlar ama hükümlüleri kibirinden genelkurmaylarının taleplerini reddediyor. Hele ingilizler bunu aşabilmek için sizden çok yüklü miktarda alalım ama üretim haklarını teknik detaylarıyla beraber bize verin biz üretelim diyorlar. Kendileri üretmek istediklerinden değil, sadece halkına, bakın biz türkiyeden silah almadık,kendimiz ürettik diyebilmek için.
Aslında japonlar tb2den çok tb3 ile ilgileniyorlar. Çünkü etrafları okyanus, gemileri ile keşif gözetleme için böyle bir alete çok ihtiyaçları var. Hatta ilk baykarı ziyaret ettiklerinde tb3 için imalarda bulunduklarını söylüyordu savunma yazarları.
karşılaştırma sayfası var mı? Amerikalılara rakip olamazlar teknik olarak ama maliyetten dolayı tercih ediliyor. Birde o bölge sürekli tayfun ve kasırgalar var. Uçuş her zaman olmayacktır tahminimce.
-
tr.m.wikipedia.orgBaykar Bayraktar TB2 - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/Baykar_Bayraktar_TB2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abd iptal ettirir aldırmaz gerekirse mq 9 ları ücretsiz verir bunun nedenide Japonya alırsa diğer ülkeleri durduramaz
-
bizden almazlar abd bir şey yapar onlardan alırlar.ama abd ve israil in tahtını salladık bu konuda zamanında bize satmadıkları için pişman olmuşlardır satsalardı şimdi onlardan almak zorundaydık,abd çoğu ülkeye her şeyde ambargo v.s koyuyor ve diğer ülkeler artık bunu görmeye başladı bağımsız olmak istiyorlar.
Japonlar muhafazakar olsalar da Türkleri seven bir millet, Bu yüzden gurularının incineceğini sanmıyorum. aksine dost bir ülke ile iş birliği yaptıkları için onur duyarlar.
|
Hadi başarılı bir satış olur İnşallah. Japonya gibi bir ülke iki filo almaz. En az 100 adet sipariş verir. Bu da kontrol istasyonları mühimmatları aviyonikleri vs minimum 5 milyar dolarlık bir satış anlamına gelir. Gerçekleşir İnşallah. Japonlar alırsa onları referans alacak ülke sayısı da fazlasıyla artar. Peşine Güney Kore, Tayvan gibi ülkeler gelir. Onlar da minimum 24lük set alırlar.
|
İyi de tb 150 200km hızla giden bi iha, nasıl jet uçak önlemede kullanılacak. Amerikalılar ucuz versin diye masaya yalandan rakip koyuyorlar bence
|
açıkçası abd güdümünde bir ülkenin TB2 yada Türkiye den bir savunma sanayi ürünü alabilecek duruma gelmesi bile sevindirici, bundan vazgeçerlerse bu ancak abd baskısından dolayı olur başka türlü olmaz. Ama bu haber bile beni gururlandırıyor. Japonya gibi bir ülkeye hem de savunma sanayi ürünü satabiliyor olmak çok harika bir duygu, ALLAH bu duyguyu yaşatan başta Rahmetli Özdemir BAYRAKTAR olmak üzere anneleri, Selçuk BAYRAKTAR emeği geçen herkesten ALLAH Razı olsun. ALLAH her daim yar ve yardımcıları olsun. ALLAH a emanet olsunlar inşeALLAH. Hayırlı Sahurlar BAYKARtwitter “Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi SUZUKI Kazuhiro, beraberindeki heyetle Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.
Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk...
🇹🇷🇯🇵” https://twitter.com/BaykarTech/status/1642064865635315712 |
japonyaya teknolojik bir üeün satmak bu yolda ne kadar geliştiğimizin kanıtı. ali babacan bayraktara dokunacakmış. şimdi biz ona sandıkta dokunacaz
|
Bizi seçerler tb2 uçurmak çok daha uygun ve basit çözüm. İleride TB3’üde satarsak bomba olur hakikaten.
|
Haklısın, bir zamanlar biz bile kendimizden almadık
"Amerikan yardımından bedava uçak almak dururken, uçak fabrikanıza parayla sipariş verirsem yarın bu millet beni asar" 1949 Hava Kuv. Kom. |
kaç tane japon tanıdında sevdiklerini biliyon la |
Amerikadan izinsiz iş yapmaz japonya
|
Benzer içerikler
- microsoft pc manager
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp kullanıcı adı
- hepsiburada premium ücreti
- twitter mavi tik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X